reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Ja dzis tez zapomniałam że zmiana czasu z Miłkiem poszliśmy z palemką a tam koniec mszy ;) No i wróciliśmy za 10 minut :)
Teraz małż z Olką na boisku piłkę kopie a ja chwilkę ciszy mam, wyszłabym na spacer ale byłam chwilkę i wieje nieprzyjemnie

reklama
witam mamusie

jakiś czas temu dołączyłam do Was ale tak wyszło, że przestałam pisać- tyle się tu dzieje że jak człowiek nie poczyta przez 2 dni to ma zaległości nie do odrobienia :)) spróbuje jeszcze raz może tym razem będe bardziej w temacie :)

No więc dla przypomnienia mam na imie Asia, mam cudną córeczkę Julie i jestem w kolejnej ciązy ( nie planowanej ale bardzo chcianej ;)
mam wyjątkowego męża który ostatnimi czasy wyjątkowo mnie wkurza... :) termin porodu mam na 13 września z pierwszą córką miałam na 16 września więc wychodzi na to że mój mąż raz do roku może robić dzieci :)) jak byłam ostatnio na wizycie to lekarka powiedziała że nie jest pewna na 100% ale wydaje jej się że w brzuszku siedzi kolejna córcia :))
mam nadzieje ze w miare "sprawnie" wdrąże się w życie forum ;))

A mnie na zaparcia pomaga tylko czarna kawa , rano. Probowalam chyba wszystkiego pic duzo wody , suszone owoce itp, ale nic mi nie pomagalo.
Dziwne, bo wczesniej tez pilam kawe i tak nie działała.
Ja znowu sama, maz w pracy od 14 do...........(nigdy tego nie wiem)

witam mamusie

jakiś czas temu dołączyłam do Was ale tak wyszło, że przestałam pisać- tyle się tu dzieje że jak człowiek nie poczyta przez 2 dni to ma zaległości nie do odrobienia :)) spróbuje jeszcze raz może tym razem będe bardziej w temacie :)

No więc dla przypomnienia mam na imie Asia, mam cudną córeczkę Julie i jestem w kolejnej ciązy ( nie planowanej ale bardzo chcianej ;)
mam wyjątkowego męża który ostatnimi czasy wyjątkowo mnie wkurza... :) termin porodu mam na 13 września z pierwszą córką miałam na 16 września więc wychodzi na to że mój mąż raz do roku może robić dzieci :)) jak byłam ostatnio na wizycie to lekarka powiedziała że nie jest pewna na 100% ale wydaje jej się że w brzuszku siedzi kolejna córcia :))
mam nadzieje ze w miare "sprawnie" wdrąże się w życie forum ;))

witamy, witamy i zapraszamy :-)

dziwne bo wody pije duzo i to nie pomaga;/ sprobuje jeszcze te suszone sliwki.

jeju jak sie zachmurzylo;/ pol dnia przelezalam w lozku..

Asiek1000 witaj:)

reklama
Dotarłam właśnie do domku i pije herbatke. Znowu sie obkupiłam ciuszkami dla maleństwa. :happy2:
Potem pojechałam na jarmark wielkanocny i tam jak wpadłam w te wszystkie wystawki, rzeźby, koronki :szok:to taki m sie wszystko podobało że zdecydować sie nie mogłam. Takie śliczne rękodzieło i te domowe wyroby, wszystko piękne. Kupiłam troche a zmarzłam jak cholera. Zjadłam obiad na tych straganach bo tam nawet niezłe mają no i wróciliśmy do domku bo coraz gorszy wiatr sie zbierał.:no:
Dziewczyny na zaparcia sok z kiszonej kapusty u mnie działa i to mocno.
Cześć asia1000. :-)

Do góry