reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Muszę sobie koniecznie w taki razie jakiś płyn kupić..
Jak się nazywa ten z kwasem mlekowym???

No właśnie... robi się mokro i strach mnie oblewa okropny.. boże żeby to nie była tylko krew!!.... i tak za każdym razem:szok:

reklama
Dzieki za przyjecie mnie do grona wrzesniowek;-)
Jezeli chodzi o pierwsze objawy ciazy to:
mialam straszne zawroty glowy (tylko kilka razy), ale za to na sekunde swiat mi zawirowal az musialam schylic glowe. To bylo mniej wiecej pare dni przed spodziewznym terminem@
Napady goraca i mdlosci po wejsciu do marketu
Przestalam pic moja ukochana kawusie nie wiedzac czemu:confused:
Ja rowniez mierzylam co rano tempke wiec przy 37,2 juz wiedzialam:tak:
W sumie w poprzednich ciazach gdyby nie test wogole nie wiedzialabym, ze jestem w ciazy:-)
Moi synkowie sa juz calkiem duzi jeden ma 13 a drugi6.
Pierwszego rodzilam jak mialam niecałe 20 drugiego 27.
Wogole nie bola mnie piersi co jest dosc dziwne bo z chlopakami strasznie mnie bolaly na tym etapie.Mam nadzieje, ze to nie znaczy ,ze jakiegos hormonu jest za malo. Pewnie po prostu kazda ciaza jest inna:tak:
Czuje sie strasznie wzdeta jak napompowana. Wogole nie mam ochoty na przytulanki:zawstydzona/y: az mi zal mojego M.

Witam sie niesmialo...
Podczytuje juz Was od jakiegos czasu, ale balam sie odezwac - zeby nie zapeszyc...

Testy wyszly pozytywnie, czuc takze czuje sie ciazowo;-)
Ale nerwowo czekam na pierwsza wizyte u lekarza, a ze zadko przyjmuje to bede dzwonila dopiero jutro popoludniu:-(

To nasza pierwsza dzidzia, wiec tym bardziej jest to dla mnie jak sen, z ktorego nei chce sie przebudzic

Witam sie niesmialo...
Podczytuje juz Was od jakiegos czasu, ale balam sie odezwac - zeby nie zapeszyc...

Testy wyszly pozytywnie, czuc takze czuje sie ciazowo;-)
Ale nerwowo czekam na pierwsza wizyte u lekarza, a ze zadko przyjmuje to bede dzwonila dopiero jutro popoludniu:-(

To nasza pierwsza dzidzia, wiec tym bardziej jest to dla mnie jak sen, z ktorego nei chce sie przebudzic

Witaj u nas :-)
Ja tez czekam na wizytę wprawdzie drugą, ale najwazniejszą, podejrzymy naszegro skarbka i mam nadzieję, że już z bijącym serduszkiem :-):-)

Choć to moja trzecia ciąża, to boję się o nią chyba jeszcze bardziej

Witam i sobie pozwole sie podlaczyc.
My z Malenstwem zwlekalismy aby sie pochwalic te 3 miesiace- bo to jak gdyby te kryzysowe.Nie chcielismy zapeszac bo troche na nia czekalismy i nie wiedzielismy czy wszystko sie uda.Pomimo, ze z moim to ustalilam to pepla nie mogl sie powstymac i najpierw powiedzial jednemu koledze, potem drugiemu i tak dalej.I tak sie wszyscy podowiadywali ale jakos nie bylo okazji powiedziec to jego mamie bo albo oni na wakacjach albo my ;-) Juz na koncu zaczelam sie denerwowac ze w koncu sie przez glupi przypadek dowie i nie od nas i jeszcze by sie okazalo ze dowiaduje sie ostatnia. :zawstydzona/y:

A jesli chodzi o uplawy to tez mam tak jak przy pierwszej ciazy. Uzywam plynu AA i na szczescie nie mam "nieprzyjemnosci". Ale zdarzylo sie jeszcze przed ciaza, ze zmienilam na inny no i oczywiscie zaczelo sie nieprzyjemnie.

No właśnie... robi się mokro i strach mnie oblewa okropny.. boże żeby to nie była tylko krew!!.... i tak za każdym razem:szok:
Skąd ja to znam. Teraz biore luteine dopochwowo i za każdym razem gdy ide do wc się boje :-(

Kobiety normalnie za wami nie nadążam tyle tych stron produkujecie :szok:
Witam nowe wrześnióweczki :tak:
Ja na szczęście jeszcze mdłości nie czuję, ale póki co bardzo się z tego cieszę :tak:
Kerna jak tam dzisiaj u Ciebie??

reklama
Do góry