Kasiona
Fanka BB :)
Studiuje bowiem z Polsce a pracuje we Wloszech...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to witaj w klubie , wiesz nawet te najbardziej oczekiwane i upragnione ciaze budza w nas takie wlasnie mieszane uczucia. Hormonki zaczynaja dzialac.Czesc Dziewczynki!
na moje oko to 5 tydzien ciazy i drugi dzien liczony od dnia ostatniej miesiaczki, tak sie to powinno liczyc? Do gina wybieram sie dopiero w przyszlym tygodniu jak wroce do Polski. Teraz przebywam we Wloszech i musze powiedziec ze ciaza mimo iz planowana byla dla mnie nielzym szokiem gdyz nie spodziewalismy sie tak szybko hehe, do dzis nie moge uwierzyc i od czas do czasu ogladam moje dwa pozytywne tesy ktore zrobilam , zachowam je na pamiatke Opocz tego szarpia mna dziwne obawy, jednego dnia sie ciesze innego chce mi sie plakac i wsyztskiego sie boje, mam do dokonczenia studia teraz konczy mi sie dziekanka i cos wydaje mi sie ze bede musiala ja przedluzyc jesli sie da, mam taki natlok mysli ze nie spie po nocach..
Oj a ja wam teraz powiem że strasznie namieszałyście mi w głowie. Mi też zagraża poronienie, mam luteine i leże. I teraz co mam rzucic tą luteina do kosza i czekać co będzie?? Co lekarz ma inne podejście:-( Kerna zgadzam się z tobą i twoim lekarzem tak trochę, ale jakoś nie potrafię zrobić tak jak ty. Sama już nie wiem...
Wiem że lekarz jej tak poradził. I szczerze nawet zgadzam się z tym lekarzem. To taki wewnętrzny strach, każda z nas chce mieć zdrową dzidzię. Wiem że leki nie szkodzą, ponieważ w poprzedniej ciąży też brałam luteine i mała zdrowa. Ale jakoś tak sama nie wiem co mam o tym myśleć.Kerna sama z siebie nie rzuciła leków, dopiero odstawiła jak lekarz powiedział, że są niepotrzebne. Więc jeśli masz dobrego lekarza to mu ufaj i bierz leki one na pewno dzidziusiowi nie szkodzą. Mam nadzieję że dziewczyn już nie będą więcej tak straszyć ;-)