reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Załączniki

• DSC01079..jpg
    DSC01079..jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 23
reklama
witam slonecznie :) I gratuluje wizyt no i tez trzymam z moim malenstwem kciukaski za dzisiejsze wizyty :)
A wiecie co wam powiem ,ze ten niemilosierny bol sciegien to raczej jakis grypowy bo dzis jak wstalam to i katar i bol gardla wiec chyba moj mnie zarazil i moja mamka ;/ wiec mykam zaraz po kolejna porcje herbaty z cytryna i miodem. Jak mozna chorowac w tak piekna pogode :) Ja teraz siedze przed kompem bo kolezanka ma egzamin i ja wspieram wiedza z internetu heh ,a pozniej mykam popatrzec za nowa lampa i zaslonkami no i na uczelnie wiec jezeli nic nie kupie przed to napewno kupie po uczelni wiec bede dopiero wieczorkiem :) I napewno bede miala sporo do nadrabiania w czytaniu . A co do plci to my wiemy hmm moze na 30% albo i ciut wiecej bo ostatnio jak bylismy na wizycie to babeczka mowila ,ze troche za wczesnie ale cos jej tam z chlopca mignelo :) Wiec na 99% dowiemy sie na kolejnej wizycie 6 kwietnia. No a moj chodzi ze mna na kazda wizyte ,bo zabral mi kluczyki od auta i powiedzial ,ze w ciazy nie prowadze hehe no to teraz niech wozi :) I wczoraj jak rozmawialismy cos o kolejnej wizycie to mowi "Misia ale teraz tez mnie ta babka zawola do srodka na usg - nie zapomni ?" hehe wiec jak widac jest to dla niego tak samo wazne jak i dla mnie :) No nic uciekam i do uslyszenia wieczorkiem - milego slonecznego dnia :)

O psinka sliczna:tak:
Ja odliczam dni do L4 bo z jednej strony sie cieszę a z drugiej przerazona jestem siedzeniemw domu ale mam mocne postanowienie nauczyc się gotowac a przynajmniej tyle aby kuchnia nie była dla mnie czarna magią :szok:
zostały dwa tygodnie

hehe korba moj ma tak samo, mowi ze musze sie umówić na wizyte po 16, zeby mogl sie wykapac po pracy i pojechac ze mna. Po ostatniej wizycie tak mu sie spodobalo ze musi byc:) Wczoraj przytulil sie do brzucha i nasluchiwal czy juz cos slychac, po czym stwierdzil " ze dziecko chyba chrapie":-D no usmialam sie z niego jak nie wiem:) Po za tym przeczytal jakis artykul ze ok 16 tygodnia dziecko slyszy wiec gada do niego caly czas, normalnie wariacji dostaje przez niego:-)

Witam dziewczyny!!!!!!!!!!! Ja tylko się przywitać później przysiądę na dłużej.....
Gratki dla mam już po wizytach i powodzenia na dzisiejszych!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry Mamusie :-)

Ja dzisiaj wczesnym rankiem wstałam, mój TŻ podwoził mój mocz na badanie, bo przy pobraniu krwi zapomniałam zabrać. Odebrał tez wyniki z morfologii i toxo oraz cytomegalii.
No i cóć. Toxo- oba wyniki ujemne, czyli nie chorowałam nigdy na toksoplazmozę. Dobry i niedobry wynik, bo teraz musze bardziej uważać...zwłaszcza, że mamy kota. Kot był wzięty ze schroniska przez mojego TŻ, zanim zamieszkaliśmy razem. Zaczynam schizować, odganiam kota z kuchni , sypialni, ale jak to kot- włazi z pupskiem na blaty, do kuchni, wyjada z talerzy wszystko. Boje się zarazić, bo kot mieszkał na dworze kiedyś i nic nie wiadomo.
Mój TŻ zachował się nad wyraz dojrzale, zaczął dzwonić po znajomych i szukać domku dla kota na czas naszej ciąży. To już nie żarty. Kotka bardzo mi szkoda, bo przywiązaliśmy się do niego, nawet moja suczka świetnie z nim żyje. Ech, te dylematy.
Gaja, miałas obiekcję co do L4, lekarz sam to rozwiązał za Ciebie. Trzeba to trzeba.
Słyszę, że jesteś odpowiedzialnym pracownikiem i zważasz na dobro firmy. Tyle, że uwierz nikt Ci ekstra nie podziękuję za to, że zgrywasz bohaterkę i mecząc się chodzisz do pracy.
Taka kolej rzeczy- kobieta w ciąży to nie rzadkość, w firmach wiedzą że tak się może stać- ciąża-L4 -brak pracownika. To norma. Wiesz, a pomyśl co by powiedział szef swojej żonie, gdyby była w podobnej sytuacji? Jestem przekonana, że dbałby o żonie i dzidziusia i kazał by jej wypoczywac na L4, bez dwóch zdań :-)
Nie robisz nic złego, ani nie jesteś nie fair wobec firmy, spodziewasz się dziecka - i to jest teraz priorytetem . Fajnie, że odpoczniesz :-)

Dziewczyny trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty !

Karolinkare- słodki psiaczek ! Super fotka z uszkami :-) To labek?
Olcia23, jeśli dobrze widziałam Ty masz również cavalierkę? Ja mam 8 letnią trikolorkę- przecudna, łagodna rasa :-)Zobacz załącznik 229304

ja takze mierzę 170 cm :-)
dobranoc wrzesnióweczki;-)

Witam porannie.

Ja cere mam poprostu marzenie w kazdej ciazy, jak modelka, natomiast wlosy w pierwszej ciazy bardzo szybko mi rosly doslownie 2 cm na m.c, ale teraz sie na to nie zanosi tluszcza mi sie okropachnie.
Co do wzrostu to ja mam 172 cm i mieszkam w gorzystym terenie wiec obcasy dziekuje nie.
No kobietki zdecydowanie jestem tu najwyższa moje 172 cm prowadzi!!!!!!!! Ale za obcasy też dzieki, facet neizbyt wysoki;-)

reklama
Gaja super Gratki
Dziewczyny , ktore maja dzis wizyty Kciuki zaciśnięte, dajcie znac jak tylko wrócicie!!
Karolinkare - powodzenia jutro,pamietaj wszystkie jestesmy z Toba.

Do góry