Tosia kochana, nie martw sie tym ze nie masz zadnych objawów ciazowych. Organizmy sa rózne i róznie oddziaływuja na ciaże. Mam psiapsióke co sie dowiedziała o ciazy w 3 miesiacu(miała problemy hormonalne) i przez cała ciąze czuła sie superaście zero jakis przykrys dolegliwosci. Synus urodził sie zdrowiutenki. Glowa do góry! Ja Ci zazdroszcze bo ja strasznie przechodziłam stan ciaży do 12tyg z groszami.
reklama
She*shu
Fanka BB :)
asia-vectra, nie jestem wyrocznią,ale zależy czy to Twoja pierwsza ciąża jeśli tak to chyba troszeczkę za wcześnie na czucie ruchów. Ja poczułam wczoraj małe "łopotanko" po wypiciu kawy w pracy i byłam przeszczęśliwa,że to już nareszcie. Pierworódki to tak od 16 tygodnia najwcześniej coś czują z tego co się orientuję.
Tosia1 - ja w pierwszej ciązy też nie miałam żadnych objawów -dopiero pod koniec 4 miesiąca troszkę mi brzuszek zaczęło widać-a tak nic, absolutnie nic. Tyle,że 10 lat temu nie miałam takiego dostępu do netu i się wogóle nie stresowałam-uważałam,że tak ma być i juz tym bardziej,że gin mówił,że jest wszystko ok. Ty tez się nie przejmuj tak ma być-wszystko jest ok.
Tosia1 - ja w pierwszej ciązy też nie miałam żadnych objawów -dopiero pod koniec 4 miesiąca troszkę mi brzuszek zaczęło widać-a tak nic, absolutnie nic. Tyle,że 10 lat temu nie miałam takiego dostępu do netu i się wogóle nie stresowałam-uważałam,że tak ma być i juz tym bardziej,że gin mówił,że jest wszystko ok. Ty tez się nie przejmuj tak ma być-wszystko jest ok.
Ostatnia edycja:
olcia23
list mama '05
A czasem nawet i w 20tym takze nic sie nie martwcieasia-vestra, nie jestem wyrocznią,ale zależy czy to Twoja pierwsza ciąża jeśli tak to chyba troszeczkę za wcześnie na czucie ruchów. Ja poczułam wczoraj małe "łopotanko" po wypiciu kawy w pracy i byłam przeszczęśliwa,że to już nareszcie. Pierworódki to tak od 16 tygodnia najwcześniej coś czują z tego co się orientuję.
tosia1
zakochana mama
Zobacz załącznik 229620 Zobacz załącznik 229621 Zobacz załącznik 229622
a to moje kochane robaczki :-)
a to moje kochane robaczki :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
asia-vectra
Zaciekawiona BB
Wiecie nie mowie ze to napewno to ale tak jakos dziwnie Zmieniłam w koncu suwaczek kolejny tydzień rozpoczęty
karolinkare
wyobrazci sobie ze romawialam z lekarka z Invicty i ona powiedziala ze 6ego to pozno i ze mam sie konaktowac z dr Preisem aby to przyspieszyc....................ja poprosu zwariuje i powiedziala ze ta lekarka chyba nie wie jak wazny jest czas w przypadku (ewntualnej terminacji jednego z plodow)boshe ja zwariuje...............
Saraa
Ja w pierszej ciazy ruchy poczulam dopiero w 21 tyg. i objawow ciazy tez nie mialam.
Za to teraz wszystko podwojnie i szybciej
Karolinkare a mozna zrobic terminacje tylko jednego plodu?
Za to teraz wszystko podwojnie i szybciej
Karolinkare a mozna zrobic terminacje tylko jednego plodu?
reklama