reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Dzień dobry dziewczyny :-)
Na Śląsku ponuro, będzie padać. Zapowiadali, więc nie ma rozczarowania. Ale za to wczoraj po obfitych rodzinnych śniadankach i uroczystym obiedzie- kaczka z jabłkami - piękny, słoneczny spacer. Nawet piesek padł zmęczony po nim , a ja zaraz za nią. Dzisiaj kolejny obiadek, znowu będzie synuś, już się cieszę :-D
Cudownego dnia i pięknych chwil w ten świąteczny dzionek Kochane :-)

reklama
Witam sięi Ja ;)
No mi udało się udało zaskoczyc rano moich odjeżdzających gości i wsiedli do auta nieco mokrzy ;)
Ja jestem padnięta po tych świętach, goście w domu a co się z tym wiąże kupę roboty, bałaganu itd..
Jak fajnie że już pojechali ;)))
Objadłam się za wszystkie czasy - brzucholek mi znów urósł - całkiem pokazny jest ;))

Co do tych bólów brzucha po s.. to u mnie jest tak samo, no ale troszkę pocierpiec można po taaaaakiej przyjemności :)

Czesc mamuski:) ja juz tez mam dosc tego siedzenia i jedzenia bo ile mozna..dzisiaj nigdzie sie nie ruszam a nawet pogoda nie zacheca do wyjscia..jutro znow powrot do obowiazkow i wszystko od nowa.
milego dnia zycze:)

Cześć dziewczyny!

Ja tak jak wy ciesze się że goście pojechali i wreszcie cisza i spokój.;-) Brzuch mnie boli - pewnie macica sie rozrasta dalej bo nie jem dużo i na mnie krzyczą że musze więcej jeść bo dziecko :wściekła/y:itp. Ale co ja na to poradze że jak zjem za dużo to kibelek mnie czeka.:-(
Ide sie wykąpać potem do teściów na kawe i byle do wieczorka.

Miłego śmingusa dyngusa. :-)

Heloł

W swieta zamiast odpoczywac to widze, ze wiekszosc z nas jest zmeczona wizyta gosci albo u gosci.
Ja mialam straszna jazde na jajka w kazdej postaci, ale dzis juz mam dosc.. czuje sie jednym wielkim jajem :-)
Co do pobolewania brzucha - to tez tak mam zwlaszcza jesli dlugo siedze w jednej niewygodnej pozycji, albo kiedy sie schylam.. nawet pochylanie sie nad zlewem konczy sie pobolewaniem. Nie mowie juz o wytarciu chocby skrawka podlogi - to juz jest wyczyn. Nie wiem, jak bede pozniej zawiazywac buty hehe - chyba tylko jakies wsuwane beda wchodzic w gre.

Pozdrowionka.

Witam prawie po świętach :)
My tez u moich rodziców, mój brat z dziećmi był także wesoło mieliśmy :)
Ja potraw sie nie objadłam, bo tylko rybę po grecku szamałam ale za to 3 kawałki ciasta i chyba z kilka jajeczek w czekoladzie wszamałam - az wyrzuty miałam bo teraz tyle nie jem, za to dziś tylko śniadanko i na razie głodu nie czuję.

Też wczoraj szwagierka wydzwaniała - nie odbierałam - bardzo ją język korcił aby mej teściowej o dziecku owiedzieć ale nie powiedziała, za to potem mnie męczyła czy może, napisałam tylko że dowiedzą się w swoim czasie bo im tak lata i powiewa co się z rodziną ich syna dzieje, maja to gdzieś to ja się spieszyć nie zamierzam. Znając mnie to po porodzie się dowiedzą jak dziecko rok skończy. Bo tak się interesują, mieszkamy w tym samym mieście a ostatnio rok temu na święta się widzieliśmy przez może 5 minut, bo mąż przy wejściu się z nią pokłócił. Zresztą im w ogóle nie zależy to i ja nadgorliwa nie będę.

ajakie pijesz to piwko? bo niby te bezalkoholowe maja w sobie jakis mały procencik :) a za mną tak chodzi piwko heheh...dziś mi sie śniło że wypiłam piwo jedno tyskie byłam wysoko w ciąży a taka pijana heheheh że heja :)

to faktycznie za Tobą chodzi jak juz się w snach pojawia.. :-) jest takie piwko, które ma dokładnie 0% tylko, że nie pamiętam jego nazwy i cena też nie za fajna... jest naprawdę dobre.. jest we Frac-u.. ja niestety tego nie miałam i wypiłam sobie lecha bezalkoholowego.. ma mniej niż 0,5.. myślę, że takie od czasu do czasu nie zaszkodzi...

mój M dziś pojechał na żużel a ja dziś znowu sama... no cóż... miałam pojechać do koleżanki, ale cosik się ostatnio aspołeczna robię... :no: a Wam jak mija dzień?

Co do tych bólów brzucha po s.. to u mnie jest tak samo, no ale troszkę pocierpiec można po taaaaakiej przyjemności :)[/QUOTE]

Nie no jasne-tylko ze jak juz wczesniej pisalam -ja mieszkam w Uk i tu nikt nie bada ginekologicznie-wiec nie potrafie sie wyluzowac jak nie wiem na 100% ze wszystko ok,za 2 tyg bede w Pl pojde do gina i na 3D i mam nadzieje ze w koncu sie uspokoje...

A i dostalismy zaproszenie na wesele na 8ego maja-najpierw nie chcialo mi sie jechac -bo co ja tam bede robic -ale terz jak mysle o tym jedzonku to az mi slinka leci-haha

dzien dobry
pojechalismy do tesciow w sobote po poludniu i jakos tam netu mi sie odpalac nie chcialo
swieta,swieta i po swietach,a juz mi troszke za bb tesknilo

reklama
Witam wsumie po swiatecznie juz :) Powiem wam ,ze chyba w koncu pojawia mi sie brzuszek hehe :D Jutro ide na wizyte to zobaczy czy w koncu udalo mi sie cos przytyc i popodgladam moje malenstwo i mam nadzieje ,ze upewnimy sie plci :D Co do robienia sie aspoleczna to ja jakos tez ostatnio nie pajam zbytnim entuzjazmem na jakies imprezy ,czy spotkania ;/ Chociaz nie powiem mam taka ochote na ognicho w lesie albo pozadnego grila ,ze chyba niedlugo namowie mojego bysmy pojechali do jego kuzyna hehe :) No nic kochane ja dzis po podrozy troche padnieta wiec ide sie wypluskac i pozniej na TV wiec zycze milego wieczorku :)

Do góry