reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Dzień doberek :-)
Ja także w dobrym humorku z rana. Brzuszek mnie pobolewa, chyba pessar mnie ugniata, ale jak się ułoży na pewno przestanie :-)
Miłego, radosnego dnia dziewczyny! :-D

reklama
Dzień dobry :-D:-D:-D
Dziewczyny wczoraj miałam wizytę i jestem MEGASZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!! Dzidzia ma już 9 cm, widziałam jak się przeciaga, rączki i nóżki takie malenkie....normalnie latam dzisiaj ze szczęścia:tak::tak::tak: Aha i pani doktor wyraziła opinię, że raczej będzie to DZIEWUSZKA :-D:-D:-D
Kobietki marzenia się spełniają!!!!!
Życzę wszystkim takich emocji po wizytach!!!!!!!!

Witam porannie,
lilu gratuluje:-D.
U mnie dzis pogoda tragiczna, wieje, pada. Az sie nie chce nigdzie wychodzic. A dzis sie umawialam z kolezanka na dlugi spacer po pracy:wściekła/y:
Poza tym humor tez mi dopisuje. Widac, ze swieta sie zblizaja:-D Jutro jade do rodzicow i nie bedzie mnie az do wtorku.
Wlasnie sie zastanawiam nad ufarbowaniem wlosow. Wiem, ze temat juz byl, ale ja ciagle mam bardzo mieszane uczucia. Na glowie kilkucentymetrowe odrosty, a w brzuszku malenstwo.:dry:
A jak to jest z farbowaniem juz po porodzie? Podczas karmienia??
Udanego dnia wam zycze,zmykam dalej pracowac

Witam.
Ja wczoraj byłam u fryzjera. Nie ma żadnych przeciwwskazań tylko lepiej nie farbować farbami z amoniakiem. Tak jak lepiej nie robić tipsów i nie nakładać akrylu. Normalne malowanie paznokci nie szkodzi. Ja zresztą na początku ciąży też robiłam włosy i na razie ok. Mam nadzieję że nie zaszkodziłam. Przecież nie zaniedbamy się przez okres ciąży i karmienia.

lilu to super cieszymy sie z toba:-):-)
Pogada u nas sliczna, okolo 12 st. i slonko:-D nawet bratki sobie zasadziłam w skrzyneczkach na oknie i jest mi fajnie pijąc kawke i patrząc na nie. :tak::tak::tak:
Ogólnie czytam forum, ale ja takze nie jestem w stanie przeczytac teraz dokladnie wszystkich postow, ale wiem ze wiele z was mamusie mialo udane wizyty, wiec serdecznie gratuluję.
Teraz raczej trudno bedzie mi wygospodarowac wiecej czasu dla BB , oczywiscie nie przepracowujac sie,
wiec juz dzis życzę wszystkim
WESOŁEGO ALLELUJA !!!

Ostatnia edycja:
M_b w drugim trymestrze możesz już farbowac włoski, ja wybieram się tuż po świętach, bo już odrosty wyglądają paskudnie. Uprzedz fryzjera o ciąży, chodzi o to by nie trzymac farby na skórze. Włosy nie przewodzą niczego do skóry. Spokojnie :-)

Witam sie także :)
U nas też na razie słonko, z rana szybki maraton na pocztę i do banku zaliczyłam, później trzeba sie wybrać na spacerek z dziećmi. Wykorzystać słonko, po południu u nas ma padać :/

Dziewczyny wczoraj miałam wizytę i jestem MEGASZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!! Dzidzia ma już 9 cm, widziałam jak się przeciaga, rączki i nóżki takie malenkie....normalnie latam dzisiaj ze szczęścia:tak::tak::tak: Aha i pani doktor wyraziła opinię, że raczej będzie to DZIEWUSZKA :-D:-D:-D

woow tylko pozazdrościć... tak pozytywie oczywiście!!

Ja tez dzisiaj będę się umawiała, bo zwolnienie mam do jutra. Może i ja będę już wiedziała?

reklama

no to superaśno :) gratuluję :)

witam witam u nas jak narazie pogoda nijaka...nie pada ale tak szaro na dworku...no rano jak wstałam na siuśki to była taka mgła że szok :szok:...widzę że wszystkie mamy pozytywnie nastawione :tak: ja nie mam dziś optymistycznego podejścia do życia hehehe........:no:
wiecie powiem wazm strasznie ostatnio w nocy budza mnie jakieś bóle ale ciężko określić czego :baffled:..boli mnie wszystko kość ogonowa,brzuch taka jakby na dole,i do tego tak bardzo rwie mnie po bokach że ruszać się nie mogę :no: nie wiem może powinna m na wizycie powiedziec lekarzowi ale boję się że da mi nospe a ja tak się tego leku boje ....wiem głupio brzmi ale kiedyś jak miałam okres dostałam w szkole tak bolał mnie brzuch i koleżanka dała mi nospe chwilę potem brzuch bolał mnie bardziej wymiotowałam,kręciło mi sie w głowie aż musiałam zwolnić sie do domu i jeszcze potem umierałam :szok: teraz mam lęka przed tymi tabletkami....a na każda tak pomaga...

dzis dzionek małego sprzątanka bo niby mieszkanko małe ale jak generalnie sprzątałam na święta bozego narodzenia to mi 5 godz zajeło :szok: heheh to ciekawe ile czasu zajmuje mamusią co mają dwu piętrowe domy :szok::szok::szok::tak:
zyczę miłego dnia :-)

Do góry