reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Hej dziewuszki

Tyle ile nas tu na forum - tyle bedzie opinii, co do tematow dyskusji.. jedne z nas sa bardziej wylewne - pisza bardziej osobiscie, inne mniej - wiec pisza o rzeczach przyziemnych, typu jedzenie i pogoda. Ja jestem z tych, ktore musza sie rozkrecic - dobrze zapoznac, zeby jakos "glebiej" pisac.. Mam nadzieje, ze z czasem to forum zawezi sie jednak do grona stalych "pisywaczek".. bo jak narazie strasznie nas duzo - podsumowujac watek wrzesniowek w liczbie 80 i normalnym jest wedlug mnie jest, ze narazie krag wąski do zwierzen nie jest :-) Mimo to jest tu dobrze, atmosfera jest ciepla ( pomijajac jakies sporadyczne zgrzyty ) i naprawde z checia zagladam pare razy dziennie na forum, zeby sprawdzic co slychac u znajomych NICKÓW :-)

Pozdrowionka.

reklama
agamati super sprawy takie spotkania
ja co prawda jestem z Bydgoszczy ale zaraz sprawdzę na stronie może w Bydzie też takie spotkania organizują.
A ten zaklinacz dzieci Paweł Zawitkowski to super gośc, miałam książkę jego autorstwa o pielęgnacji noworodka, super podejście i super pod względem rehabilitacyjnym!

niestety tylko Poznań :(

Ostatnia edycja:
wczoraj na całego razem z Marcelkiem rozpoczęliśmy sezon placo-zabawowy:-)
jakiż mój synek szczesliwy na bujaweczkach,karuzelach i ślizgawkach
mamy tutaj niedalego taki duży plac z prawdziwego zdarzenia
hasaliśmy na całego
Samuel zakopał narty i sanki
a odkopał rower,rolki i deskorolke
i tez śmigał z kumplami całe popołudnie ;-)

ach wiosno..... jak ja Cie lubię :-)

ja również poproszę o namiary na NK na priv...;-)chętnie podam również swoje ;-)

w temacie kopniaczkow to ja już kilka razy czułam maleństwo;-)
jakie to cudowne uczucie.

Oooooo jak ja Ci zazdroszczę... marzę o takim placu zabaw, prośby do naszego burmistrza są non-stop i jak do tej pory nie mamy ani jednego placu zabaw. To taka wspaniała sprawa, usiąść i patrzec jak Twoje dziecko jest w swoim żywiole..

Co do kopniaczków to ja tez czuję teraz już bardziej wyraznie. Szczególnie jak się zmeczę i siadam lub kłade się żeby odpocząć - ach jakie to przyjemne !!

Cześć dziewczyny:-) Z tym gadaniem o niczym to ja też chciałabym czytać same ciekawe posty, fajnie by było jakby u każdej coś fajnego siędziało. No ale czasem jest też nudno:tak:
Ja dziś mam wizte u gin pierwszą po założeniu szwu i mam cholernego boja!! Szczególnie, że od wczoraj kłuje mnie szyjka i dzis od samego rana. Moja wyobraźnia nie zna granic. A potrafię sobie naprawde duużo wyobrazić..niestety. Wizyta dopiero na 19 poczekam sobie:sorry2:
A z przeziernoscią karkową to mi nikt jej nie mierzył:no::no: zobaczymy dzisiaj,:dry:

Kciukaski więc zacisnięte, nic się nie bój - wszystko będzie o.k, wcale się nie dziwie lekarce, najważniejsze było uratowanie tej twojej skracającej szyjki, teraz już napewno wzystko Ci powie.

kasialle właśnie tak planuję zrobić jak pisałas z pracą:-)
A wczoraj pierwszy zakup dla dziecka, mała komoda z 4 ratanowymi szufladami tylko na potrzeby maleństwa;-)

Cześć wszystkim!
Wczoraj od 13 do 21 mnie w domu nie było. Zaraz po rehabilitacji pojechałam do reumatolożki i okazało się że póki co toczeń spokojny, nie ma zamiaru sie zozruszać a inne przeciwciała też w normie i dziecku kompletnie nic nie grozi. Ufff nareszcie moge sie przestać martwić. Potem pojechałam do media marktu i kupłam ciśnieniomierz i drobne zakupy zrobiłam. A później do koleżanki i tak dzień minął. Jak wróciłam do domu to padłam na łóżko.
Dzisiaj na obiad robie piersi z kuraka w sosie serowym może frytki do tego i suróweczka w sosie vinegret. A po obiadku skorzystam z pięknej pogody i na spacerek pójde.

reklama
Dzien dobry
ja juz po wizycie, teraz pije kawke bo cos mnie glowa boli
Co do wizyty to mam niedosyt, slyszalam serduszko ale nie widzialam fasola((((((Wyniki ksiazkowe , przytylam tylko 2 kg od poczatku ciazy ale to dobrze bo ja przy kosci jestem i to tylko na +
nastepna wizyta 22 kwietnia ale chyba pojde szybciej prywatnie bo jestem ciekawa dziecka

Do góry