reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Ja też uciekam może do jutra jak znajdę chwilkę w szale przedświątecznych zakupów i innych niecierpiących zwłoki spraw :)
Spokojnej nocy wszystkim brzuchatkom :):):)

reklama
ja tez już uciekam na jakiś filmik i może uda mi się szybciej iść lulu....o u nas pada deszcz i to jak słychać jakby to był grad no ale chociaż ciepła nocka :) miłych snów :)

dzien dobry

Karolinkare jak po wczorajszej wizycie,co ten profesor stwiedzil
kochanie trzymam bardzo mocno zacisniete kciuki za Was,ja ,cora i kropka

ja również karolinkare trzymam kciuki....jesteśmy z tobą pamiętaj :)

witam raniutko :) u nas piękne słońce od rana pewnie bedzie ciepełko i dobrze ... ja dziś dalszy ciąg maratonu sprzatania zaraz sie ruszam bo do wieczora pewnie mi zejdzie :) życzę miłego dnia...jeszcze pustki rano pewnie mamusie smacznie spią :)

witajcie;)

karolinkare...kciuki zaciśnięte:-)

dorotka1...gratuluję 5 okienka;) już za chwilkę półmetek ;-)

u nas dużo się dzieje ostatnio
nie mam czasu na nic
nudności minęły mam nadzieję bezpowrotnie
czuję się świetnie ;-)
Miłego Dnia!!!

Cześć brzuszki!
magi78 ja też mam roztargnienie ciążowe. Zapomniałam do lekarza karty ciąży i sie praktycznie z połowy drogi musieliśmy wracać.
karolinkare trzymam kciuki i czekam na dobre wieści.
Obudziłam sie z wieeelkim leniem a śniły mi sie takie durnoty że hej.
Mąż dostał liste zakupów a ja sie powoli za sypialnie musze zabrać. Jutro zrobie galart i śledzie po japońsku i może karpatke. W sobote żur, sałatke ziemniaczaną i sernik. No i święta prawie gotowe.
A jak wasze przygotowania do świąt? Co robicie?

reklama
Byłam dziś u gin. - ginekologicznie ok.(szyjka się nie skraca, macica rośnie jak należy). Miałam tylko krótkie usg - gin. chciała zobaczyć, czy serduszko puka, jak trzeba. Dostałam żelazo do łykania. Czuję dziś lekki niedosyt po wizycie (gin. spóźniła się godzinę - miała nagły poród swojej pacjentki, a następnie wizyty pacjentek trwały o połowę krócej niż zwykle, bo stwierdziła, że nie chce żeby ją noc zastała w gabinecie) :(((
Najwazniejsze, ze serduszko bije, ze wszystko jest w porzadku.

Gaja co do mojego spania to masz całkowitą racje maratony takie ze szok,przed ciąza nigdy popołudniami nie sypiałam ale za to w każdej ciąży potrafiłam spać na okrągło,ale bardzo sie z tego powodu cieszę bo jak wiadomo sen to zdrowie:)
Ja tez tak mam. Przed ciaza nie spalam w ciagu dnia. No moze czasem, jak mnie bardzo glowa bolala to zdarzalo mi sie polozyc. A teraz dzien bez 15 minut popoludniowego spania, to dzien stracony:-D
Ja juz dzisiaj wyjezdzam do rodzicow, czeka mnie ok 7-8 godzin w samochodzie. Mam nadzieje, ze jakos to przetrwamy:-) A na BB zajrze pewnie dopiero w polowie przyszlego tygodnia.

Zycze Wam zdrowych i pogodnych Swiat. Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkan w gronie rodziny i przyjaciol oraz wesolego "Alleluja".

Do góry