reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

to fakt dziewczynce niebieski założysz ale chłopca w róż nie wrzucisz.... pamietam jak wyprałam pierwsze ciuszki mojej niuni to az sie przeraziłam ze wszystko praktycznie różowe jest :/

reklama
Szwagierka też na początku takie kolory kupiła a w 6 miesiącu gdy sie dowiedziała że dziewczyna będzie to dopiero po urodzeniu miała różowe sukieneczki, falbanki itp. No i przez miesiąc wszyscy na Maje mówili "jakiego ma pani pięknego synka". No jakoś tak sie dziwnie utarło że jak niebieski to chłopiec a różowy dziewczynka. Dlatego ja mam wszystkie kolory oprócz różu i czerwieni więc uniwersalne.

Skrzat co do ciuszkow to my mamy fajna opcje z Factory ,moja przyjaciółka tam pracuje i tylko jest telefon,że są jeszcze większe promocje niż zwykle i co chcemy :) A Ty masz blisko wiec jak co jakis czas wpadniesz to tez pewniesie obkupisz :)

oj ja uwielbiam Factory.... mam tyle samo km do Poznania co do Wrocławia ale w Poznaniu jest znacznie lepszy :)) i mozna naprawde sie obkupić...

Z tego co wiem to zawsze pod koniec miesiaca jest bum cenowy hehe :) wiec ja sie chyba tez przejade :) i moze cos znajde a jak nie to odwiedze przyjaciolke :D

Witam! Skrzacik widzę że niesmiało na chłopca się szykujesz ;-) ja na razie tylko uniwersalne: zielony, żółty, beżowy i biały :tak:a może jest teraz jakaś promocja w tesco? bo w czwartek mam wizytę, może płeć się juz ujawni, bo to będzie już skończony 18 tydz. to bym coś zakupiła ;-)

Ja dzisiaj spędziłam prawie cały dzień na słodkim lenistwie :-) byłam tylko w kościele i u teściów na obiadku. Jakiś senny dzień przez tą pogodę :baffled:

reklama
na basenie bylo super,potem pojechalismy na pizze i na spacer nad staw
jedziemy jeszce na dzialke
odezwe sie wieczorem albo dopiero jutro
milej niedzieli

Dobry pomysł z tym basenem, dawno już tam nie byłam..fajnie jest zrobić sobie taką wycieczkę, i to jeszcze przy tak super pogodzie jaka dziś była:-)
A mnie od rana do godziny 17 bardzo bolał pęcherz:-/...normalnie już chciałam gonić kogoś do apteki po no-spę lub coś rozkurczowego, ale na szczęście przeszło.. Tak się dzidziuś musiał położyć chyba i mnie uciskało..
Przyjemnego wieczoru życzę i spokojnych snów:-)

Do góry