reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
A ja dziewczyny wciągam lane kluski ze strogonowem-mniam, beti ale na to ciasto to też mi ochoty narobiłaś:) kobietki a ile macie już na plusie? Bo ja jak byłam 3 tygodnie temu u lekarza to miałam 3kg na plusie a teraz myśle ze bedzie z jakies 5 :(

no ciasto wyszło pycha aż sama w szoku byłam heheh ... ja mies temu miałam plus 5 i teraz pewnie też tyle będzie jak nie wiecej ;) az się boję hehhe

karolinka a co to ten strogonow? :)bo nie mam pojęcia ...

TO JEST MIĘSO WOŁOWE(LIGAWA) Z CEBULĄ PIECZARKAMI I OGÓRKIEM KONSERWOWYM W CIEMNYM SOSIE WŁASNYM,A CO DO KILOGRAMÓW TO WIDZE ZE NIE JESTEM JEDYNA KTÓRA TYLE PRZYTYŁA:)
UFF I BARDZO SIE ZX TEGO CIESZe:)

OJ WIDZE ZE SIE TROSZKĘ SPÓŻNIŁAM Z ODPOWIEDZIĄ :)
NO ALE CÓŻ:)

JA KOBIETKI JUŻ SPADAM DO ŁÓŻECZKA BO MI SIE OCZKA ZAMYKAJA,KOLOROWYCH SNÓW WAM ZYCZE
PAPAŚKI

Ostatnia edycja:
TO JEST MIĘSO WOŁOWE(LIGAWA) Z CEBULĄ PIECZARKAMI I OGÓRKIEM KONSERWOWYM W CIEMNYM SOSIE WŁASNYM,A CO DO KILOGRAMÓW TO WIDZE ZE NIE JESTEM JEDYNA KTÓRA TYLE PRZYTYŁA:)
UFF I BARDZO SIE ZX TEGO CIESZe:)

A mozesz mi na kulinarnym przepis napisac?

to dobranoc wszystkim

OJ WIDZE ZE SIE TROSZKĘ SPÓŻNIŁAM Z ODPOWIEDZIĄ :)
NO ALE CÓŻ:)

JA KOBIETKI JUŻ SPADAM DO ŁÓŻECZKA BO MI SIE OCZKA ZAMYKAJA,KOLOROWYCH SNÓW WAM ZYCZE
PAPAŚKI

A mozesz mi na kulinarnym przepis napisac?

to dobranoc wszystkim

reklama
witam z rana mamusie :) przez okres świąteczny nie miałam nawet czasu zeby na chwile tu zerknąć... wiec mam zaległości nie do odrobienia... dziewczynki mam pytanko od ponad tyg pobolewa mnie brzuch w okolicy pęcherza i tak sie zastanawiam czy to normalne... Wy tez tak macie??

Do góry