reklama
Beniaminka
Fanka BB :)
Może tak właśnie być. Ja również przez święta nie miałam kontaktu z dzidziusiem , tylko ruchy jelit i wzdęcia ...tyle jedzonka i lenistwo :-|
skrzat910
żyje dla nowego życia
Mój maluszek sie odezwał wczoraj o 5 nad ranem. Takie pobulbał że aż mój tata usłyszał i sie pytał co zjadłam że mi tak jeździ. Moja kumpela miała sposób na ruchy maluszka ale nie wiem czy u was zadziała. Jadła coś słodkiego i kładła sie na lewym boku no i po jakimś czasie czuła małego. Ja nie stosuje tego bo mnie kompletnie odrzuciło od słodkiego.
monia.gryc
Jak wam mija dzionek?
Ja od wizyty (od 3h) leżę w łóżeczku,zjadłam już kilo winogron, nóżki cielęce i kilka ptasich mleczek-nieźle. Muszę w końcu wstać się ogarnąc i zrobić obiad...
Mam do was takie pytanko z zupełnie nie ciążowej dziedziny- skończyła mi się umowa w tel kom. nie chcę już tel. na abonament tylko wezmę na kartę, nie wiem tylko jakiej firmy wybrać starter? macie jakieś doświadczenie w tej kwestii?Bo ja jestem zielona...
A i tak informacyjnie lekarz nie kazał spać na brzuchu-wiadomo- ale najgorzej podobno na plecach-tłumaczył czemu ale nie skumałam(stres)-najbezpieczniej na boczu-lewym-ot taka info
Ja od wizyty (od 3h) leżę w łóżeczku,zjadłam już kilo winogron, nóżki cielęce i kilka ptasich mleczek-nieźle. Muszę w końcu wstać się ogarnąc i zrobić obiad...
Mam do was takie pytanko z zupełnie nie ciążowej dziedziny- skończyła mi się umowa w tel kom. nie chcę już tel. na abonament tylko wezmę na kartę, nie wiem tylko jakiej firmy wybrać starter? macie jakieś doświadczenie w tej kwestii?Bo ja jestem zielona...
A i tak informacyjnie lekarz nie kazał spać na brzuchu-wiadomo- ale najgorzej podobno na plecach-tłumaczył czemu ale nie skumałam(stres)-najbezpieczniej na boczu-lewym-ot taka info
She*shu
Ja w takim razie standardowo -trochę przejedzona po świętach-głównie ciasta-nie zjadłam tyle słodkiego od poczatku ciąży co przez te 2 dni. W zasadzie to wogóle nie mam ochoty na słodycze,ale tak ładnie wyglądało wszystko na świątecznym stole,że się skusiłam. Ważyłam się u szwagierki w niedzielę ,ale mam nadzieję,że waga jej szwankuje bo trochę się przeraziłam W przyszłym tygodniu idę na wizytę to się przekonam ;-)
sylwia781122
Monia a w jakiej sieci mialas?Ja patrze w jakiej sieci ma rodzinka i znajomi(wiekszosc), ja co prawda mam na karte w erze(Sebo tez) wiec klaftje za darmo z mezem i rodzinka, ale teraz podobno najfajniejsza oferte i telefony ma play(tak slyszalam)
sylwia781122
Aaaaaaaa i ja nie wchodze na wage, po co mam sie stresowac ,teraz wrocilismy do normalnego odzywiania wiec mysle ze wszystko sie ureguluje)))
monia.gryc
Monia a w jakiej sieci mialas?Ja patrze w jakiej sieci ma rodzinka i znajomi(wiekszosc), ja co prawda mam na karte w erze(Sebo tez) wiec klaftje za darmo z mezem i rodzinka, ale teraz podobno najfajniejsza oferte i telefony ma play(tak slyszalam)
mąż ma w erze, masz rację nie pomyślałam o tym-dzięki-kupię więc ery- z playem słyszałam,że są problemy z zasięgiem
skrzat910
żyje dla nowego życia
Co do spania w ciąży dodaje link dlaczego tak a nie inaczej.
Pozycje do snu w ciąży Rodzina - Ciąża - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży
Pozycje do snu w ciąży Rodzina - Ciąża - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży
reklama
monia.gryc na plecach dziecko uciska na przeponę co łączy się z gorszym dotlenieniem organizmu a co za tym idzie dziecka. Ja niestety niezależnie od siebie często budzę się na plecach i śpię na prawym boku nie na lewym bo mi niewygodnie No i na boku tak że brawie na brzuchu bo w pozycji prenatlnej tez nie umiem tak skulona, ja to muszę rozwalona jedna noga prosto druga zgięta;-) Teraz muszę sobie po prostu poduszkę pod nogę podkładać co by brzuch odciążyć