reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Czesc dziewczynki:)

co za pogoda dzisiaj..cisnienie do d... i nic mi sie nie chce;/ wrocilam z pracy i nie wiem co dalej..

no ja brzuszek mam juz fajniutki a ruchow tez nie czuje..ale mysle ze przed 20tc poczuje:) jeszcze zdaze sie pocieszyc..a teraz cierpliwie czekam.

Ritka dopiero zauwazylam ze mamy ten sam tydzien i dzien na suwaczku hehe..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam dziewczyny.
Miło że u wszystkich zaczyna być wszystko ok
Tosia odpoczywaj ja to przeżyłam w sobotę. Rozmawiałam z lekarzem tylko telefonicznie.
Ale dziś nie wytrzymałam i poleciałam do niego. Chodzę prywatnie już masę czasu do niego więc bez problemu. No i się uspokoiłam widziałam dzidzię serduszko bije wszystko jest ok. A plamienie na szczęście ustało. No ale ja miałam konkretną przyczynę. Teraz tylko czekam do piątku na wyniki z testu podwójnego. Miłego popołudnia.

Witam się u nas dziś słonecznie na maxa, ale nie za ciepło ok 6-8 stopni.
Zrobiłam porządek z grobem dziadków, umyłam okna w piwnicy i jakoś weny nie mam na nic więcej a jeszcze schody do posprzątania i w piecu do przepalenia.
Widziałam truskawki po 20zł za kg a jakie śliczne jak malowane ale pewnie więcej w nich chemii jak witaminek.
Ku mojej uciesze najbliższy sklep Biedronka posiada już w swojej ofercie arbuziolki to nic że prawie 4 zł za kilogram grunt, że są bo prędzej ze świecą szukać takiego rarytaska :-D
Jutro T. leci po takiego 4 kilogramowego kolosa i będę wszamała tak długo, aż mi uszami wyjdzie i się przejem :-D
Jutro lecę na zakupy kupić drobiazgi od zajączka dla 3 dziewuszek w wieku 7 lat, 3,5 latka i 8 miesięcznej.Nie wiem co im kupić :szok:
T. tez coś muszę kupić.
Podrzućcie jakiś pomysł na obiadek mi na jutro bo mi brak pomysłu i apetytu ehhhh.

pysia_23 a taki na szybciutko chcesz czy coś bardziej wykwintnego. Ja ci polecam szybkie żarełko. Kuraka na słoju. Bierzesz delikwenta nacierasz przyprawami potem w dupke wkladasz słoik wypełniony wodą z przyprawami i w pozycji siedzącej na blasze polanej na ok 1cm wodą wkładasz do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na ok 1,5 godzinki. Kurczaczek sie piecze a ty masz czas na inne zajęcia.
calineczka27 jedne czują łaskotanie inne motylki a ja np. bulgotanie.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,
bardzo miło mi dołączyć do grona Wrześnióweczek:-) Gratuluję wszystkim!
Na tym forum jestem nowa, ale mam nadzieję,że mnie przyjmiecie:tak:
Ja termin mam na 26 września:-)
http://www.suwaczki.com/tickers/v5abs65gibjbt25m.png

witam nową mamusię :-)

tosia nic się nie martw, łykaj co Ci dali i będzie dobrze:tak::tak::tak:
Pati ale zazdroszczę no:-) Ja chyba ostatnia z Was będę z tymi ruchami. Kurcze no póki co to ciiiiiiiiisza:-)

u mnie cisza od samego początku :-(

Hejka Mamusie :-)

U mnie piękna pogoda, ale nie mam czasu się nią delektowac, znowu biurokartyczne sprawy, ech kiedy to się skonczy.
Dzisiaj o 16 mam wizytę i ...w koncu zakładanie pesaara. Trzymajcie kciuki. :-)
Kasiona gratuluję syneczków !!! :-D
Dorotka1 , całkiem dobre wieści, teraz bedzie juz tylko lepiej!
Tosiu, odpoczywaj, ja pewnie do Ciebie dołącze po założeniu tego kosmiczengo, niebieskiego urządzenia na moją szyjkę. Jak trza to trza ;-)
Życzę Wam pięknego dnia mamusie :-)

kciuki trzymam kochana...:-)

Cześć dziewczyny! Właśnie nadrobiłam dwudniowe zaległości - ale naskrobałyście!!!! Czytałam z 1,5 godz.
Super wiadomości na forum: Baaaaaaardzo gratuluję Kasionie! Podwójne szczęście!!!!
Dorotka - super wiadomości!!!!
Tosia - nie przejmuj się! Będzie wszystko ok! Dla pocieszenia podzielę się moimi dobrymi wiadomościami - od soboty nie mam plamień!!!!:-) Mam nadzieję, że to już koniec męczarni! Wczoraj nawet zrobiłam sobie krótki spacer. A wieczorem mnie strasznie bolały nogi od chodzenia. Kaleka ze mnie przez to leżenie. Oczywiście uważam - nie biorę się za wszystko. Staram się nie nadwerężać. Jutro jestem umówiona na telefon z lekarzem - ciekawa, co mi powie?
Za to mam trochę kłopot z córeczką Tosią. Złapała ją alergia - katar i zapalenie spojówek, w środku powieki ogromny jęczmień. A przy okazji okulistka wykryła astygmatyzm. Jestem w szoku!:szok: Po świętach wybiorę się z nią jeszcze do innego lekarza, żeby mieć większą pewność w poprawności diagnozy.
Za wszystkie dziewczyny, które wybierają się na wizyty trzymam kciuki!!!!!

nie przemęczaj się za bardzo :tak:

ja się witam popołudniowo :-)
u nas dziś można było chodzić na krótki rękawek tak cieplusio :tak: polatałam po ciążowych sklepach ale wiecie co wam powiem są dla mnie za drogie :no: muszę pobuszować na allegro myślę że lepiej na tym wyjdę :tak: kupiłam se jedynie dresy i cichobiegi :-) potem na bajere do mamy i dopiero do domku wróciłam :-D....jutro zabieram się za porządki przedświąteczne dziś mi się juz nie chce bo zaczyna sie mój seans filmowy i trwa do 21.30 :-D

Do góry