reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Czesc dziewczynki:)

co za pogoda dzisiaj..cisnienie do d... i nic mi sie nie chce;/ wrocilam z pracy i nie wiem co dalej..

no ja brzuszek mam juz fajniutki a ruchow tez nie czuje..ale mysle ze przed 20tc poczuje:) jeszcze zdaze sie pocieszyc..a teraz cierpliwie czekam.

Ritka dopiero zauwazylam ze mamy ten sam tydzien i dzien na suwaczku hehe..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam dziewczyny.
Miło że u wszystkich zaczyna być wszystko ok
Tosia odpoczywaj ja to przeżyłam w sobotę. Rozmawiałam z lekarzem tylko telefonicznie.
Ale dziś nie wytrzymałam i poleciałam do niego. Chodzę prywatnie już masę czasu do niego więc bez problemu. No i się uspokoiłam widziałam dzidzię serduszko bije wszystko jest ok. A plamienie na szczęście ustało. No ale ja miałam konkretną przyczynę. Teraz tylko czekam do piątku na wyniki z testu podwójnego. Miłego popołudnia.

Witam się u nas dziś słonecznie na maxa, ale nie za ciepło ok 6-8 stopni.
Zrobiłam porządek z grobem dziadków, umyłam okna w piwnicy i jakoś weny nie mam na nic więcej a jeszcze schody do posprzątania i w piecu do przepalenia.
Widziałam truskawki po 20zł za kg a jakie śliczne jak malowane ale pewnie więcej w nich chemii jak witaminek.
Ku mojej uciesze najbliższy sklep Biedronka posiada już w swojej ofercie arbuziolki to nic że prawie 4 zł za kilogram grunt, że są bo prędzej ze świecą szukać takiego rarytaska :-D
Jutro T. leci po takiego 4 kilogramowego kolosa i będę wszamała tak długo, aż mi uszami wyjdzie i się przejem :-D
Jutro lecę na zakupy kupić drobiazgi od zajączka dla 3 dziewuszek w wieku 7 lat, 3,5 latka i 8 miesięcznej.Nie wiem co im kupić :szok:
T. tez coś muszę kupić.
Podrzućcie jakiś pomysł na obiadek mi na jutro bo mi brak pomysłu i apetytu ehhhh.

pysia_23 a taki na szybciutko chcesz czy coś bardziej wykwintnego. Ja ci polecam szybkie żarełko. Kuraka na słoju. Bierzesz delikwenta nacierasz przyprawami potem w dupke wkladasz słoik wypełniony wodą z przyprawami i w pozycji siedzącej na blasze polanej na ok 1cm wodą wkładasz do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na ok 1,5 godzinki. Kurczaczek sie piecze a ty masz czas na inne zajęcia.
calineczka27 jedne czują łaskotanie inne motylki a ja np. bulgotanie.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,
bardzo miło mi dołączyć do grona Wrześnióweczek:-) Gratuluję wszystkim!
Na tym forum jestem nowa, ale mam nadzieję,że mnie przyjmiecie:tak:
Ja termin mam na 26 września:-)
http://www.suwaczki.com/tickers/v5abs65gibjbt25m.png

witam nową mamusię :-)

tosia nic się nie martw, łykaj co Ci dali i będzie dobrze:tak::tak::tak:
Pati ale zazdroszczę no:-) Ja chyba ostatnia z Was będę z tymi ruchami. Kurcze no póki co to ciiiiiiiiisza:-)

u mnie cisza od samego początku :-(

Hejka Mamusie :-)

U mnie piękna pogoda, ale nie mam czasu się nią delektowac, znowu biurokartyczne sprawy, ech kiedy to się skonczy.
Dzisiaj o 16 mam wizytę i ...w koncu zakładanie pesaara. Trzymajcie kciuki. :-)
Kasiona gratuluję syneczków !!! :-D
Dorotka1 , całkiem dobre wieści, teraz bedzie juz tylko lepiej!
Tosiu, odpoczywaj, ja pewnie do Ciebie dołącze po założeniu tego kosmiczengo, niebieskiego urządzenia na moją szyjkę. Jak trza to trza ;-)
Życzę Wam pięknego dnia mamusie :-)

kciuki trzymam kochana...:-)

Cześć dziewczyny! Właśnie nadrobiłam dwudniowe zaległości - ale naskrobałyście!!!! Czytałam z 1,5 godz.
Super wiadomości na forum: Baaaaaaardzo gratuluję Kasionie! Podwójne szczęście!!!!
Dorotka - super wiadomości!!!!
Tosia - nie przejmuj się! Będzie wszystko ok! Dla pocieszenia podzielę się moimi dobrymi wiadomościami - od soboty nie mam plamień!!!!:-) Mam nadzieję, że to już koniec męczarni! Wczoraj nawet zrobiłam sobie krótki spacer. A wieczorem mnie strasznie bolały nogi od chodzenia. Kaleka ze mnie przez to leżenie. Oczywiście uważam - nie biorę się za wszystko. Staram się nie nadwerężać. Jutro jestem umówiona na telefon z lekarzem - ciekawa, co mi powie?
Za to mam trochę kłopot z córeczką Tosią. Złapała ją alergia - katar i zapalenie spojówek, w środku powieki ogromny jęczmień. A przy okazji okulistka wykryła astygmatyzm. Jestem w szoku!:szok: Po świętach wybiorę się z nią jeszcze do innego lekarza, żeby mieć większą pewność w poprawności diagnozy.
Za wszystkie dziewczyny, które wybierają się na wizyty trzymam kciuki!!!!!

nie przemęczaj się za bardzo :tak:

ja się witam popołudniowo :-)
u nas dziś można było chodzić na krótki rękawek tak cieplusio :tak: polatałam po ciążowych sklepach ale wiecie co wam powiem są dla mnie za drogie :no: muszę pobuszować na allegro myślę że lepiej na tym wyjdę :tak: kupiłam se jedynie dresy i cichobiegi :-) potem na bajere do mamy i dopiero do domku wróciłam :-D....jutro zabieram się za porządki przedświąteczne dziś mi się juz nie chce bo zaczyna sie mój seans filmowy i trwa do 21.30 :-D

Do góry