reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Tosia a nie stwierdzil dlaczego plamisz? ja tez jak plamilam to jezdzilam do szpitala i tam tylko sprawdzali czy ciaza zywa, normalnie stres na maxa, bo co pojechalam to tylko plod zywy , do domu ale jak pytalam o powod plamienia cisza, dopiero jak sie wydarlam porzadnie to lekarz doszedl do wniosku ze to krwiak i nakaz lezenia plus duphaston

tez dostałam duphaston.. tez stwierdził, że ciąża żywa i dużo więcej nie powiedział.. mówił coś o przemęczeniu a jak powiedziałam, ze mam wizytę 01.04 to kazał brac do wizyty i w sumie tyle.. :-( mówił, że jakby było krwawienie i krew była czerwona to żeby się zgłaszać do szpitala...

reklama
O jejku dziewczyny trzymajcie się mocno!!!
Tosia dbaj o siebie!! Karolinkare i dorotka trzymam kciuki!!Z pewnością wszystko będzie dobrze!!:tak:

Ojojo Tosia wspólczuje stresu, wiem cos o tym.Mi szybko mineło.Tobie tez minie szybko nie stresuj sie i wypoczywaj ile wlezie ;))Bedzie dobrze!

to bierz lekarstwo , duzo odpoczywaj i nie stresuj sie , wizyta juz niedlugo ale moze popros swojego lekarza zeby dokladnie sprawdzil czy nie ma krwiaka , bo to jeden z najczestszych przypadkow plamien, bedzie dobrze , musi byc

karolinka i dorotka zycze duzo duzo pomyslnosci i przedewszystkim szczesliwych przebiegow sprawy:) trzymam kciuki i myslami jestem z Wami:) musi byc dobrze!

Tosia biedactwo mam nadzieje ze te krwawienia ustapia jak najszybciej.

tosia1-leż i odpoczywaj a plamienie minie.
Ja dziś znienacka przytuliłam kibelek po bułce z serkiem topionym...
Mój T. stwierdził, że maluszek to niejadek a siostrzenica pytała czemu wymiotowałam to powiedziałam, że dzidzi bułka na śniadanko nie zasmakowała i dzidzia kopnęła ciocie w żołądek tak mocno, że aż musiałam zwymiotować tą niesmaczna bułkę ha ha ha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzięki kochane.. ale jakoś nie mogę powstrzymać płaczu.. mój ogląda tv a ja się zamartwiam...Haszi w Krośnie...

reklama
pysia dobre
tosia dobrze będzie, naprawde to może nic nie znaczyć albo jakąś głupote. Jakby było poważne to by cię nie wypuścili.
Teraz coś krwawisz?

Ostatnia edycja:
Do góry