reklama
skrzat910
żyje dla nowego życia
Szwagierka też na początku takie kolory kupiła a w 6 miesiącu gdy sie dowiedziała że dziewczyna będzie to dopiero po urodzeniu miała różowe sukieneczki, falbanki itp. No i przez miesiąc wszyscy na Maje mówili "jakiego ma pani pięknego synka". No jakoś tak sie dziwnie utarło że jak niebieski to chłopiec a różowy dziewczynka. Dlatego ja mam wszystkie kolory oprócz różu i czerwieni więc uniwersalne.
_koRba_
Fanka BB :)
Skrzat co do ciuszkow to my mamy fajna opcje z Factory ,moja przyjaciółka tam pracuje i tylko jest telefon,że są jeszcze większe promocje niż zwykle i co chcemy A Ty masz blisko wiec jak co jakis czas wpadniesz to tez pewniesie obkupisz
skrzat910
żyje dla nowego życia
_koRba_
Z tego co wiem to zawsze pod koniec miesiaca jest bum cenowy hehe wiec ja sie chyba tez przejade i moze cos znajde a jak nie to odwiedze przyjaciolke
skrzat910
żyje dla nowego życia
agamati1
Witam się wieczorowo
Tosiu - bądź dobrej myśli; dużo odpoczywaj, a plamienie szybko minie!!!!
Tosiu - bądź dobrej myśli; dużo odpoczywaj, a plamienie szybko minie!!!!
msdracula
Witam! Skrzacik widzę że niesmiało na chłopca się szykujesz ;-) ja na razie tylko uniwersalne: zielony, żółty, beżowy i biały a może jest teraz jakaś promocja w tesco? bo w czwartek mam wizytę, może płeć się juz ujawni, bo to będzie już skończony 18 tydz. to bym coś zakupiła ;-)
Ja dzisiaj spędziłam prawie cały dzień na słodkim lenistwie :-) byłam tylko w kościele i u teściów na obiadku. Jakiś senny dzień przez tą pogodę
Ja dzisiaj spędziłam prawie cały dzień na słodkim lenistwie :-) byłam tylko w kościele i u teściów na obiadku. Jakiś senny dzień przez tą pogodę
reklama
Taka_ja
na basenie bylo super,potem pojechalismy na pizze i na spacer nad staw
jedziemy jeszce na dzialke
odezwe sie wieczorem albo dopiero jutro
milej niedzieli
Dobry pomysł z tym basenem, dawno już tam nie byłam..fajnie jest zrobić sobie taką wycieczkę, i to jeszcze przy tak super pogodzie jaka dziś była:-)
A mnie od rana do godziny 17 bardzo bolał pęcherz:-/...normalnie już chciałam gonić kogoś do apteki po no-spę lub coś rozkurczowego, ale na szczęście przeszło.. Tak się dzidziuś musiał położyć chyba i mnie uciskało..
Przyjemnego wieczoru życzę i spokojnych snów:-)