reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

no i jestem po wizycie UFFFFFFFF
Bobas sobie fikał i jest przecudny:-) Ma 88mm i niby jest ok. Niby, bo jak już pisałam nie mierzyła go tak dokłądnie. Mam tylko długosć. No alewierze że ejst zdrowy i ma to co ma mieć:cool:
Szew trzyma. dowiedziałam się też że moja szyjka podczaszakłądania jak ona ja określiła była tak miękka że nawet rozlazła:szok::szok::szok: czyli bez tego nie donosiłabym:no: a teraz daje mi 95% szans:tak::tak:

super gratuluję :-) będzie dobrze kochana donosisz maleństwo do swojego terminu :tak:

reklama
Ktoś dzisiaj pisął coś o butach, Karolinakare chyba...ja płaskie mam z tamtego roku i chodzę w nich na spacerki, a w sobotę byłam z mamą na zakupach i zobaczyłam sliczne brązowe buciki z beżowymi sznurówkami, takie ekstra nowoczesne, ale na wysokim obcasie za 229... nie mogłam im się oprzeć i mama mi zasponsorowała. Póki brzuch jeszcze niewielki to może dam radę pochodzić na obcasie

Bobas sobie fikał i jest przecudny:-) Ma 88mm i niby jest ok. Niby, bo jak już pisałam nie mierzyła go tak dokłądnie. Mam tylko długosć. No alewierze że ejst zdrowy i ma to co ma mieć:cool:
Szew trzyma. dowiedziałam się też że moja szyjka podczaszakłądania jak ona ja określiła była tak miękka że nawet rozlazła:szok::szok::szok: czyli bez tego nie donosiłabym:no: a teraz daje mi 95% szans:tak::tak:
Wspaniałe wiadomości!!! Duży już twój bobasek! Aby mu się dobrze i radośnie fikało!!!:-)

kerna...cudowne wieści,pogłaskaj brzuszek;-))

słuchajcie a tak z innej beczki.... jakie buciki kupujecie sobie na wiosnę tylko na płaskiej podeszwie czy cos z obcasikiem bo sie właśnie zastanawiam............. a jestem maniaczka butów wiec lubię wszystkie :):-)

widziałam ostanio ze w venezii wysyp różnych kolorowych ślicznych baletek
napewno się na jakies zdecyduje tylko muszę kolor wybrać ;)
poza tym to ja trampkowa ostanio jestem i napewno jakies kolejne zakupie:)
no a na lato nieodłączne chinki:cool2:

dziękuje za zaproszenia na NK,jak to super widzieć Wasze bużki :-))

Ja na dziś żegnam się! Niedługo zaczyna się fajny film- Czego pragną kobiety? Lubię go bardzo - poprawia humor! A znając mnie - do końca nie wytrzymam - zmorzy mnie sen. Ostatnio dobrze mi się śpi! Czego i wam, kochane wrześnióweczki, życzę! Pa!

reklama

Super wiesci:)) i oby tak do rozwiazania:)

Do góry