reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

karolinkare...kciuki mocno zaciśnięte i milion pozytywnych fluidów wysłane:)
cieszę sie ogromnie!

dorotka...ja jestem pewna że Dzidziuś zdrowiutki,będzie dobrze zobaczysz;)

wszystkie tutaj jesteśmy z Wami i trzymamy kciuki!

reklama
mariettka ja też codziennie sie kłuje. Już mam szczerze dość. Niedługo będzie trzeba dawać sobie w udo bo na brzuchu tragedia siniak na siniaku. Ale dla zdrowia maluszka trzeba pocierpieć z heparynką.
Ale co sie nie robi dla maleństwa!! daje rade i nawet sama sobie wkuwam ... z początku chodziłam do przychodni ale teraz sama bo strasznie swedzi brzucho i wkuwam zaraz przed snem..lekarz mowil ze jeszcze miesiac i moze juz bedzie mozna odstawic ale szczerze bede bala sie zakonczyć bo jestem juz po dwoch poronieniach:( a przyjmuje fraxiparine..a ty ile placisz za heparynę? ile ma ml i ile sztuk

Ostatnia edycja:
mariettka ja też codziennie sie kłuje. Już mam szczerze dość. Niedługo będzie trzeba dawać sobie w udo bo na brzuchu tragedia siniak na siniaku. Ale dla zdrowia maluszka trzeba pocierpieć z heparynką.

znam twój ból ja w drugiej ciąży brałam 80 clexanu a teraz biore 40 i tak do końca ciąży i po ciązy zastrzyki biore już 3 lata z niewielką przerwą !!!

karolinkare.Super wieści,trzymam a was kciuki oby badania wyszły jak najlepiej!!!

Ostatnia edycja:
Ale co sie nie robi dla maleństwa!! daje rade i nawet sama sobie wkuwam ... z początku chodziłam do przychodni ale teraz sama bo strasznie swedzi brzucho i wkuwam zaraz przed snem..lekarz mowil ze jeszcze miesiac i moze juz bedzie mozna odstawic ale szczerze bede bala sie zakonczyć bo jestem juz po dwoch poronieniach:( a przyjmuje fraxiparine..a ty ile placisz za heparynę? ile ma ml i ile sztuk

Ja mam też fraxiparine ale tylko dla tego że przy toczniu lekarz sie boi zakrzepów w łożysku bo przy tej chorobie krew gęstnieje. Ja płace ok 1zł za zastrzyk no a zapisuje mi ok 30 - 38 sztuk w dawce 0,4ml raz dziennie i od początku sama sie kłuje. No to jak ty strzykam sie przed snem i też mnie brzucho swędzi zaraz po zastrzyku.
Damy rade!!!

witam Was :-) Karolinkare i dorotka1 na pewno będzie dobrze! jestem z Wami i myślę cieplutko, trzymam też mocno kciuki!
ja dziś nie mam dobrego dnia... rano wylądowałam w szpitalu... miałam plamienia i przedzwoniłam do mojej lekarki, która mi powiedziała, że jak się denerwuję to żebym pojechała do szpitala.. tam kolejny stres, bo znowu panuje jakieś cholerstwo, zakaz odwiedzin itd.. ale mnie przyjęto a nawet chciano zostawić, ale na szczęście lekarz stwierdził, że jak tylko się nie będę forsować to mogę odpoczywać w domku... dostałam leki... miałam tez USG i z Dzidzi na szczęście wszystko good.. tak mi ulżyło... dowiedziałam się przy okazji, ze ma już 8,5 cm... :-) powiem Wam, że dalej trochę plamię i wcale nie jestem dużo spokojniejsza...ale wierzę, że wszystko będzie dobrze... musi być...

Tosia a nie stwierdzil dlaczego plamisz? ja tez jak plamilam to jezdzilam do szpitala i tam tylko sprawdzali czy ciaza zywa, normalnie stres na maxa, bo co pojechalam to tylko plod zywy , do domu ale jak pytalam o powod plamienia cisza, dopiero jak sie wydarlam porzadnie to lekarz doszedl do wniosku ze to krwiak i nakaz lezenia plus duphaston

reklama
Do góry