reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Co do bucikow to juz zmienialam , na wygodne sportowe buciki, do eleganckich ubran mam miekkie mokasynki, a na lato kupilam sobie balerinki i sandaly rzymianki.

Uplawy taz mam bardziej obfite niz przed ciaza, ale mialam wymaz robiony i jest wszystko ok.
Zauwazylam dzis , ze bardzo skora mi sie luszczy na piersiach czy tez tak macie i co uzywacie bo oliwka chyba juz nie dziala?

Karolinkare od dzis trzymam juz zacisniete kciuki, zobaczysz bejbiki sa zdrowiutkie.

Skrzat a kto to jest Majeczka?

reklama
Witam
Ja dziś po badaniach penet. na szczęście na chwilę obecną wszystko w jak najlepszym porządku. Za dwa tygodnie będą wyniki z krwi też mam nadzieję że będą ok.
Milego wieczorku.

to forum wyglada jak sinusoida albo totalne nudy pudy albo dym, moze bedziemy wykresiki robic? a wtedy wieksze afery beda przewidywalne niczym skurcze porodowe:-D albo tsunami:cool2:
:-D:-D:-D:-D no genialne!!!1:-D:-D:-D
A co do butów to faktycznie takie całkiem płąskie tylko na "kartoniku" jak ja to mówie to za mało. musi być miękka podeszwa, bo stopy bolą:sorry2: Sama nie wiem juzjakie te buty zakupie, wiem,że wszsytkie jakie miałąm w pierwszej ciazy poszły do szafy a ja zakupiłam ohydne babcina sandały :-D było mi wszsytko jedno byle w końcu wygodnie:-D:-D
Zaraz zmykam do gina. Trzymajcie kciuki :-)

Co do bucikow to juz zmienialam , na wygodne sportowe buciki, do eleganckich ubran mam miekkie mokasynki, a na lato kupilam sobie balerinki i sandaly rzymianki.

Uplawy taz mam bardziej obfite niz przed ciaza, ale mialam wymaz robiony i jest wszystko ok.
Zauwazylam dzis , ze bardzo skora mi sie luszczy na piersiach czy tez tak macie i co uzywacie bo oliwka chyba juz nie dziala?

ja uzywam tego La Roche-Posay LIPIKAR BALSAM AP

mam tragicznie sucha skore na nogach i nie ma lepszego wg mnie,dostaniesz w aptece ,produkt jest nie perfumowany i bezpieczny dla kobiet w ciazy.
pojdz moze do apteki i popros o mala probke
na brzuszek kupie sobie mustele:)

Kerna -milej wizyty :)

Witam
Ja dziś po badaniach penet. na szczęście na chwilę obecną wszystko w jak najlepszym porządku. Za dwa tygodnie będą wyniki z krwi też mam nadzieję że będą ok.
Milego wieczorku.

to super :-) a czekanie na wyniki tak masakra ale napewno będzie dobrze :-):tak:
a mnie dziś pobolewa brzuch chyba za dużo się narobiłam heheh :szok: :-D ja to dobra jestem cio????????nie pracuję siedzę w domu lenia mam na maxa a tu bóle brzucha z przerobienia hehhe :-D ciekawe co mają mówić dziewczyny co pracują i jeszcze zajmują się domem,mężem,dziećmi :tak::-p

:wściekła/y: kurdę ale mam fajny suwaczek heheh już nie mam do niego nerwów :wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry