reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

A co nie wypada Dorotka1 :-) Przecież to nie wstyd ;-) A poza tym dzisiaj niedziela palmowa, może mało ludzi będzie i oby, cały basen dla Was :-D

wiesz nie to ze ja jakis staroswieckich pogladow,jak najdalej od tego
tylko jak ostatni raz bylismy to widzialam laske z brzuchem w jednoczesciowym,a po mnie jeszcze nie bylo widac,a teraz nie wiem
generalnie to i tak wyboru nie mam bo mam dwuczesciowy;-):-D

to powodzenia na wystawie i do wieczora

reklama
Monia.gryc ciesz się, że nadal linię trzymasz. Mam koleżankę, taką chudzinkę, u której już 7 miesiąc leci, a brzusio ma malutki, ledwo co widoczny.
dorotka.1 nie przejmuj się, nikt nie będzie się dziwnie przyglądał i to nic złego, że masz dwuczęściowy kostium. Jesteś szczęśliwa to i pochwal się innym tym szczęściem, a niech zazdroszczą :))
Beniaminka miłej wystawy, możesz i za mnie się napatrzec na psiaczki.

Ja oczywiście zamiast spac do bólu to o 8 się obudziłam... A do szkoły na 11.30 dopiero... I co tu robic tak wcześnie? Śniadanko zjedzone, kawusia w trakcie wypijania i komputer - to miły zestaw.
Ostatnio mam potworne bóle głowy i nie wiem co mam ze sobą zrobic wtedy. Leków brac nie wolno, a jedyne co bym mogła, czyli apap to pomaga mi w równym stopniu jak cukierek ;/
Miała dzisiaj podobno byc burza, deszcz cały dzień, a jak narazie świeci słonko i 8 stopni na termometrze, czyli całkiem nieźle. Miłego dzionka wam życzę

Witam z ranka :)
U nas też pogoda nijaka, słonka brak ale może padać nie będzie to choć spacerek zaliczymy :)
dorotka basen dobrze ci zrobi, zrelaksujesz się troszkę :)

Hej dziewczyny!
no u mnie pogoda do płaczu normalnie:-(
A ja juz po kibicowaniu Kubicy:-) No i pięknie 2 miejsce dla Kubka:-D:tak:
Beniaminka, a Ty swoja psinke wystawiasz?
Dorotka relaksuj sie na basenie, troszke sie odstresujesz przed jutrzejsza wizytą;-)
A mi sie zaczyna 16 tydz...matko jak czas leci, super.
No a moja mama mieszkająca w germani, zakupiła mi pare rzeczy dla maleństwa na tym targu, co dziewczyny z niemiec piszą.Buciki ala trampki za 50centów, obłęd :szok: i nowe.Musze wylukac czy u nas blisko frankfurtu tez takowe kiermasze sa.

dzien dobry

u nas slonko przecudne za oknem

Tosia duzo odpoczywaj i jak najmniej sie stresuj,najwazniejsze ze to nie jasnoczerwona krew,tylko brazowe ,a dzis jak

Moniagryc nie przejmuj sie brakiem brzuszka,Ty chudzinka jestes wiec duzo pozniej wyskoczy brzunio,ale niedlugo sie doczekasz,ja mimi tego ze nie chudzinka w 1 ciazy prawie do 5 miesiaca nie mialam brzunia,teraz juz w 3 byl taki jak pod koniec 5

wstalam na zegarku 7,odpalam kompka 8,w sumie to niezle bo zamiast 2,5 to tylko 1,5h poczekam na bulki
jedziemy z mala na basen,odstresuje sie troszke przed jutrem bo niezle schizuje naprawde
tylko ma kosiutm 2 czesciowy i nie wiem czy wypada brzuchem swiecic

Faktycznie w Radomiu pogoda przecudowna:) ..i oby taka pozostała do konca dnia:-)
Dorotka1 nie przejmuj sie kostiumem i pływaj na zdrowie:-)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie wrześniówki:-)

Cześć dziewczyny! U nas dziś pięknie, cieplutko!:-D
I humorek dopisuje. Szczególnie, że wczoraj nie miałam plamień. Może to już koniec? i za kilka dni będę mogła uwolnić się od tego wyra? Ale na razie muszę spokojnie czekać.
Muszę pochwalić się, bo od trzech dni czuję bulgotanie maluszka, a wczoraj po obiadku nawet dostałam delikatnego kopniaka! Ale radocha!:-)
Wszystkie mamuśki pozdrawiam!!!! Życzę udanej niedzieli!!!!

Witam w ten pochmurny poranek. Wczoraj już nie zaglądałam bo odpoczywałam. No Tosiu to tak samo mamy paskudne humorki z powodu tych plamień. Ja chociaż znam przyczynę ale była to czerwona żywa krew. No ale na szczęście przeszło. Następną wizytę mam dopiero 22.04 więc chyba nie wytrzymam i we wtorek polecę do swojego lekarza wczoraj rozmawiałam z nim tylko przez telefon.

reklama
cześć Kochane! u nas dziś śliczny dzień...plamienie mam mniejsze... ale jednak jest... noc mam troszkę do tyłu... ale to z mojej winy... w związku z tym, że my miałyśmy damski wieczór, wysłałam wczoraj M do kolegi... no i... wrócił po 2-giej troszeczkę "zmęczony"... :-) a teraz cały czas gada jakieś pierdoły, takie kacowe gadki.. :shocked2: dziękuję, ze jesteście.... strasznie mi wczoraj pomogłyście.... dobrego dnia Dziewczynki!

Do góry