reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

No u nas też po świętach.
Miałam trochę przebojów- okropnie mnie bolał brzuch, wylądowałam w szpitalu.
Niby wszystko ok, dzidzia w porządku, RACZEJ NIE CHLOPAK.
No nic mam jeszcze iść na badania, dzisiaj już prawie nie boli.
Przynajmniej nie przytyłam :p

reklama
Witam porannie i po świątecznie.Mam nadzieje ze wszystkie mamusie mimo tych świąt są wypoczęte.Mam takie małe pytańko,czy to jest możliwe że jak jestem przemęczona to i dzidzia jest zmęczona i mniej sie rusza??Pozdrawiam.

Witam poświątecznie :)
Święta minęły szybko, rodzinnie. W niedzielę byliśmy u rodziców i teściów, a wczoraj my gościliśmy znajomych. Jestem bardziej zmęczona świętami niż porządkami przedświątecznymi - dobrze, że dziś mam wolne!!!
U nas słonecznie!!!

Karolinkare - odezwij się!!!

Dzień dobry kawusiowo!
Ale mi sie pospało. Normalnie wessało mnie łóżko i miałam prawdziwy mocny sen.
Zaraz sobie zjem śniadanko i przygotuje sie do ćwiczeń. Potem mężuś wróci z pracy i może gdzieś pojedziemy.
Monia.gryc gratuluje udanej wizyty.
Haszi biedactwo takie stresy w święta.
Beata12.07 ty i dziecko to jedno. Jak ty czujesz sie źle to dzidzia też. Spokojnie połóż sie, odpocznij a zacznie dokazywać.

Monia gratuluję udanej wizyty!
Ja żałuję,że święta już minęły, ale z drugiej strony wreszcie można poleniuchować w domu :)

Witacje dziewczynki!
A u mnie swieta przebiegly bardzo milo ze spacerami pysznym jedzeniem i wogole, tylko pogoda srednio dopisala :) Ciesze sie jednak ze dzis wreszcie jak moj ukochany poszedl do pracy to sie wyspalam :D a wstaniu przywietalam dzisiejszy dzien z kiblem pod nosem...co wczesniej zdarzylo mi sie raz moze dwa..masakra

Dzień dobry kawusiowo!
Ale mi sie pospało. Normalnie wessało mnie łóżko i miałam prawdziwy mocny sen.
Zaraz sobie zjem śniadanko i przygotuje sie do ćwiczeń. Potem mężuś wróci z pracy i może gdzieś pojedziemy.
Monia.gryc gratuluje udanej wizyty.
Haszi biedactwo takie stresy w święta.
Beata12.07 ty i dziecko to jedno. Jak ty czujesz sie źle to dzidzia też. Spokojnie połóż sie, odpocznij a zacznie dokazywać.

I mnie się dzisiaj pospało, wcale nie miałam ochoty wstawać.Nie przejadłam się, ale jestem ospała i ciężka po świętach, może ta pogoda...buu, wciąż pada.
Monia gratuluję udanej wizyty :-)
Haszi biedulko, oby to tylko sprawy brzusia nie dzidziusia.
Beatko a już czułas regularne ruchy dzidziusia? Bo ja bardzo sporadycznie, jak leżę nieruchomo i wcale niecodziennie. Na prawdziwe silne doznania ruchów pewnie musze poczekac jeszcze z tydzień lub 2. Bądzmy cierpliwe :-) Najczęściej ruchy są wyczuwalne około 20 tygodnia- srednio. Pierworódki później, druga ciąża około 17 - 19 tygodnia, także czekam z utęsknieniem :-D
Dobrego dnia Mamusie :-)

reklama
witam wtorkowo ;-) no wreszcie moje Kwiatuszki ;-) wróciły... Monia gratulacje i ciesze się, że wizyta udana, Haszi współczuję, ale mam nadzieję, że już wszystko oki.. co się stało? Karolinare gdzie jesteś??
u nas dziś pogoda do tyłka...głowa mnie boli i zimno mi strasznie... ale cóż... poleżę sobie, a co... :-D miłego dnia wszystkim

Do góry