reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

hejka ja wlasnie przebrnelam przez wszystkie strony od wczorajszego wieczora :) Co do butow to zawsze mialam z nimi problem (jak na kobiete mam dosc duza stope ;/ ) Teraz raczej szukam butow do slubu ,ale tez rozgladam sie za jakimis na niskim u mnie jest zawsze ten problem ze jak juz mi sie spodobaja to nie ma rozmiaru :( wiec przewaznie zakup trwa dluuugo :) Z wkladkami to ja tez jestem zaprzyjaźniona wiec nie jestescie same hehe . A sluchajcie mam pytanie moze bedziecie wiedzialy co to jest :) Dzis na spacerku ( srednio codziennie chodzimy z moim tak ok 3h ) w pewnym momencie strasznie zaczely bolec mnie sciegna w nogach , przy kazdym ruchu nog czulam tak jakbym naderwala sobie sciegno tylko ,ze wiem ze to nie naderwanie bo trenowalam wiec wiem jak to boli. I nie jest to bol tylko jednego sciegna ale i w stopie i na lydce i w udzie i to na zmiane raz mocniej boli w prawej a raz mocniej w lewej. No i nie wiem od czego to moze byc ;/ Moze ktoras z was miala podobnie albo wie co to za diabelstwo.

reklama
Czesc dziewczynki:)

po pracy i najedzona:)
poruszylyscie temat bucikow..boze jak ja kocham buty:) zawsze nosilam wysokie z racji tej ze jestem niziutka i teraz staram sie nie zakladac szpilek tylko niskie..adidaski albo baleriny..ale to tak jakby za kare heh:)

mam na cos ochote a nie wiem na co;/ i nie moge doczekac sie jutra:) mam wizyte na 17:)

JUz mi troche bol jaja przeszedl za to teraz glowa mi peka i pod pepkiem troche ciagnie, buuuu cale popoludnie przelezalam a taka ladna pogoda...
Probuje nadrabiac co piszecie, ale za duzo tego, nie daje rady ;)
Co do butow to ja tez baleriny jakies tylko nie mega plaskie bo mozna sobie takimi tez szkod narobic, mikrouszkodzenia ktore pozniej objawiaja sie wlasnie bolem krzyza itd (przechodzialam to w tamtym roku i lekarz stwierdzil ze za plaskie buty)
Ja tez do wysokich nie naleze 162 takze maly obcas jak najbardziej wskazany ;) Jednak na cieple dni zdecydowanie japonki albo sandalki, a na teraz cichobiegi i juz :)

KAROLINKARE witaj, napisalam ci na priva ale nie wiem czy doszlo, ja mam sie swietnie, maluchy miejmy nadzieje ze tez :)
nie Slonko nic nie doszlo spróbuj jeszcze raz

z butow to jakies mega wygodne,moze sobie ecco zafunduje:-pbo odpoczynek na lawce z ksiazeczka odpada,musze biegac za nadpobudliwa 2latka:sorry2:

Karolinka - 3mam za was kciuki:tak: ile bedziesz musiala czekac na wyniki?

to forum wyglada jak sinusoida albo totalne nudy pudy albo dym, moze bedziemy wykresiki robic? a wtedy wieksze afery beda przewidywalne niczym skurcze porodowe:-D albo tsunami:cool2:
Wyniki jakieś 2 tyg masakra ... ale szybciej nie da rady............:-(

no proszę to same niziołki :) tylko bez obrazy dziewczyny.... Kasia takie brazowe?? ja to mam sporo butków ale zadnych znich nie będę mogla nosić w ciąży.........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny macie moze wiecej uplawow niz normalnie?-pytam bo ze mnie leje sie jak z kranu,czasem zolte czasem biale lub przezroczyse ale normalnie szok -jakby mi wody odchodzily:baffled:
ja mam na pewno wiecej niż normalnie, ale raczej bez zapachowa, takze raczej w ciązy to normalne
słuchajcie a tak z innej beczki.... jakie buciki kupujecie sobie na wiosnę tylko na płaskiej podeszwie czy cos z obcasikiem bo sie właśnie zastanawiam............. a jestem maniaczka butów wiec lubię wszystkie :):-)
ja sobie dziś zakupiłam granatowe zamszowe balerinki z kokardką za 49zł, miałam juz kiedys zamszowe i są super, wygodne i nie jest gorąco. na lepsze okazje a bedą na pewno 2 wesela to cos tam w szafie sie znajdzie

dzis rano niemiłe zaskoczenie i śniadaniowy pawik, ale to moze dzidzia o swoim istnieniu przypomina skoro jeszcze ruchow nie czuje
od jutra 2 dni zaległego urlopu ihhhhhhhhhaaaaaaaaaa

Nie wiem jak to jest ale wogole nie mam checi na spacery ani jakies porzadki..tylko siedze i mule:/

hmm..albo mi sie wydaje albo z dnia na dzien mam wiekszy brzuch:D

reklama
Do góry