reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Tosia a nie stwierdzil dlaczego plamisz? ja tez jak plamilam to jezdzilam do szpitala i tam tylko sprawdzali czy ciaza zywa, normalnie stres na maxa, bo co pojechalam to tylko plod zywy , do domu ale jak pytalam o powod plamienia cisza, dopiero jak sie wydarlam porzadnie to lekarz doszedl do wniosku ze to krwiak i nakaz lezenia plus duphaston

tez dostałam duphaston.. tez stwierdził, że ciąża żywa i dużo więcej nie powiedział.. mówił coś o przemęczeniu a jak powiedziałam, ze mam wizytę 01.04 to kazał brac do wizyty i w sumie tyle.. :-( mówił, że jakby było krwawienie i krew była czerwona to żeby się zgłaszać do szpitala...

reklama
O jejku dziewczyny trzymajcie się mocno!!!
Tosia dbaj o siebie!! Karolinkare i dorotka trzymam kciuki!!Z pewnością wszystko będzie dobrze!!:tak:

Ojojo Tosia wspólczuje stresu, wiem cos o tym.Mi szybko mineło.Tobie tez minie szybko nie stresuj sie i wypoczywaj ile wlezie ;))Bedzie dobrze!

to bierz lekarstwo , duzo odpoczywaj i nie stresuj sie , wizyta juz niedlugo ale moze popros swojego lekarza zeby dokladnie sprawdzil czy nie ma krwiaka , bo to jeden z najczestszych przypadkow plamien, bedzie dobrze , musi byc

karolinka i dorotka zycze duzo duzo pomyslnosci i przedewszystkim szczesliwych przebiegow sprawy:) trzymam kciuki i myslami jestem z Wami:) musi byc dobrze!

Tosia biedactwo mam nadzieje ze te krwawienia ustapia jak najszybciej.

tosia1-leż i odpoczywaj a plamienie minie.
Ja dziś znienacka przytuliłam kibelek po bułce z serkiem topionym...
Mój T. stwierdził, że maluszek to niejadek a siostrzenica pytała czemu wymiotowałam to powiedziałam, że dzidzi bułka na śniadanko nie zasmakowała i dzidzia kopnęła ciocie w żołądek tak mocno, że aż musiałam zwymiotować tą niesmaczna bułkę ha ha ha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzięki kochane.. ale jakoś nie mogę powstrzymać płaczu.. mój ogląda tv a ja się zamartwiam...Haszi w Krośnie...

reklama
pysia dobre
tosia dobrze będzie, naprawde to może nic nie znaczyć albo jakąś głupote. Jakby było poważne to by cię nie wypuścili.
Teraz coś krwawisz?

Ostatnia edycja:
Do góry