reklama
olcia23
list mama '05
beti-no fakt trudno,wiem cos o tymale na ciasto to mi ochote zrobilas...
KAROLINA84
Fanka BB :)
A ja dziewczyny wciągam lane kluski ze strogonowem-mniam, beti ale na to ciasto to też mi ochoty narobiłaś kobietki a ile macie już na plusie? Bo ja jak byłam 3 tygodnie temu u lekarza to miałam 3kg na plusie a teraz myśle ze bedzie z jakies 5
_koRba_
Ja mam na minusie i to 4 dobranoc maluszki i mamusie
beti14011984
no ciasto wyszło pycha aż sama w szoku byłam heheh ... ja mies temu miałam plus 5 i teraz pewnie też tyle będzie jak nie wiecej az się boję hehhe
karolinka a co to ten strogonow? bo nie mam pojęcia ...
karolinka a co to ten strogonow? bo nie mam pojęcia ...
olcia23
list mama '05
no u mnie 2 na plusie a i karolinka ten sosik tez bym sobie zjadla -oj chyba musze isc po cos do lodowki
beti14011984
ok już wiem co to jest heheh poszukałam w netku .... no nie powiem brzmi smacznie
KAROLINA84
TO JEST MIĘSO WOŁOWE(LIGAWA) Z CEBULĄ PIECZARKAMI I OGÓRKIEM KONSERWOWYM W CIEMNYM SOSIE WŁASNYM,A CO DO KILOGRAMÓW TO WIDZE ZE NIE JESTEM JEDYNA KTÓRA TYLE PRZYTYŁA
UFF I BARDZO SIE ZX TEGO CIESZe
OJ WIDZE ZE SIE TROSZKĘ SPÓŻNIŁAM Z ODPOWIEDZIĄ
NO ALE CÓŻ
JA KOBIETKI JUŻ SPADAM DO ŁÓŻECZKA BO MI SIE OCZKA ZAMYKAJA,KOLOROWYCH SNÓW WAM ZYCZE
PAPAŚKI
NO ALE CÓŻ
JA KOBIETKI JUŻ SPADAM DO ŁÓŻECZKA BO MI SIE OCZKA ZAMYKAJA,KOLOROWYCH SNÓW WAM ZYCZE
PAPAŚKI
Ostatnia edycja:
olcia23
list mama '05
TO JEST MIĘSO WOŁOWE(LIGAWA) Z CEBULĄ PIECZARKAMI I OGÓRKIEM KONSERWOWYM W CIEMNYM SOSIE WŁASNYM,A CO DO KILOGRAMÓW TO WIDZE ZE NIE JESTEM JEDYNA KTÓRA TYLE PRZYTYŁA
A mozesz mi na kulinarnym przepis napisac?
to dobranoc wszystkim
NO ALE CÓŻ
PAPAŚKI
A mozesz mi na kulinarnym przepis napisac?
to dobranoc wszystkim
reklama
witam z rana mamusie przez okres świąteczny nie miałam nawet czasu zeby na chwile tu zerknąć... wiec mam zaległości nie do odrobienia... dziewczynki mam pytanko od ponad tyg pobolewa mnie brzuch w okolicy pęcherza i tak sie zastanawiam czy to normalne... Wy tez tak macie??