Mycha1
Fanka BB :)
witam z rana:-) A już myślałam, że jestem najniższa...ja mam160cm:-)
Co do cery to teraz jest tak sucha, że ciężko mi podkład nałożyć! Łuski na czole i nosie mi się robia i peleengi nic tu nie działają
Trixi no to kciukasy! Fajnie, że idziecie razem
Ja mam dokladnie tak samo z cerą, jak nalożę za mało kremu tio skóra łuszczy mi się jak niewiem, co wygląda bardzo nieestetycznie. W poprzedniej ciaży mialam chrostki na czole i strasznie tłustą skórę, teraz jest zupełnie inaczej.. cera gładziutka ale za to suuuucha!!
Witam z rana,
po wizycie wsio ok, dziia zdrowa
Ja z kolei mam osłabiony organizm i dlatego mam te zasłabnięcia i ciśnienie 90/60. Dostałam L4 do końca świąt, a chciała mnie wywalić do końca ciąży już. No ale przez to w nocy nie spałam , z nerwów jak to powiem szefowi skurczyy dostałam. Ja się wykończę, bo na pewno bułę mi zrobi.
To świetnie... a ile mierzy już twój bobasek??
Wierzę Ci że się stresujesz szefem, ale tak jak pisza dziewczyny głowa do góry - dziecko jest ważniejsze niż jakiś kretyn!! Trzymamy kciuki żeby poszło Ci gładko!;-)
Trixi Kciuki zaciśnięte, daj znac jak tylko wrócisz!!
Ja wizytę mam za tydzień i już niemoge się doczekać. We wtorek byłam u fryzjera, wczoraj ubrałam obcislą tunikę, wymodelowałam włoski, zrobilam makijaż i szlam dumna jak paw po moje dziecko do przedszkola. Wszystcy mnie pytali co ja taka zadowolona, a ja na to odpowiadałam tylko uśmiechem i jeszcze bardziej wypinałam brzuszek )))))))):-);-):-):-):-)