reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Tak ritka całkiem fajny troszkę sie odpręze wkocu ktoś coś zrobi przy mnie ,hahaha
a tak szczerze to sie ciesze ze w kocu sie z domu wyrwę,bo przecież w domu na dłuższa mete idzie zwariować

reklama
Karolina-nie przejmoj sie te pierwsze ruchy takie sa :poczujesz potem kilka dni przerwy i tak przez jakis czas dopiero z tygodnia na tydzien staja sie silniejsze i czestrze:)

no wiesz ja w poprzednich ciazach tak nie miałam jak już wyczułam ruchy to powtrzały sie moze nie kilka razy dziennie ale były przynajmiej raz na dzień,a tu cisza i pustka,ale jak wiadmo każda ciaza jest ina zatem dam sobie troszke luzu i ze spokojem poczekam :) nie wiem dlaczego ale przy tej ciazy jestem wiekszą panikarą ,może dlatego ze sie dosc długo starałam a poprzednie dwie łatwo przyszły,kto wie :)

Karolina84 nie masz się czym martwić generalnie pierwsze ruchy są sporadyczne - tak mówiła ginka - dopiero jak je czujesz codziennie i regularnie to to oznacza datę pierwszych ruchów. W poprzedniej ciąży może nie rozróżniałaś tych pierwszych ruchów delikatnych tylko od razu regularne kopniaczki :) Ja też codzień nie czuję ale czasem jak giczoły wyprostuje to nie mam wątpliwości :)

Witam porannie
Asiek witaj

dobry wieczor

spadam do lozia,rano trza wstac
trzymajcie kciuki,odezwe sie wieczorem
Dorotka kciuki zacisniete.

Witam mamuśki...nie było mnie trochę a to dlatego,ze wczoraj miałam malowanie kuchni i pokoju-bo wyszła mi wilgoć itd...
Dziewczyny martwię sie od wczoraj boli mnie krocze-może to spojenie łonowe....najgorzej to czuję jak wstaję a wczoraj to az się popłakałam-może przemęczyłam się tylko czym bo mi siostra pomagała...Dziś też mnie boli i nie wiem co mam robić:no: przecież w czwartek byłam u lekarza i jest ok...
Wiesz ja tez tak mam jak duzo pochodze albo cos porobie, ale to bedzie coraz bardziej bolec, im ciezszy brzuszek tym bole beda wieksze w pierszej ciazy tez tak mialam. Zo od nacisku macicy, ma sie wrazenie , ze zaraz wszystko wypadnie.

reklama
No ja tez sie jeszcze powstrzymuje z zakupami ale mam obiecane od mojego ,ze po tej wizycie jak sie upewnimy co tam sie kryje to pojdziemy kupic jakies ciuszki bo juz nie wytrzymam hehe :D
Ja mam tak samo, 7 kwietania mam usg,bedzie 18tc i mam nadzieje dowiedzieć się co nosze pod serduchem:-) wtedy już cos kupie, jak na razie to moja mamcia, która mieszka za granicą szaleje na zakupach i w pod koniec lipca jak przyjedzie na 2 miesiące ma mi to przywieść i mamy latać po sklepach:-) ehh hi hi i kupiła mi juz kilka rózowych bodziaków- bo chce wnusie hehe

śliczne ciuszki, życze chłopczyka:) ja mam nadzieje na córeczke, a mój męzuś na synka :-) eheh wiec jest sprzecznośc interesów

na zaparcia mi pomagała ciepła woda z miodem i cytryną pita rano na czczo plus oczywiście Activia śliwkowa:)

Do góry