reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Kerna, ale miło :-) Dobre wieści i szew trzyma, pewnie mieli dobre nici ;-) Maluszek juz sporyyy ! :-)
Małogos, odpowiedziałam na pw i wysłałam zaproszenie na NK. Czy komuś jeszcze nie dosłałam? Coś PW nawala z wysyłką, dziwny error się pojawia,moze przeładowanie serwera, tyle stukamy ...;-)

reklama
ja z kozaczków na wiosenne butki zminiłam i pierwszy dzień masakra, bo zimowe na małym obcasie a te na wysokim no i chyba czas za jakimiś płaskimi się rozglądnąć, bo w adidasach do pracy to niebardzo :/
Co do oliwek do smarowania to słyszałam, że mogą wysuszać i faktycznie po niektórych ładnie tłusto a rano już skóra sucha. Na rozstępy polecają wazelinę, oliwę z okiwek, mustelę-ja stosowałam ziajkę i dopiero w ostatnim tygodniu jak mi brzuch wywaliło i wody nabrałam to wyskoczyły :( więc ... można wydać kupę kasy a i tak się pojawią a można zwykłym balsamem smarować i ciałko gładziutkie (a jeszcze geny:/)

ja również zmykam

mam dzisiaj wychodne z przyjaciółkami
jadę na plotki:-))

kolorowych snów Mamusie:cool2:

Kerna super wieści widzę że obie miałyśmy dziś jeden z tych szczęśliwszych dni.
Znikam jutro do pracy a wstaję o 5,30. Nie mogę się ostatnio zwlec z łóżka.

dzięki dziewczyny, brzsuio pogłaskany;-) ale z tego całego zamieszania skoczyło mi neiźle ciśnienie:cool2: i zapomniałam wziąć płytkę na filmik. dopiero za miesiac bedę mogła poogladać mojego słodziaka. Eh ale jestem na siebie wściekła. Fotke mam ale ja nic oprócz głowy tam nie widze:wściekła/y:
Co do kremów to ja teraz kupiłam sobie vichy ale czy jest dobry to się okaze. W tamtej miałam eurecin oliwke i łądnie natłuszczała:tak:

reklama
Beti śliczne suwacZki :-)
Ja także mykam na film, dziękuję za info-"czego pragną kobiety" - super komedia i fajni aktorzy. Dobranoc dziewczyny, zaczarowanych snów :-)

Do góry