reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

beniaminka no to wracaj do nas już z tym dziwadłem w środku:-D:-D niech Ci go w końcu założą no..:sorry2: dobrze, że to tylko chwilka i po sprawie:tak:kciuki&&&&&&&&&&&

reklama
kerna ja w 3 ciązy to ruchy już czuję w 2 po 18 tc a w 1 po 20 tc więc nie masz się co martwić :)
Ja właśnie obiados dzieciakom podałam, zjedzą sadła zawiążą i na spacer bo słonko wygląda :)

Zmykam dziewczynki na wizytę, co prawda dopiero na 16.00 ale już nie mogę wysiedziec w pracy. Dam znac wieczorkiem co i jak. Trzymajcie kciukasy ;-)

tosia nic się nie martw, łykaj co Ci dali i będzie dobrze:tak::tak::tak:
Pati ale zazdroszczę no:-) Ja chyba ostatnia z Was będę z tymi ruchami. Kurcze no póki co to ciiiiiiiiisza:-)
No ja poczułam coś tydzień temu i potem cisza...:szok:teraz to juz nie wiem czy mi się nie wydawało czasem-szkoda bo juz się "podnieciłam" a tu nic. No nic doczekamy się w końcu i my kopniaków na dobre.:-)

Hej,
bardzo miło mi dołączyć do grona Wrześnióweczek:-) Gratuluję wszystkim!
Na tym forum jestem nowa, ale mam nadzieję,że mnie przyjmiecie:tak:
Ja termin mam na 26 września:-)
http://www.suwaczki.com/tickers/v5abs65gibjbt25m.png

Witamy serdecznie !!

co do ruchów to u mnie jakos z 2 razy juz myslalam ze cos czuje i znow nic wiec nie wiem czy mi sie nie zdawało wiec nie jestescie same :no:

Jutro o 11.00 mam wizyte u gina wiec zobaczymy dokładniej jak fika nasz maluszek :-):-D
no i moze potwierdzi mi plec zobaczymy jak juz bede po to sie odezwe jutro :happy2:
pa dziewczyny:-)

witam sie....mam remont oi straszna rozpierdziuche w domu.:nerd:

Tosia-ja bym sie wybrala jednak do lekarza,brazowe nie brazowe,lepiej sprawdzicczy tam ise nic nie rozchodzi.
lez i odpczoywaj;-)ale do lekarza lepiej ie chyba w takiej sytuacji przejssc jeszcze raz:tak:

Dorotka- dobre wiesci!!!!! trudno bedziesz lykala jakies prochy do konca ciazzy ale dzidzia na pewnio zdrowa sie urodzi:-)

ja jestem nieprzytomna,przez ta awanture z M cala noc nie spalam,musze dac se na luz,faceci sa jacy sa,oni na wszystko MAJA czas i inne potrzeby niz remont przed PORODEM:nerd: ja sie nie moge stresowac bo przez to dzidiza wczoraj ie nie ruszyla ani troche:-(aja ledwo zyje

wspomnialm mu tym,to ulyszalam,ze to moje wina, bo po co zaczynam awantury:baffled::baffled:

nie wiem po co???robie zakupy,gotuje,sprzatam i przeprowadzam gigantyczny remont z 2latkiem pod nogami, wiec w sumie powinnam siedziec cichoi czekac na mezusia z 3 daniowym obiadkiem, grzecznym dzieciek i jeszcze w DOBRYM nastrooju:-D:-D:-D:-D

dzisiaj , jutro i po jutrze na obiad zje wiec makaron:cool::-D

milego dnia brzuchatki!

Witaj agataz19801.
Nie moge usiedzieć w domu. Zaczarujcie jakoś ten czas żeby była już 18:20. Już wysprzątałam, ugotowałam zupe, wykąpałam sie, a ten cholerny czas sie dłuży i dłuży.

reklama
Cześć dziewczyny! Właśnie nadrobiłam dwudniowe zaległości - ale naskrobałyście!!!! Czytałam z 1,5 godz.
Super wiadomości na forum: Baaaaaaardzo gratuluję Kasionie! Podwójne szczęście!!!!
Dorotka - super wiadomości!!!!
Tosia - nie przejmuj się! Będzie wszystko ok! Dla pocieszenia podzielę się moimi dobrymi wiadomościami - od soboty nie mam plamień!!!!:-) Mam nadzieję, że to już koniec męczarni! Wczoraj nawet zrobiłam sobie krótki spacer. A wieczorem mnie strasznie bolały nogi od chodzenia. Kaleka ze mnie przez to leżenie. Oczywiście uważam - nie biorę się za wszystko. Staram się nie nadwerężać. Jutro jestem umówiona na telefon z lekarzem - ciekawa, co mi powie?
Za to mam trochę kłopot z córeczką Tosią. Złapała ją alergia - katar i zapalenie spojówek, w środku powieki ogromny jęczmień. A przy okazji okulistka wykryła astygmatyzm. Jestem w szoku!:szok: Po świętach wybiorę się z nią jeszcze do innego lekarza, żeby mieć większą pewność w poprawności diagnozy.
Za wszystkie dziewczyny, które wybierają się na wizyty trzymam kciuki!!!!!

Do góry