reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Karolinkare i Dorotka trzymam za was kciuki.
Chociaż przypuszczam co przeżywacie bo miałam badania pen. czekam na wynik testu podwójnego a potem zobaczymy co dalej. Ja ze względu na wiek no i brałam leki na ciśnienie których nie powinnam. Teraz oki mam zmienione.
No ale rano przeżyłam chwilę grozy. Po mocniejszym przytulaniu niestety bardzo mocno zaczęłam krwawić. Na szczęście mój lekarz jest na dyżurze w szpitalu i dzwoniłam do niego no i kazał leżeć i obserwować czy przechodzi a jak nie to do szpitala.
Miłego dnia.

Karolinkare i dorotka1- trzymam za was kciuki napewno wsio będzie ok...Musi być!!!!!!
Wczoraj już nie miałam siły do was zajrzeć padłam po całym dniu na dworze.Pogoda była cudna więc spacerowałam z małą...Place zabaw oblężone dzieciaczkami...
Dziś leje wiec tylko wyskoczę z T. na zakupy.Nic mi się nie chce, nawet pisać normalnie porażka na całego...
Gratuluje wszystkim które już czują ruchy dzieciaczków, tak jak jaaaaaa...... :o)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dorotka1, Karolinko proszę Was, nie bombardujcie się czarnymi myślami. Wiem, że nie ma powodów do wielkiej radości, bo jest zmartwienie ale nie piszcie złych scenariuszy. Jesteśmy wszystkie gorąco z Wami, ślemy ciepłe myśli i razem czekamy na wasze badania.Bądźmy na tak, na dobre zakończenie.Proszę Was :-) Przytulam obie dziewczyny!
Teraz doczytałam...JoluMi, oj, niefajnie,poleż i poczekaj czy to trwa dalej, dobrze że masz lekarza dzisiaj pod ręką.I daj znać jak u Ciebie Kochana!

Ja rowniez przesylam troche pozytywnych fluidow zeby wszystko było dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U nas piekna pogoda...pewnie u was tez.
Co do ruchów , to juz czułam:) buziaki dla wszystkich mamus

witam ja też nie wierzę w żadne przesądy!!
a brzuszek muszę masować codziennie z zalecenia pielęgniarek...gdyż przyjmuję zastrzyki w brzucho:( ale dla maleństwa jestem w stanie zrobić wszystko~!!
pozdrawiam i miłego dnia życzę...

Hej Marietka, biedulka jesteś. Pewnie brzuszek już we wszystkich kolorach tęczy z siniaczków :-| Podajesz sobie heparynę ?

Dorotko wiem,że żadne słowa nie pomogą i łatwo jest mówić jak się nie przeżywa tego co ty teraz, ale musisz być dobrej myśli. Staraj się odganiać czarne myśli. Maluszek na pewno jest zdrowy, wszystkie na forum trzymamy za niego i dzielną mamusię kciuki :tak: będzie dobrze, musi być!
Karolinkare trzymam mocno kciukasy, oby wzystko poszło dobrze, jesteśmy z tobą kochana :tak:

mariettka ja też codziennie sie kłuje. Już mam szczerze dość. Niedługo będzie trzeba dawać sobie w udo bo na brzuchu tragedia siniak na siniaku. Ale dla zdrowia maluszka trzeba pocierpieć z heparynką.

reklama
witam

ale u nas paskudnie i deszczowo,wczoraj normalnie hiszpanska pogoda a dzis:no:

KArolinka i Dorotka- kibicujemy by pozytywne fluidy WAS w przyszlym tygodniu nie opuszczaly:tak:

milego i slonecznego lekendu dziewczynki i malentwa:))));-)

Do góry