reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Gaja,Saraa no dizęki zarady..dwie inne:-D:-D:-D Ja myślę nad adidaskami jak przywiozą do sklepów. Takieskórzane kurcze 150zł kosztują, a na allegro jakoś boję się zamawiać bo jak mu niepodpasują:confused::confused: No nic dzis znowu wyruszę na sklepy.
A ja w Hiszpanii zakupiłam sobie ciuchów po promocjach 80, 90% taniej czyli za darmochę!!! Na dwa latka! Więc chociaż ciuchów nie musze kupować, bo wszsytkie leżą na nim jak ulał:tak::tak: Ale niedługo zapas się skończy:dry:

reklama
Hejka-ale polazilam,a brzuch juz taki sztywny ze myslama ze nie dam rady wrocic:dry:
zaraz no-spe lykne,
dziewczyny macie moze wiecej uplawow niz normalnie?-pytam bo ze mnie leje sie jak z kranu,czasem zolte czasem biale lub przezroczyse ale normalnie szok -jakby mi wody odchodzily:baffled:

Lece pierozki z truskawkami lepic bo juz 3 dni za mna chodza

witam popołudniowo :-) mięsko przygotowane, pranie nastawione, pościel przebrana i wyniesiona na polko :-) tak sobie pomyślałam, że zapytam moje kochane doświadczone mamusie... jak to jest z tym opalaniem w ciąży... nie chodzi mi oczywiście o leżenie w 40 stopniowym upale... tylko dziś taka piękna pogoda, że tylko buźkę na słonko wystawiać... :-) a to witaminka D dla dzidziusia.. :-) ale się zastanawiam.. czy na pewno nie szkodzi??? i coś słyszałam o jakiś plamach, których potem ciężko się pozbyć.. :-( i jak z tym w końcu jest???? Kerna na wizycie na pewno wszystko będzie oki... powiem Ci, ze u mnie też nic nie było mówione o przezierności.. :-( ale może taki urok naszych lokalnych ginekologów... :-) jak wszystko ok to o tym nie mówią :)

tosia umiarkowane wystawienie się na słońce na pewno nie zaszkodzi, gorzej będzie latem bo promienie są dotkliwsze i bardziej mogą skórę poparzyć i właśnie niektóre mamy dostaja takich plam:baffled: Ja tam w tym roku moge pomarzyć o opalaniu, bo ciężko mi będzie na słońcu wysiedzieć:tak: No i lepiej zapobiegać niż potem szukac ratunku dla skóry:sorry2:

tosia wiesz..takie słoneczko to jeszce nie powinno zaszkodzić:tak: Ja z racji ciąży nad śródziemnym to bałam się o plamy itp. Ale jak przyszło do upałów to chowałam się w cień, nie dawałam rady na słońcu:no::no:może raz połaziłam w dzeiń po plaży:baffled::baffled:
Teraz pewnie tak samo bedzie..przyjdzie lipiec a ja bedę konać:rofl2:

Hejka-ale polazilam,a brzuch juz taki sztywny ze myslama ze nie dam rady wrocic:dry:
zaraz no-spe lykne,
dziewczyny macie moze wiecej uplawow niz normalnie?-pytam bo ze mnie leje sie jak z kranu,czasem zolte czasem biale lub przezroczyse ale normalnie szok -jakby mi wody odchodzily:baffled:

prawdopodobnie to takie intenywne uplawy ,ale skoro leci jak z kranu to ja bym jednak do lekarza sie przeszla:dry:

reklama
olcia....ehhhno jak z kranu to trochę dziwne! Obfity śluz jest normalny, no ale w takich ilościach to nie wiem. Anja dobrze radzi:tak:

Do góry