onionek
happy mama
Ja juz dzis pisalam, ze wczoraj mialam wysoki puls.. serce wailo, jak szalone. Chyba ze zmeczenia. Ale jesli do tego boli Cie glowa - zmierz moze cisnienie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz dzis pisalam, ze wczoraj mialam wysoki puls.. serce wailo, jak szalone. Chyba ze zmeczenia. Ale jesli do tego boli Cie glowa - zmierz moze cisnienie.
no i jestem po wizycie UFFFFFFFF
Bobas sobie fikał i jest przecudny:-) Ma 88mm i niby jest ok. Niby, bo jak już pisałam nie mierzyła go tak dokłądnie. Mam tylko długosć. No alewierze że ejst zdrowy i ma to co ma mieć
Szew trzyma. dowiedziałam się też że moja szyjka podczaszakłądania jak ona ja określiła była tak miękka że nawet rozlazła czyli bez tego nie donosiłabym a teraz daje mi 95% szans
ja tez sie nimi zajadałam dzis i tez polecamKochane w Biedronce jest tani winogron i jest pycha-słodziutki po 4,60kg....właśnie się opycham....
No kobietki zdecydowanie jestem tu najwyższa moje 172 cm prowadzi!!!!!!!! Ale za obcasy też dzieki, facet neizbyt wysoki;-)
Gizelka a ten winogron z biedronki to ten czerwony?