reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
A ja dziewczyny wciągam lane kluski ze strogonowem-mniam, beti ale na to ciasto to też mi ochoty narobiłaś:) kobietki a ile macie już na plusie? Bo ja jak byłam 3 tygodnie temu u lekarza to miałam 3kg na plusie a teraz myśle ze bedzie z jakies 5 :(

no ciasto wyszło pycha aż sama w szoku byłam heheh ... ja mies temu miałam plus 5 i teraz pewnie też tyle będzie jak nie wiecej ;) az się boję hehhe

karolinka a co to ten strogonow? :)bo nie mam pojęcia ...

TO JEST MIĘSO WOŁOWE(LIGAWA) Z CEBULĄ PIECZARKAMI I OGÓRKIEM KONSERWOWYM W CIEMNYM SOSIE WŁASNYM,A CO DO KILOGRAMÓW TO WIDZE ZE NIE JESTEM JEDYNA KTÓRA TYLE PRZYTYŁA:)
UFF I BARDZO SIE ZX TEGO CIESZe:)

OJ WIDZE ZE SIE TROSZKĘ SPÓŻNIŁAM Z ODPOWIEDZIĄ :)
NO ALE CÓŻ:)

JA KOBIETKI JUŻ SPADAM DO ŁÓŻECZKA BO MI SIE OCZKA ZAMYKAJA,KOLOROWYCH SNÓW WAM ZYCZE
PAPAŚKI

Ostatnia edycja:
TO JEST MIĘSO WOŁOWE(LIGAWA) Z CEBULĄ PIECZARKAMI I OGÓRKIEM KONSERWOWYM W CIEMNYM SOSIE WŁASNYM,A CO DO KILOGRAMÓW TO WIDZE ZE NIE JESTEM JEDYNA KTÓRA TYLE PRZYTYŁA:)
UFF I BARDZO SIE ZX TEGO CIESZe:)

A mozesz mi na kulinarnym przepis napisac?

to dobranoc wszystkim

OJ WIDZE ZE SIE TROSZKĘ SPÓŻNIŁAM Z ODPOWIEDZIĄ :)
NO ALE CÓŻ:)

JA KOBIETKI JUŻ SPADAM DO ŁÓŻECZKA BO MI SIE OCZKA ZAMYKAJA,KOLOROWYCH SNÓW WAM ZYCZE
PAPAŚKI

A mozesz mi na kulinarnym przepis napisac?

to dobranoc wszystkim

reklama
witam z rana mamusie :) przez okres świąteczny nie miałam nawet czasu zeby na chwile tu zerknąć... wiec mam zaległości nie do odrobienia... dziewczynki mam pytanko od ponad tyg pobolewa mnie brzuch w okolicy pęcherza i tak sie zastanawiam czy to normalne... Wy tez tak macie??

Do góry