reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
no to musi być mniam golonka...ja nigdy nie robiłąm więc będzie trzeba bo mój men napewno nie pogardzi heheh.....:-)
ja też się powoli żegnam uspałam małą pewnie rano wstanie a ja mam w planie tak o 7.30 więc może da pospać :tak: no zobaczymy :-D

to życzę miłej niedzielki,zawitam wieczorem bo cały dzień nie będzie mnie w domku :tak:

dobranoc brzucholki :-)

Wszystkie kobietki mówią dobranoc a ja dopiero się witam :tak: U mnie kiepsko z tą moją opuchlizną w pachwinie, prawie nie chodzę bo tak mnie ciagnie, nie mogę doczekać się wtorkowej wizyty. Przez to wszystko mam czarne myśli i nic mnie nie cieszy....wczoraj spałam od 18.30 do 7.00 a dzisiaj jakoś wybrać sie nie mogę....

Jutro leże cały dzień poczytam co tam napisałyście( a sporo piszecie! :szok:)

Dobranoc wszystkim :-)

Hejka
Ja na moment

Karolinkare i dorotka-trzymamy kciuki :)

tosiu i Jola mi-odpoczywajcie dziewczyny i dawajcie znac co i jak

Pozdrowionia dla was wszystkie wrzesnioweczki papa

Tosiu ja tez krwawilam - u mnie byl krwiak - tym chyba sposobem moj organizm upomnial sie o wyluzowanie - dostalam zwolnienie i najpierw lezalam 2,5 tygodnia - bralam luteine i nospe- ale lezalam i lezalam ,wstawalam tylko do lazienki - i na kolejnej wizycie jzu wszystko bylo ok , teraz juz chodze i czuje sie ok . Duzo odpoczywaj , to najwazniejsze .A jesli dalej bedzie Cie cos niepokoic to najlepiej idz do swojej lekarki .

dzien dobry

u nas slonko przecudne za oknem

Tosia duzo odpoczywaj i jak najmniej sie stresuj,najwazniejsze ze to nie jasnoczerwona krew,tylko brazowe ,a dzis jak

Moniagryc nie przejmuj sie brakiem brzuszka,Ty chudzinka jestes wiec duzo pozniej wyskoczy brzunio,ale niedlugo sie doczekasz,ja mimi tego ze nie chudzinka w 1 ciazy prawie do 5 miesiaca nie mialam brzunia,teraz juz w 3 byl taki jak pod koniec 5

wstalam na zegarku 7,odpalam kompka 8,w sumie to niezle bo zamiast 2,5 to tylko 1,5h poczekam na bulki
jedziemy z mala na basen,odstresuje sie troszke przed jutrem bo niezle schizuje naprawde
tylko ma kosiutm 2 czesciowy i nie wiem czy wypada brzuchem swiecic

reklama
A co nie wypada Dorotka1 :-) Przecież to nie wstyd ;-) A poza tym dzisiaj niedziela palmowa, może mało ludzi będzie i oby, cały basen dla Was :-D
Monia.gryc , ja podobnie jak u Dorotki, w pierwszej ciąży jako chudzinka brzuszek widoczny miałam tak dla ludzi z zewnątrz w 7 miesiącu! Serio :-) W 5 miesiącu byłam na jakimś weselu, pamiętam miałam obcisłą sukienkę i naprawdę nic nie było widac. Teraz bez ciąży mam większy brzusio ;-)
Także ciesz się urodą, będziesz długo szczupła
Ja jadę do Katowic na wystawę psów, dzisiaj startuje moja rasa cavalier king charles spaniel , będzie na co popatrzeć :-)Do wieczorka zatem

Do góry