reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

dzien dobry

u nas slonko przecudne za oknem

Tosia duzo odpoczywaj i jak najmniej sie stresuj,najwazniejsze ze to nie jasnoczerwona krew,tylko brazowe ,a dzis jak

Moniagryc nie przejmuj sie brakiem brzuszka,Ty chudzinka jestes wiec duzo pozniej wyskoczy brzunio,ale niedlugo sie doczekasz,ja mimi tego ze nie chudzinka w 1 ciazy prawie do 5 miesiaca nie mialam brzunia,teraz juz w 3 byl taki jak pod koniec 5

wstalam na zegarku 7,odpalam kompka 8,w sumie to niezle bo zamiast 2,5 to tylko 1,5h poczekam na bulki
jedziemy z mala na basen,odstresuje sie troszke przed jutrem bo niezle schizuje naprawde
tylko ma kosiutm 2 czesciowy i nie wiem czy wypada brzuchem swiecic

dzięki Dorotko za pocieszonko faktycznie może schizuję z tym brzuszkiem ,ale tak już mam, poza tym wyczytałam ,że jak się ma umięśniony brzuszek to rośnie później, a ja przed ciążą skutecznie go wyrzeźbiłam na siłce.

U mnie było słońce ale się zmyło...WŁĄCZYŁAM RANO TV i się zdziwiłam czemu DDTVN tak szybko się skończyło...zapomniałam ,że to zmiana czasu, więc pójdę z M później do kościółka palemkę poświęcić.
Miłej niedzielki.

reklama
Witam brzuszki!
U mnie pogoda nawet ładna ale wieje.
Zjem śniadanko i jade z mężusiem na zakupy i na obiad gdzieś na mieście. A potem może jeszcze na jarmark wielkanocny jak starczy sił.
Trzymam za was kcuki mocno i cały czas myśle o waszych brzuszkach żeby wszystko sie baaaaardzo dobrze ułożyło i te wszystkie zmartwienia szysbcutko przeszły.
Miłego dnia dziewczyny.

witam u nas za oknem hmm w sumie trudno stwierdzic niby nie pada niby cieplo ale jak zawieje to masakra ;/ Ja dzis odzyskalam w pelni glos i juz normalnie mowie, a nie skrzecze :) Tak mnie korci by isc sie przejsc gdzies na spacer ale chyba jeszcze odpuszcze i sie powygrzewam :) A co do basenu i brzuszka to ja jestem zdania ,ze jak komus sie nie spodoba to niech nie patrzy nikt nie zmusza do patrzenia ,a wazne bys Ty sie dobrze czula i bawila :)

Dzień dobry dziewczyny :-D U mnie leniuchowanie po obiedzie. Dziewczyny bardzo boję sie o tę moją opuchliznę..coraz częściej mnie kłuje i boli.Dzisiaj na maxa odpoczywam :)
Widzę nowy wątek..PORÓD...chetnie podzielę się moimi doświadczeniami bo jak Kerna mogłabym o tym mówić i mówić.....:tak:

Hejka dziewczyny!

U nas dzis sloneczko-wiosna:)
Wlasnie zjadlam kanapki z tyrolska i ogorkami kiszonymi-zaraz lece po jeszcze...

Co do brzuszkow to spokojnie-u mnie dopiero w 6tym miesiacu bylo widac i pamietam ze polecielismy do Pl na wakacje i az go wypinalam zeby sie pochwalic ze jestem w ciazy.A i oczywiscie moze tak byc ze wogule beda mniejsze to tez nic jak z dzidzia wszystko ok -to znaczy ze ok nie wazne jaki brzuszek.Ja przytylam w pierwszej ciazy 7kg wiec brzuszek do porodu wygladal na 7 miesiecy moze i babcie i ciotki mnie straszyly zebym poszla do lekarz bo za maly-a lekarz ze chyba zazdroszcza haha i ze wszystko ok-a Beniamin sie urodzil z waga 2910 kg wiec spoko:)

NO I TERAZ NAJLEPSZE -DZIS POCZULAM SMYRANIE MOJEJ DZIDZI:)

Milej niedzieli:)

Lilu jak cie to bardzo martwi to dzwon do swojego gina lub jedz do szpitala .Tyle sie meczysz a moze szybko da sie zaradzic temu. :) Ja ci powiem ze mi tez cos uroslo (na wardze sromowej wiekszej) na kształt małego guzka ale mysle to to jakis rodzaj krostki z tym ze jest gleboko pod skóra . troche mnie bolało ale teraz juz nie i jakby znika. Kurde nigdy nic mi tam nie było, nawet swedzenia miałam moze ze pare razy w zyciu, albo i mniej. A teraz ciągle cos, jak nie gardło dziwnie spuchniete to teraz tam cos sie kluje , a tak dbam.

Czesc dziewczynki:)

nie ma nic gorszego jak cos dolega..wspolczuje Wam;/ mnie ciagle mecza zaparcia i szlak mnie niedlugo trafi bo tak mi jezdzi w jelitach i kluje w brzuchu ze cos okropnego;/

ja ju zpo obiedzie i leze..moj E wzial pieska i poszli do lasu na spacer a ja nie moglam przez te klucia bo jeszcze by mnie tam pogonilo heh..
jak ja nie lubie niedzieli..ehh..bo jutro znowu poniedzialek i wszystko od poczatku.

na basenie bylo super,potem pojechalismy na pizze i na spacer nad staw
jedziemy jeszce na dzialke
odezwe sie wieczorem albo dopiero jutro
milej niedzieli

reklama
Hii Malgos, runo lesnie myś nawoziła. A co do wzdęc, to ciekawe czy nam mozna actiwie jeść?

taa:)) a nie mam pojecia czy mozna aktiv;/

na basenie bylo super,potem pojechalismy na pizze i na spacer nad staw
jedziemy jeszce na dzialke
odezwe sie wieczorem albo dopiero jutro
milej niedzieli

Fajnie Dorotka ze niedziela mija Ci przyjemnie:) ja tez mialam chec jechac na basen ale moj E dzisiaj jedzie w trase wiec nie chcialam go meczyc:(

Do góry