beti14011984
Fanka BB :)
[
ja też tak nieraz mam że czuję jak mi leci ale zawsze noszę wkładki i mam w torebce zapas jak gdzieś wychodzę :-) a co do żylaków to ja mam od przed ciążą mam to po mamie :-( i boję się jakie po ciąży mi zostaną no ale niestety nic na to nie poradzę...w lato i tak nie chodzę w spódnicach bo nie lubię wolę jakieś rybaczki albo dresy :-)
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi-jak z kranu w sensie ze ide i czuje jak mi sie "jak woda" leje i duzo,ale mialam w zeszlym tyg robione badania i zadnej infekcji nie mam,ale coz i tak spytam
karolinkare-ja na bank na plaskim,mam bardzo slabe krozenie i puls w stopach i czesto mnie bola a teraz to juz masakra,wiec nawet nie nastawiam sie na wysokie-a a w temacie nog zylak mi wyskocztyl pod kolanem
ja też tak nieraz mam że czuję jak mi leci ale zawsze noszę wkładki i mam w torebce zapas jak gdzieś wychodzę :-) a co do żylaków to ja mam od przed ciążą mam to po mamie :-( i boję się jakie po ciąży mi zostaną no ale niestety nic na to nie poradzę...w lato i tak nie chodzę w spódnicach bo nie lubię wolę jakieś rybaczki albo dresy :-)