reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

no ja o chrzestnych myśle i myśle i brakuje mi ludzi w rodzinie:sorry2: obecni chrzestni Michałą zapomnieli sobie o nim. Ojciec chrzestny widzi go tylko jak tam pojedziemy, a anwet nie raczył przyjść na jego pierwsze urodziny. MAtak chrzestan wiecznienarzeka, żenie ma czasu ani pieniędzy i nawet jak jest w domu na kilka dni to do neigo nie zagladnie:no: a myśleliśmy, że taki trafny wybór. Teraz jest kłopot bo ojca chrestnego nei mamy....no i skad gowziać?:dry:

reklama
ok jeszcze mam takie pytanko zawsze był koło czytanego postu taki plus co sie zaznaczało post żeby na niego odpowiedzieć a teraz nie mam tego znaczka nie mogę zaznaczyć i ciężko mi zapamiętać co która napisała :no:

Ten plus sie pojawia po zalogowaniu, Najpierw musisz sie zalogowac a potem czytac posta

Ja juz po wizycie, dzidzia miala straszna czkawke i caly czas skakala. Ciesnienie 115/ 75 -ok, Hemoglobina 15,4 -ok, Mocz ok,
Plci nie starala sie okreslac bo mowi , ze jest przeciwniczka tak wczesnemu okreslaniu ( zdarza sie za duzo pomylek) - bedzie probowac w 20 tyg. Te bole w pachwinach to od chodzenia8 napiecie zyl czy cos takiego)

Cześć dziewczyny! Dziś mamy piękny dzień! Niestety, ale zamiast spaceru muszę obejść się leżeniem przy otwartym balkonie. Ale i tak przyjemnie!
Właśnie odnalazłam się na liście wrześniówek - Dziękuję ci Kerna baaaaardzo!!!!!:-)
Jak tylko lekarz pozwoli mi chodzić, to też się wybiorę na zakupy. Przede wszystkim muszę zaopatrzeć moją córeczkę w wiosenne buciki i kurteczkę. Już ciepło, a ona biedna chodzi w zimowych kozaczkach:zawstydzona/y:. Szukałam dzisiaj czegoś na allegro - ale bardzo mały wybór!
Życzę samych dobrych wiadomości podczas wizyt i miłego dzionka!

Saraa super, że ok:tak:
Beti plusik zmienił wygląd. To jest ostatnia ikonka. Taki telewizorek jakby z plusikiem:tak:
Ritak całą przyjemność po mojej stronie!!!
Co do wiosny. To ja teżwłaśnie łażę po sklepach. NArazie kupiłam małemu trampki za 20zł bo w tych futrzancyh kozakach to pływał!! Dzis okazyjnie czapeczkę i jesteśmy już gotowi do wiosny. Zastanawiam się tylko czy w trampkach może chodzić całą wiosnę czy jednak takkie skórzane półbuty to koniecznosć?? Kto wiei doradzi??

Ostatnia edycja:
Beti plusik zmienił wygląd. To jest ostatnia ikonka. Taki telewizorek jakby z plusikiem:tak:
Co do wiosny. To ja teżwłaśnie łażę po sklepach. NArazie kupiłam małemu trampki za 20zł bo w tych futrzancyh kozakach to pływał!! Dzis okazyjnie czapeczkę i jesteśmy już gotowi do wiosny. Zastanawiam się tylko czy w trampkach może chodzić całą wiosnę czy jednak takkie skórzane półbuty to koniecznosć?? Kto wiei doradzi??

Z tego co mowia ortopedzi to takie skorzane butki do kostki to koniecznosc do 2 roku zycia. Trampki owszem ale nie za dlugo.

kerna ja zawsze mam adidaski i w awarujnej sytuacji nagłego ciepła trampki czy inne cieńsze:-)
Też musiałam Miłoszkowi kupić i adidasy i czapę, kurtkę wygrzebałam, która za duża rok temu była:-D Oli tylko trza kurtałkę kupić i czapkę chyba bo uszy jej z wszystkich wystają:dry:
Ja dzis po wizycie możliwe że zajadę z małżęm do TESCO bo tam butik fajny jest i takie a'la ciążowe bluzki widziałam:-)

teraz piszę z cytuj i jak cytuję to tylko mogę 1 post :wściekła/y: i to jest na samym końcu a po nim kiedyś był ten plusik a ja mam teraz na jego miejscu pusto :-( ja już nie wiem jak mam to zrobić jestem zalogowana bo odp a zaznaczyć nie mogę :no:

co do mierzenia ciśnienia to musi ci piguła mierzyć na każdej wizycie i ważyć...bynajmniej tak jest u mnie w klinice :tak:
kochana witamy po wypoczynku :-) dobrze że sie udał :-)
ja narazie nie chodzę i nie kuuję nic dla dziecka myślę że zacznę tak w maju :-) może płećkę już będę znała :tak:
wiecie trochę posprzątałam teraz pół godz odpoczynku bo troszkę boli mnie brzuszek :-( chyba moje maleństwo nie lubi jak mama sprząta heheh jeszcze 2 pranie wstawię no i łazienkę sprzątnę do końca i na końcu sypialnię może w szafie poukładm :-p ale nie wiem ....okna przydałoby się umyć ale to raczej już nie dziś :tak:

dziewczyny znalazłam go :) ale się schował pod spodem :)

Dziewczyny i ja sie witam, tylko na chwilke bo normalnie umieram tak mnie lewy jajnik szarpie. Nie wiem co sie dzieje czy to rosnaca macica czy cos sie dzieje, ale boli jak cholera. Mam dzisiaj wizyte u dentysty ale chyba ja odwolam bo nie dam rady. Czy Wy tez takie bole macie?
Milego dnia wszystkim

reklama
Dziewczyny i ja sie witam, tylko na chwilke bo normalnie umieram tak mnie lewy jajnik szarpie. Nie wiem co sie dzieje czy to rosnaca macica czy cos sie dzieje, ale boli jak cholera. Mam dzisiaj wizyte u dentysty ale chyba ja odwolam bo nie dam rady. Czy Wy tez takie bole macie?
Milego dnia wszystkim

ja mam takie bóle nieraz że nie mogę się ruszyć ani nogi ponieść i ciężko nieraz chodzić....więc napewno nic się nie dzije nie martw się to rozciąga się macica :)

Do góry