reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

skrzat dodaj może fotke jakie ciuszki kupiłaś- pochwal się :)) cos w tym jest ze w pierwszej ciąży bardziej sie szaleje z zakupami dla maluszka... ja na chwile obecna nic nie mam prócz wózka- zostanie ten po córci chicco...

dziekuje za mile przyjecie ;)

reklama
oo moze sprobuje tego soku z kapusty..bo sok grejpfrutowy pilam i nic;/ kto by pomyslal ze mozna miec takie problemy z d... hehehe

ja jeszcze z miesiac poczekam az upewnie sie czy napewno w brzuszku jest synus i wtedy jak wpadne w szal zakupow to niech moj E trzyma sie za portwel hehehe

Asia1000 sliczna masz coreczke:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No ja tez sie jeszcze powstrzymuje z zakupami ale mam obiecane od mojego ,ze po tej wizycie jak sie upewnimy co tam sie kryje to pojdziemy kupic jakies ciuszki bo juz nie wytrzymam hehe :D

asia1000 trudno jest zrobić zdjęcie całej reklamówy ciuchów.;-) Bo to już mój trzeci napad na sklep. Ja korzystam z promocji np. real i auchan tam jest bardzo tanio np. body za 1-3zł. Ale coś tam wybiore fajnego i wstawie foto. Napewno jak będe wiedzieć co będzie to wtedy będe bardziej skierowane ciuszki kupować bo narazie i kolory i fasony są uniwersalne. :-)

Hej dziewczyny:-)
Ja tylko na chwilkę bo jestem dziś strasznie zabiegana, ciągle ktoś na kawę wpada.
Malgos jeśli chodzi o zaparcia to próbowałam wszystkiego bo doszło do tego że raz na 2 tygodnie do wc zaglądałam:wściekła/y:
Muszę Ci powiedzieć że jedyną rzeczą która na mnie działa są czopki glicerynowe. Do nabycia w aptece za ok. 5zł. Dla mnie rewelka. Czekanie na efekt- 10 minut:-D

ja bardzo duuuzo ciuszków dla Juli kupowałam w lumpeksach i na allegro... mozna tam dorwać naprawde świetne orginalne ubranka za bezcen...

reklama
Wiesz jak jest. Dziewczynce te kolory pasują ale jakbym kupiła coś różem a okazałoby sie że to chłopak to już mu tego nie założe. Więc są jeszcze kremowe, zielone, żółte i brązowe.

Do góry