reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

to fakt dziewczynce niebieski założysz ale chłopca w róż nie wrzucisz.... pamietam jak wyprałam pierwsze ciuszki mojej niuni to az sie przeraziłam ze wszystko praktycznie różowe jest :/

reklama
Szwagierka też na początku takie kolory kupiła a w 6 miesiącu gdy sie dowiedziała że dziewczyna będzie to dopiero po urodzeniu miała różowe sukieneczki, falbanki itp. No i przez miesiąc wszyscy na Maje mówili "jakiego ma pani pięknego synka". No jakoś tak sie dziwnie utarło że jak niebieski to chłopiec a różowy dziewczynka. Dlatego ja mam wszystkie kolory oprócz różu i czerwieni więc uniwersalne.

Skrzat co do ciuszkow to my mamy fajna opcje z Factory ,moja przyjaciółka tam pracuje i tylko jest telefon,że są jeszcze większe promocje niż zwykle i co chcemy :) A Ty masz blisko wiec jak co jakis czas wpadniesz to tez pewniesie obkupisz :)

oj ja uwielbiam Factory.... mam tyle samo km do Poznania co do Wrocławia ale w Poznaniu jest znacznie lepszy :)) i mozna naprawde sie obkupić...

Z tego co wiem to zawsze pod koniec miesiaca jest bum cenowy hehe :) wiec ja sie chyba tez przejade :) i moze cos znajde a jak nie to odwiedze przyjaciolke :D

Witam! Skrzacik widzę że niesmiało na chłopca się szykujesz ;-) ja na razie tylko uniwersalne: zielony, żółty, beżowy i biały :tak:a może jest teraz jakaś promocja w tesco? bo w czwartek mam wizytę, może płeć się juz ujawni, bo to będzie już skończony 18 tydz. to bym coś zakupiła ;-)

Ja dzisiaj spędziłam prawie cały dzień na słodkim lenistwie :-) byłam tylko w kościele i u teściów na obiadku. Jakiś senny dzień przez tą pogodę :baffled:

reklama
na basenie bylo super,potem pojechalismy na pizze i na spacer nad staw
jedziemy jeszce na dzialke
odezwe sie wieczorem albo dopiero jutro
milej niedzieli

Dobry pomysł z tym basenem, dawno już tam nie byłam..fajnie jest zrobić sobie taką wycieczkę, i to jeszcze przy tak super pogodzie jaka dziś była:-)
A mnie od rana do godziny 17 bardzo bolał pęcherz:-/...normalnie już chciałam gonić kogoś do apteki po no-spę lub coś rozkurczowego, ale na szczęście przeszło.. Tak się dzidziuś musiał położyć chyba i mnie uciskało..
Przyjemnego wieczoru życzę i spokojnych snów:-)

Do góry