reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

[

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi-jak z kranu w sensie ze ide i czuje jak mi sie "jak woda" leje i duzo,ale mialam w zeszlym tyg robione badania i zadnej infekcji nie mam,ale coz i tak spytam

karolinkare-ja na bank na plaskim,mam bardzo slabe krozenie i puls w stopach i czesto mnie bola a teraz to juz masakra,wiec nawet nie nastawiam sie na wysokie-a a w temacie nog zylak mi wyskocztyl pod kolanem:wściekła/y:

ja też tak nieraz mam że czuję jak mi leci ale zawsze noszę wkładki i mam w torebce zapas jak gdzieś wychodzę :-) a co do żylaków to ja mam od przed ciążą mam to po mamie :-( i boję się jakie po ciąży mi zostaną :szok::wściekła/y: no ale niestety nic na to nie poradzę...w lato i tak nie chodzę w spódnicach bo nie lubię wolę jakieś rybaczki albo dresy :-)

reklama
Ja na płaskim na codzien ale na pewno nie zaszkodzi jak od święta się wyskoczy w obcasie :tak:
wiadomo,że w ciąży kręgosłup siada i jest większe ryzyko żylaków, więc jak najczęściej w płaskich bucikach :tak: A propo obrzęku, to czeka nas brzuszek w trakcie upałów i najlepszy jest umiarkowany ruch, nie wolno przestać chodzić bo wtedy obrzęki murowane :zawstydzona/y:a po spacerku nogi wyżej i będzie ok :tak:

Jest jeszcze takie proste ćwiczenie przeciw żylakom i obrzękom- wspięcia na palce, uruchamiają mięśnie łydki i łatwiej odprowadzana jest krew z kończyn.

Kerna daj znać po wizycie, trzymamy kciuki ;-)

a buty..jestem właśnie w planach zakupu,ale to bedą na stówe balerinki jakieś. Już wiem, że nogi mi spuchną okropnie i obcasy odpadaja na bank:sorry2: coś miękkiego i wygodnego:tak:

U mnie tak piekna pogoda ze sie wystawilam na balkon buzia do slonca i juz buzke mam lekko zaczerwieniona :) wiadomo ze nie wystawie sie na plazy o 12 w poludnie przy upale jak nie wiem co ale wedlug mnie lekkie musiniecie sloncem nie zaszkodzi :)
hello po powrocie :) jak maluszki?

ojej,moj ostatnio discavey oglada tylko

pysznosci polecam,prawie jak schabowe

tu akurat sie zgadza, z niektorych wątkow blizsze mi osoby po nudzie uciekly

wiesz jak juz pewnie zauwazylas,dlatego przydaje sie co jakis dzien jakas awanturka:) bo przynajmniej cos sie dzieje
mnie tematy jedzeniowe przygnebiaja bo duzo nie jem sama,apetyt mizerny,i nudzi mnie to kto co na obiad gotuje,--szczerze tego zupelnie nie czytam

gratuluje mimo niedosytu

wspolczuje bardzo ,taki ma okres,napewno szybko wroci do siebie i wiecej czasu dasz rade z nami spedzac

a tak wogole polecam 2,5 latka,je bebiko i oglada bajki,ja na bb--rewelacja

Karolinkare trzymam mocno kciuki za Was

witaj po powrocie

gratki duze,supr wiesci

spadam do pracy,bede po 19 papa

dzięki Dorotka to juz tylko 1,5 dnia...............:-(

a buty..jestem właśnie w planach zakupu,ale to bedą na stówe balerinki jakieś. Już wiem, że nogi mi spuchną okropnie i obcasy odpadaja na bank:sorry2: coś miękkiego i wygodnego:tak:

no właśnie też sie zastanawiałam nad belrinkami ale ja to niska jestem 163cm i za bardzio na płaskim nie wyglądam......... hmmm muszę pomysleć podobają mi się te od Deichmana co w tv reklamuja ..........:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no właśnie też sie zastanawiałam nad belrinkami ale ja to niska jestem 163cm i za bardzio na płaskim nie wyglądam......... hmmm muszę pomysleć podobają mi się te od Deichmana co w tv reklamuja ..........:)

To witaj w klubie -ja tez 163cm:-)

I wiesz jak bylam nastoltka to sie katowalam w wysokich a teraz dziekuje temu kto wymyslil balerinki;-)

KAROLINKARE witaj, napisalam ci na priva ale nie wiem czy doszlo, ja mam sie swietnie, maluchy miejmy nadzieje ze tez :)

Co do butow, ja kupilam dwie pary balerinek i jedne na obcasie te co reklamuje Cindy w Deiahcmanie hihi :-):-):-) bo obcasik grubszy jest i sa wygodne jeszcze teraz mysle ze dam rady w nich smigac :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
z butow to jakies mega wygodne,moze sobie ecco zafunduje:-pbo odpoczynek na lawce z ksiazeczka odpada,musze biegac za nadpobudliwa 2latka:sorry2:

Karolinka - 3mam za was kciuki:tak: ile bedziesz musiala czekac na wyniki?

to forum wyglada jak sinusoida albo totalne nudy pudy albo dym, moze bedziemy wykresiki robic? a wtedy wieksze afery beda przewidywalne niczym skurcze porodowe:-D albo tsunami:cool2:

Do góry