Dziewczynki ponawiam pytanko bo sie trosze martwie... dziewczynki mam pytanko od ponad tyg pobolewa mnie brzuch w okolicy pęcherza i tak sie zastanawiam czy to normalne... Wy tez tak macie??
mnie boli często prawa strona w okolicach nerki, pytałam dr to powiedział,że to ciąża uciska, bóle wiązadłowe, wiele kobiet sie uskarża na takie dolegliwości, dodał,że nagroźniejsze są skurcze-wiadomo-ale te trwające 30 sek i więcej.
Tak więc może te bóle wokolicy pęcherza to właśnie takie spowodowane uciskiem, lecz może być to zapalenie pęcherza, tylko to raczej taki ból kłująco-szczypiący.
Witam koleżanki
Ja dziś humorek pierwsza klasa, przed chwilą dzwonłam do mojej jędzowatej dyrki z wiadomością,że szybko do pracy nie wrócę-była taka miła,że do tej pory w szoku jestem-ciąża jest jednak magiczna-zaczarowuje ludzi.
Wczoraj siedziałam pól dnia z moją roczną siostrzenicą, dziś też mnie to czeka, bo u siostrzeńca po świętach (trochę pokasływał)okazało się, że ma zapalenie płuc i zapalenie ucha. Tak więc rodzice siedzą z nim w szpitalu a ja z małą. Ale do czego zmierzam....straszna odpowiedzialność przebywanie z takim małym dzieciaczkiem, jak spała mąż co chwila sprawdzał czy oddycha, co chwila mleko ,herbatka, ciasteczko, pampers-byłam wykończona...i trochę przerazona ja to będzie we wrześniu.Podziwiam wszystkie mamusie będące w ciąży...