reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Ja dzis tez zapomniałam że zmiana czasu z Miłkiem poszliśmy z palemką a tam koniec mszy ;) No i wróciliśmy za 10 minut :)
Teraz małż z Olką na boisku piłkę kopie a ja chwilkę ciszy mam, wyszłabym na spacer ale byłam chwilkę i wieje nieprzyjemnie

reklama
witam mamusie

jakiś czas temu dołączyłam do Was ale tak wyszło, że przestałam pisać- tyle się tu dzieje że jak człowiek nie poczyta przez 2 dni to ma zaległości nie do odrobienia :)) spróbuje jeszcze raz może tym razem będe bardziej w temacie :)

No więc dla przypomnienia mam na imie Asia, mam cudną córeczkę Julie i jestem w kolejnej ciązy ( nie planowanej ale bardzo chcianej ;)
mam wyjątkowego męża który ostatnimi czasy wyjątkowo mnie wkurza... :) termin porodu mam na 13 września z pierwszą córką miałam na 16 września więc wychodzi na to że mój mąż raz do roku może robić dzieci :)) jak byłam ostatnio na wizycie to lekarka powiedziała że nie jest pewna na 100% ale wydaje jej się że w brzuszku siedzi kolejna córcia :))
mam nadzieje ze w miare "sprawnie" wdrąże się w życie forum ;))

A mnie na zaparcia pomaga tylko czarna kawa , rano. Probowalam chyba wszystkiego pic duzo wody , suszone owoce itp, ale nic mi nie pomagalo.
Dziwne, bo wczesniej tez pilam kawe i tak nie działała.
Ja znowu sama, maz w pracy od 14 do...........(nigdy tego nie wiem)

witam mamusie

jakiś czas temu dołączyłam do Was ale tak wyszło, że przestałam pisać- tyle się tu dzieje że jak człowiek nie poczyta przez 2 dni to ma zaległości nie do odrobienia :)) spróbuje jeszcze raz może tym razem będe bardziej w temacie :)

No więc dla przypomnienia mam na imie Asia, mam cudną córeczkę Julie i jestem w kolejnej ciązy ( nie planowanej ale bardzo chcianej ;)
mam wyjątkowego męża który ostatnimi czasy wyjątkowo mnie wkurza... :) termin porodu mam na 13 września z pierwszą córką miałam na 16 września więc wychodzi na to że mój mąż raz do roku może robić dzieci :)) jak byłam ostatnio na wizycie to lekarka powiedziała że nie jest pewna na 100% ale wydaje jej się że w brzuszku siedzi kolejna córcia :))
mam nadzieje ze w miare "sprawnie" wdrąże się w życie forum ;))

witamy, witamy i zapraszamy :-)

dziwne bo wody pije duzo i to nie pomaga;/ sprobuje jeszcze te suszone sliwki.

jeju jak sie zachmurzylo;/ pol dnia przelezalam w lozku..

Asiek1000 witaj:)

reklama
Dotarłam właśnie do domku i pije herbatke. Znowu sie obkupiłam ciuszkami dla maleństwa. :happy2:
Potem pojechałam na jarmark wielkanocny i tam jak wpadłam w te wszystkie wystawki, rzeźby, koronki :szok:to taki m sie wszystko podobało że zdecydować sie nie mogłam. Takie śliczne rękodzieło i te domowe wyroby, wszystko piękne. Kupiłam troche a zmarzłam jak cholera. Zjadłam obiad na tych straganach bo tam nawet niezłe mają no i wróciliśmy do domku bo coraz gorszy wiatr sie zbierał.:no:
Dziewczyny na zaparcia sok z kiszonej kapusty u mnie działa i to mocno.
Cześć asia1000. :-)

Do góry