reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

magi powiem Ci ze ja sie ciesze ze jestem niska, bo nigdy nie mialam problemu z doborem chlopaka:) Moja kolezanka miala 190cm i tylko balerinki jej pozostawaly, bo i tak byla wyzsza od swojego chlopaka:) a ja moge nosic nawet 10 centymetrowe obcesy i dalej bede nizsza od mojego:) Ja lubie wysokie obcasy, ale teraz najlepiej mi sie chodzi na płaskim:)

reklama
Kerna gratulacje!!! ja też powoli mykam do wyrka, jakaś zdechła już jestem :baffled:

dobranoc :-) dobrze że ja mam laptopa to zawsze se leże a go trzymam na kolanach i nawet jak film oglądam to likam w kompa :tak:

dziewczynki mam pytanko ponoć w 2 trymku ma się ładniejszą cerę i mocniejsze włosy? a ja mam oczywiście na odwrót..właśnie wylukałam syfa na gębie i włosy muszę myć co 2 dzień tak jak i przed ciążą :szok: ja już sama nie wiem czemu taki odwrotek ze mnie :-D

Jednak jeszcze przylazłam. Beti ja też tak mam, nic się z cerą ani z włosami nie zmieniło, są jakie były :baffled: a liczyłam na bujną czuprynę w czasie ciąży :-p

dobranoc :-) dobrze że ja mam laptopa to zawsze se leże a go trzymam na kolanach i nawet jak film oglądam to likam w kompa :tak:

dziewczynki mam pytanko ponoć w 2 trymku ma się ładniejszą cerę i mocniejsze włosy? a ja mam oczywiście na odwrót..właśnie wylukałam syfa na gębie i włosy muszę myć co 2 dzień tak jak i przed ciążą :szok: ja już sama nie wiem czemu taki odwrotek ze mnie :-D

Ja mam to samo, syfek syfkiem pogania i to takie bolace. Takie miałam zawsze przed @.A wlosy tak samo sie przetłuszczaja jak przed ciazą.

Dobranoc mamuski!

Ostatnia edycja:
no właśnie i czekam aż mi chociaż włosy przestaną się przetłuszcać...
ok to ja tez się na dziś żegnam...jutro pewnie rano nie będę miała czasu zajrzeć bo znając życie wstanę za póżno a o 8 muszę wyjechać już z domku .....pewnie odezwę się po powrocie czyli popołudniu :) miłej nocki mamusie i kolorowych snów :) buziaczki

reklama
Jak dawno mnie nie było... Zaraz poczytam zaległości, a póki co to kolorków wam życzę :))

Super wieści Kinia :-) Wygląda na to, że podobnie jak u mnie maluszek wygląda na starszego o kilka dobrych dni ? Mnie dopiero tydzien temu tak maluszek podrósł, wczesniej był "tabelkowo -wymiarowy do wieku" . Gratulacje Kinia!

Miałam małe opóźnienia z czytaniem, ale dziękuję. No u mnie też dosyc szybko wyrósł, ale może lepiej jakby wymiarowe były maluszki, bo później urodzą się o wadze 4 kg :)) takie wielkoludki wyrosną z nich :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry