reklama
Kinia1
Wrześniowa mama '10
O i widzę, że o nk było też. Ja również mam tam profil, więc również mile widziane by były dane do znalezienia na privie )
KAROLINA84
Fanka BB :)
OJ WIDZE ZE NIE TYLKO JA NIE MOGĘ SPAĆ
ZARAZ CI PRZEŚLE NA PRIVA MOJE DANE NA NK
WŁAŚNIE PRZECZYTAŁAM CO NASKROBAŁYŚCIE PRZEZ CAŁY DZIEŃ TROSZKE TEGO BYŁO,
ZARAZ CI PRZEŚLE NA PRIVA MOJE DANE NA NK
WŁAŚNIE PRZECZYTAŁAM CO NASKROBAŁYŚCIE PRZEZ CAŁY DZIEŃ TROSZKE TEGO BYŁO,
beti14011984
witam się z rana iżyczę miłego dnia a napewno przy takiej pogodzie będzie miły
ja zaraz jadę do mamy...buziaki...
ja zaraz jadę do mamy...buziaki...
Witam z rana,
po wizycie wsio ok, dziia zdrowa
Ja z kolei mam osłabiony organizm i dlatego mam te zasłabnięcia i ciśnienie 90/60. Dostałam L4 do końca świąt, a chciała mnie wywalić do końca ciąży już. No ale przez to w nocy nie spałam , z nerwów jak to powiem szefowi skurczyy dostałam. Ja się wykończę, bo na pewno bułę mi zrobi.
Ja z kolei mam osłabiony organizm i dlatego mam te zasłabnięcia i ciśnienie 90/60. Dostałam L4 do końca świąt, a chciała mnie wywalić do końca ciąży już. No ale przez to w nocy nie spałam , z nerwów jak to powiem szefowi skurczyy dostałam. Ja się wykończę, bo na pewno bułę mi zrobi.
Saraa
Witam porannie.
Co do wzrostu to ja mam 172 cm i mieszkam w gorzystym terenie wiec obcasy dziekuje nie.
Ja cere mam poprostu marzenie w kazdej ciazy, jak modelka, natomiast wlosy w pierwszej ciazy bardzo szybko mi rosly doslownie 2 cm na m.c, ale teraz sie na to nie zanosi tluszcza mi sie okropachnie.dobranoc :-) dobrze że ja mam laptopa to zawsze se leże a go trzymam na kolanach i nawet jak film oglądam to likam w kompa
dziewczynki mam pytanko ponoć w 2 trymku ma się ładniejszą cerę i mocniejsze włosy? a ja mam oczywiście na odwrót..właśnie wylukałam syfa na gębie i włosy muszę myć co 2 dzień tak jak i przed ciążą ja już sama nie wiem czemu taki odwrotek ze mnie
Co do wzrostu to ja mam 172 cm i mieszkam w gorzystym terenie wiec obcasy dziekuje nie.
Pati26
Mama Marcela i Samuela
dzien dobry ;-)
gaja...super ze u Dzidzi wszystko ok;-)
dobrze ze masz to zwolnienie-odpoczniesz w domku,
nie martw się szefem,musi to zrozumiec
nawet jak będzie cos mruczał,to wcale sie nie przejmuj:-)
Ty i Dzidzius jesteście najważniejsi
u mnie z cerą w ciąży to różnie
zauważyłam że mam chyba tendencje do przesuszenia
za to włoski w każdej ciąży jak marzenie
i rosną szybciutko
ja farbowałam i farbuję włosy w ciąży
lekarz w pierwszej ciąży uprzedził jedynie że ze względu na zmiany hormnalne
moze kolor byc inny od porządanego
ale na szczęście nic sie nigdy nie działo;-)
po ostatniej wizycie mnie lekarz powiedział
ze mam odstawic folik i jakies witaminki brac
kupiłam Pregna Plus -wcześniej nie znałam ich,pani w aptece doradziła:-)
z Marcelekiem brałam Feminatal a z Samim Materne
miłego dnia wrześnióweczki
muszę chate odgruzować i sterta prasowania mnie czeka :-)))
gaja...super ze u Dzidzi wszystko ok;-)
dobrze ze masz to zwolnienie-odpoczniesz w domku,
nie martw się szefem,musi to zrozumiec
nawet jak będzie cos mruczał,to wcale sie nie przejmuj:-)
Ty i Dzidzius jesteście najważniejsi
u mnie z cerą w ciąży to różnie
zauważyłam że mam chyba tendencje do przesuszenia
za to włoski w każdej ciąży jak marzenie
i rosną szybciutko
ja farbowałam i farbuję włosy w ciąży
lekarz w pierwszej ciąży uprzedził jedynie że ze względu na zmiany hormnalne
moze kolor byc inny od porządanego
ale na szczęście nic sie nigdy nie działo;-)
po ostatniej wizycie mnie lekarz powiedział
ze mam odstawic folik i jakies witaminki brac
kupiłam Pregna Plus -wcześniej nie znałam ich,pani w aptece doradziła:-)
z Marcelekiem brałam Feminatal a z Samim Materne
miłego dnia wrześnióweczki
muszę chate odgruzować i sterta prasowania mnie czeka :-)))
Witam wszystkie wrześnióweczki w piękny wiosenny poranek!
Cudowne wieści! :-) Szefem się nie przejmuj tak! Musi się dostosować! A zwolnienie i tobie dobrze zrobi - wypoczniesz! Twojego poświęcenia niestety i tak nikt nie doceni, teraz każdy myśli tylko o sobie!:-( Ja jestem na zwolnieniu od 7 tyg ciąży. Też się bałam - ale świat się nie zawalił, znaleźli zastępstwo i wszystko gra. A ja sobie cudnie odpoczywam od pracy.
Odwagi życzę!:-)
Witam z rana,
Cudowne wieści! :-) Szefem się nie przejmuj tak! Musi się dostosować! A zwolnienie i tobie dobrze zrobi - wypoczniesz! Twojego poświęcenia niestety i tak nikt nie doceni, teraz każdy myśli tylko o sobie!:-( Ja jestem na zwolnieniu od 7 tyg ciąży. Też się bałam - ale świat się nie zawalił, znaleźli zastępstwo i wszystko gra. A ja sobie cudnie odpoczywam od pracy.
Odwagi życzę!:-)
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Witam poranie Zaraz gonie do gina ,jakos nie moglam dzisiaj spac ,to chyba troche z wrazenia moj m idzie znowu ze mna a to oznacza ze bez zdjecia nie wyjdziemy Prosze trzymajcie kciukasy !! i mam nadzieje ze fasolka tak sie ulozy ze gin powie - na 100% Kaska albo .....Kasiek Milego dzionka i powodzenia na wizytach bo dzisiaj chyba sporo dziewczyn ma terminy.
reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
witam z rana:-) A już myślałam, że jestem najniższa...ja mam160cm:-)
Co do cery to teraz jest tak sucha, że ciężko mi podkład nałożyć! Łuski na czole i nosie mi się robia i peleengi nic tu nie działają
Trixi no to kciukasy! Fajnie, że idziecie razem
Co do cery to teraz jest tak sucha, że ciężko mi podkład nałożyć! Łuski na czole i nosie mi się robia i peleengi nic tu nie działają
Trixi no to kciukasy! Fajnie, że idziecie razem