reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Dzień dobry
Widze , że rozmawiacie na temat wzrostu więc i ja dołączę do grona niskich gdzies okolo 1,53 własnie i lubie buty i na płaskim i na obcasie ale teraz specjalnie kupiłam sobie balerinki ale zawsze mam problem z rozmiarem masakra więc kupuje na allegro

reklama
Ooooo temat wzrostu został poruszony....no to ja też się przyłączam do tych z metra ciętych chyba z 1,52 mam!!:-p:-p nienawidzę chodzić na płaskim obcasie ale już czuję ,że mnie to czeka bo kręgosłup boli mnie niemiłosiernie(to po poprzedniej ciąży spadek) no i waga u mnie nie najnizsza a to dodatkowo obciąża:-:)-(Przyznam się że jeszcze nie przeglądałam wszystkich wątków z braku czasu bądź lenistwa..więc mam pytanko czy znacie już płeć waszego maleństwa??

witam z rana:-) A już myślałam, że jestem najniższa...ja mam160cm:-)
Co do cery to teraz jest tak sucha, że ciężko mi podkład nałożyć! Łuski na czole i nosie mi się robia i peleengi nic tu nie działają:baffled::baffled::baffled:
Trixi no to kciukasy! Fajnie, że idziecie razem:tak:
Kerna, ja od 2 tygodni smaruje twarz oliatum soft creme, i skóra super nawilżona. polecam.
Ja zmykam na dwór z maluszkiem, bo piękna pogoda. miłego dnia

:tak:Witam dziewczyny!!! mialam ostatnio kilka dni przerwy i jeszcze wszystkiego nie nadrobilam masakra jak tu strony przybywaja :szok::-D moj maly byl chory wymioty biegunka goraczka zero jedzenia przez 3 dni masakra ale juz jest ok:tak: super ze wizyty wypadaja wam pomyslnie ja musze jeszcze poczekac do srody 31.03 ale mam nadzieje ze z moim malenstwem tez wszystko ok :tak:

Trixi
powodzenia dzis na wizycie i za wszystkie wrzesniowki ktore dzis maja wizyty trzymam kciuki:happy2:

ja ostatnio mialam takie bole glowy nie do wytrzymania doslownie i jakos tez mi sie zdazaja nagle klucia w brzuchu
caly czas tez prubuje wyczuc jakies ruchy ale nie wiem czy to moje baby czy tylko jelita:sorry2:

milego dzionka i do uslyszenia laski
paaaaaaaa.................

witam nową mamę:-) pisz z nami częściej:tak:
Olga że oilatum mówisz? Bo teraz tyle musze nałożyć kremu na twarz, że wysmarowałabym całą nogę:sorry2: a to wszytko się wchłaniai skóra nadal jest napięta:baffled::baffled: spróbuje z tym oilatum:tak: to ja lece pozałątwiać kilka spraw i przy okazji zaczerpnać świeżego powietrza:-D

witam nową mamę:-) pisz z nami częściej:tak:
Olga że oilatum mówisz? Bo teraz tyle musze nałożyć kremu na twarz, że wysmarowałabym całą nogę:sorry2: a to wszytko się wchłaniai skóra nadal jest napięta:baffled::baffled: spróbuje z tym oilatum:tak: to ja lece pozałątwiać kilka spraw i przy okazji zaczerpnać świeżego powietrza:-D
Polecam też krem emolium - do kupienia w aptece. Wielokrotnie miałam tak suchą skórę na powiekach, że aż rany mi się robiły. Stosowałam wtedy oilatum bądź emolium. Ale wydaje mi się, że emolium skuteczniejszy!

Witam porannie:) Zaraz zrobie sobie herbatke, bo kawy nie moge, ale jestem nieprzytomna, co chwile sie budzilam w nocy:dry:
Witam nowa mamusie:) Ja jeszcze nie znam płci ale moze już na wizycie w czwartek 1.04 sie dowiem bo to bedzie 18 tydzien. Fajnie by bylo bo zamierzam moim dziedkom powiedziec o ciazy i tak przy okazji odrazu moglabym powiedziec czy bedzie synek czy córeczka:-) Ale zobaczymy co z moich marzen wyjdzie:)
gaja nie przejmuj sie szefem, wypoczywaj, Ty i dzidzius jestescie wazniejsi od zlego humoru szefa:) gratuluje Ci udanej wizyty:)
Trixi 3mam kciuki za udana wizyte:)

Gaja gratuluje udanej wizyty. Idz spokojnie na zwolnienie i chwilke odpocznij, zdystansuj sie.
Trixi trzymam kciukasy
Nie mam czasu przejrzec co od wczoraj napisalyscie, ale widze ze byl temat butow i wzrostu. Ja naleze do tych wyzszych (170 cm) i jesli juz nosze buty na obcasie to na takim niskim. Jak na zlosc w tym roku podobaja mi sie wszystkie wysokie i zadnych balerinek znalezc nie moge:wściekła/y:
Wczoraj przymierzalam takie jedne polbuty, przesliczne, skorzane, na obcasie, ale cena mnie powalila i nie kupie.Szkoda mi tyle kasy na buty, ktore i tak zaloze tylko pare razy, a potem i tak bede smigac na plaskim.
U mnie cera w miare. Wyskakuja syfki, ale raz na jakis czas, takze nie jest zle. Za to swedza mnie piersi. Domyslam sie, ze to przez to, ze rosna i skora sie rozciaga, ale juz nie moge wytrzymac. Moze znacie jakies sposoby, zeby to zminimalizowac? Smaruje rano kremem przeznaczonym dla kobiet w ciazy, a wieczorem oliwka. Co mozna jeszcze zrobic.

reklama
witam,widze że dzisiaj wiele z nas ma wizyty.Życze wsztkim powodzenia.może usłyszę dzisiaj serduszko maluszka i bedę wiedziała czy to dziewczynka czy chłopczyk:)

Do góry