reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam:) Przebrnełam przez kilka stron postów dzisiejszych:)
U mnie dzisiaj kolejny meczacy dzien:/
Ale wreszcie byłam u fryzjera i zrobiłam porzadek z wlosami, bo juz mialam dluga grzywke az mi chodzila do oczu:)
Gratuluje udanych wizyt:)
i witam nowa wrzesnióweczke:)
Zaraz ide lulu, bo padam z nog.

reklama
Kasia widze ,ze my istatnio podobnie funkcjonujemy :D Ja dzis tez strasznie zabiegana i dopiero przebrnelam przez posty od wczoraj, gratuluje dobrych wiesci i witam nowa mame :) Tez uciekam spac bo zwariuje normalnie. Aha bylam u lekarza i zapisala mi leki ,ktorych jak sie pozniej okazalo nie bylo w zadnej z 7 aptek i w koncu jedna babka sie zlitowala i powiedziala ,ze mi na jutro zamowia a jak nie to zrobia na miejscu. Jednak sa dobrzy ludzie na tym swiecie heh :) No nic dobranoc brzuszki :)

Potwierdzam z tym okresem świątecznym. Nie wiem czy to z przejedzenia, u mnie w klinice mówiono w zeszłym roku w kwietniu -- że ta czarna seria przedwczesnych porodów jaka miała miejsce ( mówię wam plaga!) to z...przemęczenia i sprzatania przedświątecznego. Tak...może jedno i drugie, ale wówczas w niedzielę wielkanocną miałam dyżur 24 h i pamiętam jakie maleństwa poprzywozili na KPN ( klinika pediatrii i neonatologii)A wożą do mojej kliniki wcześniaki z całego Śląska i dalej. Mamy wspaniały sprzet i kadrę, dużo maluszków tutaj się ratuje. Najmniejszy jakiego widziałam i dotykałam przy badaniu miał 520 gr i przeżył :-) Mówię Wam jakie maleństwo, z przeźroczysta skórką i meszkiem,jak maleńka małpka, widziałam wiele wczesniaczków , ale ten z 23 tygodnia był najmniejszy i wyjątkowy. Dziewuszka.
Także nie szalejmy dziewczyny z porządkami, trudno zrobimy po swiętach ale powoli, perfekcjonizm i nadmierna pedanteria bywaja tu zgubne.
A wiec spokojnie przejedziemy przez święta :-)
I dziekuję Wam za miłe słowa , jestescie KOCHANE :-D

Beniaminko, czy Ty pracujesz w Katowicach?

Dobranoc mamuski!

Ostatnia edycja:
W Klinice Pediatrii w Zabrzu, obecnie na L4 :-)
Zasnęłam na M jak Miłość i spałam do pólnocy, teraz siusiu i dalej do wyrka :-) Dobranoc, pchły na noc :-D

Ostatnia edycja:
hejka

dzien dobry wrzesnioweczki
ale mam humor od rana
same optymistyczne fluidki przesylam
odezwe sie zapewne po racy wieczorem ,bo dzis ostatni raz podwojne gabinety zaliczam
od przyszlej srody tylko do poludnia pracuje

Witam się i ja z dobrym humorem :-) Już niedługo zajączek więc super samopoczucie. Wczoraj wyszłam z mym synkiem od dłuższego czasu na plac zabaw (choroba) no i pełno dzieciaków z rodzicami to się mogłam brzuszkiem pochwalic wśród sąsiadów ;-)

Więc tylko optymistycznego dnia no i wiadomości wam mamusiom życzę...

no nie dam rady nadrobic.... wy juz chyba uzależnione jesteście od BB ;)) dzis bede bardziej aktywna to bede w "temacie"... widze ze humorki z rana dopisuja :))

Dzien dobry
ja juz po sniadank i po porcji lekow,maz juz w pracy ciekawe o ktorej zladuje ? wczoraj wrocil o 23 i poszedl na rano na 6, szok.
u nas rano byla straszna i gesta mgła, teraz juz leoiej i nawet słonko sie przebija , chociaz dzisiaj ma niby padac wiec nie nastawiam sie zbytnio

Witam wszystkie mamusie.Też nie jestem w stanie nadrobić tych zaległości,ale cóż potem postaram sie poczytać jeszcze troszke.Witam również nowe mamusie i życzę powodzenia.Chciałam się pochwalić że czuję już ruchy mojego maleństwa coraz częściej i tak np.wczoraj wieczorem kręcił sie ze aż miło.Możę nie trwa to długo ale NIESMOWITE uczucie:-):happy2:Pozdrawiam wszystkie mamusie i miłego dnia życze:-)

reklama
Do góry