reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Ja też uciekam może do jutra jak znajdę chwilkę w szale przedświątecznych zakupów i innych niecierpiących zwłoki spraw :)
Spokojnej nocy wszystkim brzuchatkom :):):)

reklama
ja tez już uciekam na jakiś filmik i może uda mi się szybciej iść lulu....o u nas pada deszcz i to jak słychać jakby to był grad no ale chociaż ciepła nocka :) miłych snów :)

dzien dobry

Karolinkare jak po wczorajszej wizycie,co ten profesor stwiedzil
kochanie trzymam bardzo mocno zacisniete kciuki za Was,ja ,cora i kropka

ja również karolinkare trzymam kciuki....jesteśmy z tobą pamiętaj :)

witam raniutko :) u nas piękne słońce od rana pewnie bedzie ciepełko i dobrze ... ja dziś dalszy ciąg maratonu sprzatania zaraz sie ruszam bo do wieczora pewnie mi zejdzie :) życzę miłego dnia...jeszcze pustki rano pewnie mamusie smacznie spią :)

witajcie;)

karolinkare...kciuki zaciśnięte:-)

dorotka1...gratuluję 5 okienka;) już za chwilkę półmetek ;-)

u nas dużo się dzieje ostatnio
nie mam czasu na nic
nudności minęły mam nadzieję bezpowrotnie
czuję się świetnie ;-)
Miłego Dnia!!!

Cześć brzuszki!
magi78 ja też mam roztargnienie ciążowe. Zapomniałam do lekarza karty ciąży i sie praktycznie z połowy drogi musieliśmy wracać.
karolinkare trzymam kciuki i czekam na dobre wieści.
Obudziłam sie z wieeelkim leniem a śniły mi sie takie durnoty że hej.
Mąż dostał liste zakupów a ja sie powoli za sypialnie musze zabrać. Jutro zrobie galart i śledzie po japońsku i może karpatke. W sobote żur, sałatke ziemniaczaną i sernik. No i święta prawie gotowe.
A jak wasze przygotowania do świąt? Co robicie?

reklama
Byłam dziś u gin. - ginekologicznie ok.(szyjka się nie skraca, macica rośnie jak należy). Miałam tylko krótkie usg - gin. chciała zobaczyć, czy serduszko puka, jak trzeba. Dostałam żelazo do łykania. Czuję dziś lekki niedosyt po wizycie (gin. spóźniła się godzinę - miała nagły poród swojej pacjentki, a następnie wizyty pacjentek trwały o połowę krócej niż zwykle, bo stwierdziła, że nie chce żeby ją noc zastała w gabinecie) :(((
Najwazniejsze, ze serduszko bije, ze wszystko jest w porzadku.

Gaja co do mojego spania to masz całkowitą racje maratony takie ze szok,przed ciąza nigdy popołudniami nie sypiałam ale za to w każdej ciąży potrafiłam spać na okrągło,ale bardzo sie z tego powodu cieszę bo jak wiadomo sen to zdrowie:)
Ja tez tak mam. Przed ciaza nie spalam w ciagu dnia. No moze czasem, jak mnie bardzo glowa bolala to zdarzalo mi sie polozyc. A teraz dzien bez 15 minut popoludniowego spania, to dzien stracony:-D
Ja juz dzisiaj wyjezdzam do rodzicow, czeka mnie ok 7-8 godzin w samochodzie. Mam nadzieje, ze jakos to przetrwamy:-) A na BB zajrze pewnie dopiero w polowie przyszlego tygodnia.

Zycze Wam zdrowych i pogodnych Swiat. Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkan w gronie rodziny i przyjaciol oraz wesolego "Alleluja".

Do góry