reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

dobranoc, filmik faktycznie superowy, ale mnie czekają zaległości na bb, mąż myje gary więc mam jeszce chwilkę;-)
A wiecie co? dostałam kilka leków w tym globulki. M wraca z apteki, patrze do worka a tam..zamiast globulek tabletki na katar alergiczny:szok::szok::szok: ja nei wiem jak można sprzedawać leki jak nie jest się pewnym co pisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Kerna- cudowne wiadomosci:tak:, prawda, ze nie ma piekniejszego widok od malej fikajacej malpki:-D

beti - brawo za twoje wypociny:-D:-p

Piekna pogoda dzisiaj była a ja na uczelni:/ Jutro to samo ale w weekendsobie odbije:) Co do wzrostu to ja mam 158:-D takze Wy i tak jestescie wysokie:) Ja od wczoraj nosze balerinki, bo w kozakach juz za goraco, zastanawiam sie nad butami na obcasiku, ale nic mi jeszcze nie wpadlo w oko:tak:Musze Wam sie pochwalic ze juz widac mi brzuszek, jak dzisiaj wyszlam z domu w odpietej kurtce to calkiem ladnie juz bylo widac:)
Korba tak jak dziewczyny radza zapytaj sie lekarza, co to moze byc.
Kerna gratuluje udanej wizyty:)
karolinkare trzymam kciuki za to zeby z maluszkami bylo wszystko dobrze:)
Ja zaraz spadam lulu, bo zmeczona gdzies jestem:)

słuchajcie a tak z innej beczki.... jakie buciki kupujecie sobie na wiosnę tylko na płaskiej podeszwie czy cos z obcasikiem bo sie właśnie zastanawiam............. a jestem maniaczka butów wiec lubię wszystkie :):-)

ja tylko na plaskim,obcasow nie znosze,generalnie przy moim 169 w wysokich obcasach wygladam jak zyrafa wiec daruje sobie,poza tym w tamtej ciazy zaczelam tak w plaskich ze teraz w obcasach niet
hello po powrocie :) jak maluszki?
dzięki Dorotka to juz tylko 1,5 dnia...............:-(
..........:)
wiem i wiesz ze caly czas trzyma za Was kciuki,ja jade na wizyte w poniedzialek,Ty bedziesz juz po a ja sie dopiero bede umawiac
wyslam pw

nie Slonko nic nie doszlo spróbuj jeszcze raz

Wyniki jakieś 2 tyg masakra ... ale szybciej nie da rady............:-(

no proszę to same niziołki :) tylko bez obrazy dziewczyny.... Kasia takie brazowe?? ja to mam sporo butków ale zadnych znich nie będę mogla nosić w ciąży.........

to i tak jest podobno krotka hodowla te 10 dni,ponad 21 dni sie czeka na dlugą,a wiesz kritka jest tylko na 4 chiriby,to moze jak Cie bedą kluc dowiedz sie czy nie mogą dlugiej zrobic wtedy wiecej chorob wchodzi(tak mi powiedziala kolezanka ktora miala miec--nie potwierdzam tego napewno bo na tyle doinformowana nie jestem)

Saraa wlasnie tez wczoraj zauwazylam jak mi sie skora luszczy i tylko na piersiach, ale myslalam ze moze od chloru bo na basenie bylam. Posmarowalam nawilzajacym balsamem dove i na razie spokoj:-)

wiesz ja smaruje brzuch mojej malej nivea dla dzieci,rewelacja
no i jestem po wizycie UFFFFFFFF
Bobas sobie fikał i jest przecudny:-) Ma 88mm i niby jest ok. Niby, bo jak już pisałam nie mierzyła go tak dokłądnie. Mam tylko długosć. No alewierze że ejst zdrowy i ma to co ma mieć:cool:
Szew trzyma. dowiedziałam się też że moja szyjka podczaszakłądania jak ona ja określiła była tak miękka że nawet rozlazła:szok::szok::szok: czyli bez tego nie donosiłabym:no: a teraz daje mi 95% szans:tak::tak:

super wiesci

nio i cio dziewczynki....jak wam się podobają moje suwaczki ???????? hm.....:happy2::happy2::-D:-D:-):-)

sliczne

rozlaczylam kabel przez przypadek i dziwilam sie dlaczego ponad 2 h nie mam netu--dobra jestem

Kasias to ja Cie pociesze, nie jestes taka niska. Ja mam 156cm...brr malusia. Ale tez mi ciezko w wysokich butach, wole badziej przyziemi..hiiii, uwielbiam balerinki.

reklama
Do góry