reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

beniaminka no to wracaj do nas już z tym dziwadłem w środku:-D:-D niech Ci go w końcu założą no..:sorry2: dobrze, że to tylko chwilka i po sprawie:tak:kciuki&&&&&&&&&&&

reklama
kerna ja w 3 ciązy to ruchy już czuję w 2 po 18 tc a w 1 po 20 tc więc nie masz się co martwić :)
Ja właśnie obiados dzieciakom podałam, zjedzą sadła zawiążą i na spacer bo słonko wygląda :)

Zmykam dziewczynki na wizytę, co prawda dopiero na 16.00 ale już nie mogę wysiedziec w pracy. Dam znac wieczorkiem co i jak. Trzymajcie kciukasy ;-)

tosia nic się nie martw, łykaj co Ci dali i będzie dobrze:tak::tak::tak:
Pati ale zazdroszczę no:-) Ja chyba ostatnia z Was będę z tymi ruchami. Kurcze no póki co to ciiiiiiiiisza:-)
No ja poczułam coś tydzień temu i potem cisza...:szok:teraz to juz nie wiem czy mi się nie wydawało czasem-szkoda bo juz się "podnieciłam" a tu nic. No nic doczekamy się w końcu i my kopniaków na dobre.:-)

Hej,
bardzo miło mi dołączyć do grona Wrześnióweczek:-) Gratuluję wszystkim!
Na tym forum jestem nowa, ale mam nadzieję,że mnie przyjmiecie:tak:
Ja termin mam na 26 września:-)
http://www.suwaczki.com/tickers/v5abs65gibjbt25m.png

Witamy serdecznie !!

co do ruchów to u mnie jakos z 2 razy juz myslalam ze cos czuje i znow nic wiec nie wiem czy mi sie nie zdawało wiec nie jestescie same :no:

Jutro o 11.00 mam wizyte u gina wiec zobaczymy dokładniej jak fika nasz maluszek :-):-D
no i moze potwierdzi mi plec zobaczymy jak juz bede po to sie odezwe jutro :happy2:
pa dziewczyny:-)

witam sie....mam remont oi straszna rozpierdziuche w domu.:nerd:

Tosia-ja bym sie wybrala jednak do lekarza,brazowe nie brazowe,lepiej sprawdzicczy tam ise nic nie rozchodzi.
lez i odpczoywaj;-)ale do lekarza lepiej ie chyba w takiej sytuacji przejssc jeszcze raz:tak:

Dorotka- dobre wiesci!!!!! trudno bedziesz lykala jakies prochy do konca ciazzy ale dzidzia na pewnio zdrowa sie urodzi:-)

ja jestem nieprzytomna,przez ta awanture z M cala noc nie spalam,musze dac se na luz,faceci sa jacy sa,oni na wszystko MAJA czas i inne potrzeby niz remont przed PORODEM:nerd: ja sie nie moge stresowac bo przez to dzidiza wczoraj ie nie ruszyla ani troche:-(aja ledwo zyje

wspomnialm mu tym,to ulyszalam,ze to moje wina, bo po co zaczynam awantury:baffled::baffled:

nie wiem po co???robie zakupy,gotuje,sprzatam i przeprowadzam gigantyczny remont z 2latkiem pod nogami, wiec w sumie powinnam siedziec cichoi czekac na mezusia z 3 daniowym obiadkiem, grzecznym dzieciek i jeszcze w DOBRYM nastrooju:-D:-D:-D:-D

dzisiaj , jutro i po jutrze na obiad zje wiec makaron:cool::-D

milego dnia brzuchatki!

Witaj agataz19801.
Nie moge usiedzieć w domu. Zaczarujcie jakoś ten czas żeby była już 18:20. Już wysprzątałam, ugotowałam zupe, wykąpałam sie, a ten cholerny czas sie dłuży i dłuży.

reklama
Cześć dziewczyny! Właśnie nadrobiłam dwudniowe zaległości - ale naskrobałyście!!!! Czytałam z 1,5 godz.
Super wiadomości na forum: Baaaaaaardzo gratuluję Kasionie! Podwójne szczęście!!!!
Dorotka - super wiadomości!!!!
Tosia - nie przejmuj się! Będzie wszystko ok! Dla pocieszenia podzielę się moimi dobrymi wiadomościami - od soboty nie mam plamień!!!!:-) Mam nadzieję, że to już koniec męczarni! Wczoraj nawet zrobiłam sobie krótki spacer. A wieczorem mnie strasznie bolały nogi od chodzenia. Kaleka ze mnie przez to leżenie. Oczywiście uważam - nie biorę się za wszystko. Staram się nie nadwerężać. Jutro jestem umówiona na telefon z lekarzem - ciekawa, co mi powie?
Za to mam trochę kłopot z córeczką Tosią. Złapała ją alergia - katar i zapalenie spojówek, w środku powieki ogromny jęczmień. A przy okazji okulistka wykryła astygmatyzm. Jestem w szoku!:szok: Po świętach wybiorę się z nią jeszcze do innego lekarza, żeby mieć większą pewność w poprawności diagnozy.
Za wszystkie dziewczyny, które wybierają się na wizyty trzymam kciuki!!!!!

Do góry