reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam. Jak ja się cieszę, że już po świętach i od jutra można zacząc normalnie funkcjonowac. Po tych dwóch dniach to chyba z 10 kg mi przybyło od tych pyszności. Tu pojedziesz mówią, żeby jeśc, tam powiedziesz też musisz czegoś skosztowac i tak później ledwo się człowiek porusza...
Jutro od rana na badaania krwi :)

reklama
Witam po świętach
Brzuszek mi urósł już pokaźny, a martwiłam się,że nie rośnie...
Ja też objedzona na maxa, ale dobrze ,że już po świętach
Jutro do gina na wizytę z samego rana (stres), jak wszystko będzie ok to biorę zwolnienie do końca ciąży( trochę mnie to przeraża)ale wszyscy mi mówią ,że po poronieniu lepiej żebym odpoczywała.
Witam nową mamusię

święta,święta i po świętach ;)
witajcie :)

niby 2 dni świąteczne tylko
a objedzona jestem na maksa
wczoraj cały dzień u moich rodziców byliśmy
a dzisiaj na obiadku i kawce u teściów:cool2:
bardzo było sympatycznie:tak:

musiałam zajrzec bo już mi się tęskno za BB zrobiło
piąteczka dziewczyny:)

hehe..pasibrzuszki jedne:)) ale ja tez..najadlam sie na zapas..a najwiecej zjadlam ciast..:))
Juz sie wykapalam..tzn z moim E wzielismy wspolna kapiel z tym ze jest juz ciasnawo w trojke:D a teraz do lozka poogladac troche tv i spac bo jutro znow do pracy.
Milej nocy kochane:*

hejka;)

ja jakos mialam malo czasu na watek w czasie swita ale juz ufff po nich....hehe

U mnie dobrze....ja sie siwetnie czuje....:) jak w ciazy heheh/..

Kornelka zadowolna po swietach...wiec i my tez....

milego wieczorku buzka

oj dziewczyny widzę że każda z nas gorzej zmęczona po świętach niż wypoczęta :-) u nas też rodzinnie i z wielkim obżarstwem, no ale jutro powrót do normalności. Lecę odpoczywac bo jestem padnięta. Do jutra mamusie :-)

reklama
to faktycznie za Tobą chodzi jak juz się w snach pojawia.. :-) jest takie piwko, które ma dokładnie 0% tylko, że nie pamiętam jego nazwy i cena też nie za fajna... jest naprawdę dobre.. jest we Frac-u.. ja niestety tego nie miałam i wypiłam sobie lecha bezalkoholowego.. ma mniej niż 0,5.. myślę, że takie od czasu do czasu nie zaszkodzi...

mój M dziś pojechał na żużel a ja dziś znowu sama... no cóż... miałam pojechać do koleżanki, ale cosik się ostatnio aspołeczna robię... :no: a Wam jak mija dzień?
W Niemczech tez jest piwo 0% Malzbier. Jak mialam malo pokarmu musialm wypijac butelke dziennie:-):-):-)

Do góry