reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam moje kochane mamusie:tak:....ja sie w miare czuję...tyle,że mdłości mnie nie ominęły-najgorzej to wieczorkami(może to przez luteinę?)...do tego piję 1l/1,5l.dziennie mleka i jeszcze inne soczki,herbatki.....Wczoraj sie nachodziłam i znów krocze mnie zaczęło boleć...a dziś już jest ok:tak:.
Przyjeżdża moja siostra i idziemy na reszte zakupków....jutro będę dusić królika i roladki i piec sernik-od wieków robię ten z tzw rosą-łzy,na mleku do tego brzoskwinki i skórka pomarańcza....,a w sobotę sałatka....i juz świętuję-ja juz mojemu powiedzialam ,że z moim brzuszkiem to już mi ciężko-a on,że to nie najważniejsze ile jedzenia jest najważniejsze jest to ,ze jesteśmy razem:tak:-i nie kazał sie przemęczać....
Czytam was,bo jesteście mi bliskie...Trzymam kciuki za was wszystkie szczególnie za te które mają problemy....a u mnie to zobaczymy 22 kwietnia czy naprawdę skraca mi się szyjka.....

reklama
witam Dziewczyny i miłego dnia życzę! u nas dziś pochmurno, ale da się przeżyć... Karolinkare napisz proszę jak po wizycie, czekami i mocno nadal sciskamy kciuki!
ja dziś mam wizytę i mam nadzieję, że będzie oki... boję się cholernie, ale może coś się wyjaśni z tym plamieniem...i mam nadzieje na USG... pozdrawiam Was serdecznie i dobrego dnia życzę

ale jaja wskoczylo mi 5 okienko,niemoge

no kochana a co ty myslisz heheh czas w miejscu nie stoi :) niedługo będziemy tilic maleństwa :)

Cześć brzuszki!
magi78 ja też mam roztargnienie ciążowe. Zapomniałam do lekarza karty ciąży i sie praktycznie z połowy drogi musieliśmy wracać.
karolinkare trzymam kciuki i czekam na dobre wieści.
Obudziłam sie z wieeelkim leniem a śniły mi sie takie durnoty że hej.
Mąż dostał liste zakupów a ja sie powoli za sypialnie musze zabrać. Jutro zrobie galart i śledzie po japońsku i może karpatke. W sobote żur, sałatke ziemniaczaną i sernik. No i święta prawie gotowe.
A jak wasze przygotowania do świąt? Co robicie?

a ja nie robię nic :) tobołek jedzenia dostaniemy od mamy i teściowej święta u rodzinek i z głowy :)

Najwazniejsze, ze serduszko bije, ze wszystko jest w porzadku.

Ja tez tak mam. Przed ciaza nie spalam w ciagu dnia. No moze czasem, jak mnie bardzo glowa bolala to zdarzalo mi sie polozyc. A teraz dzien bez 15 minut popoludniowego spania, to dzien stracony:-D
Ja juz dzisiaj wyjezdzam do rodzicow, czeka mnie ok 7-8 godzin w samochodzie. Mam nadzieje, ze jakos to przetrwamy:-) A na BB zajrze pewnie dopiero w polowie przyszlego tygodnia.

Zycze Wam zdrowych i pogodnych Swiat. Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkan w gronie rodziny i przyjaciol oraz wesolego "Alleluja".

dziękuję nawzajem Tobie również Zdrowych Wesołych Swiąt Wielkanocnych :) i szerokiej drogi :)

witam Dziewczyny i miłego dnia życzę! u nas dziś pochmurno, ale da się przeżyć... Karolinkare napisz proszę jak po wizycie, czekami i mocno nadal sciskamy kciuki!
ja dziś mam wizytę i mam nadzieję, że będzie oki... boję się cholernie, ale może coś się wyjaśni z tym plamieniem...i mam nadzieje na USG... pozdrawiam Was serdecznie i dobrego dnia życzę

napewno będzie ok kochana :) inaczej byc nie może :) trzymam kciuki :)

a ja mała przerwa czekam aż podłoga wyschnie i lecę dalej sprzątać...już 2 prania powieszone ale roboty jeszzce końca nie widać bbuuuuuu........... jednak nie jest dziś za ciepło na dworku no ale jest słoneczko więc i chęci się znajdują do życia hehehhe..........

kochane... i mam do Was ogromną prośbę... bez ciężkich zakupów, wieszania prania i mycia okien z wyciągniętymi rączkami i bez mycia podłóg na kolanach... cmoki

Dzień dobry :-D:-D:-D
Dziewczyny wczoraj miałam wizytę i jestem MEGASZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!! Dzidzia ma już 9 cm, widziałam jak się przeciaga, rączki i nóżki takie malenkie....normalnie latam dzisiaj ze szczęścia:tak::tak::tak: Aha i pani doktor wyraziła opinię, że raczej będzie to DZIEWUSZKA :-D:-D:-D
Kobietki marzenia się spełniają!!!!!
Życzę wszystkim takich emocji po wizytach!!!!!!!!

widze ze super wiesci gratulacje :-)

Karolinkare czekamy na wiesci od Ciebie
a ja to juz seryjnie bo za 11 dni mnie to samo czeka

Tosia powodzenia na wizycie i czekamy na same dobre wiadomosci

Witam kawowo :) Ja sie dzisiaj za reszte porzadkow wzielam, ale tez konca jeszcze nie widac. Cale szczescie na swieta nic nie musze przygotowywac.Tesciowa juz zapowiedziala ze narobi pysznosci a ja mam nic nie robic tylko odpoczywac :) zlota kobieta !

Karolinkare i Tosia - czekamy wieczorem na dobre i baaardzo dobre wiadomosci !!

mb_1 -
Serokiej drogi i wesolego Alleluja !!!

Skrzacie -
czy moglabys na kulinarny wrzucic przepis na zurek. Z gory dzieki !A wszystkim brzuchatkom milego i slonecznego dzionka !

reklama
HEJ DZIEWUSZKI ja dziś po pobraniu krwi...brrr, jem śniadanko, zaraz biorę się za sprzątanie, przydałoby się takie generalne, ale dam sobie na spokój, mój mąż wziął sobie na jutro wolne to może okienka umyje- choć chyba nigdy w życiu tego nie robił, ja na święta nie robię to nić, gdyż wyjeżdżamy do rodziców, zresztą co tu robić dla dwóch osób? W sobotę mam zamiar zrobić ciasto -szrek, jakąś sałatkę i schab w pistacjach.
Tosia trzymam kciuki za wizytę
Karolinkare będzie dobrze.
MIŁEGO WIELKIEGO CZWARTKU

Do góry