reklama
justysia85
Fanka BB :)
WITAM!!
Widzę Kobiałeczki ,że WAS męczą dolegliwości ciążowe.
Przegryzajcie jakieś wafle ryżowe i różne takie.
Ja gdyby nie brak @ to nie wiedziałabym ,że jestem w ciąży!!!
Tylko wieczorkiem kregosłup mi daje znaki ,ale z nim to już od dawna mam przeboje,no a teraz nosze to tym bardziej.
Mnie też czesto brzuch boli ,zaóważyłamm to jak coś szybko robie.
Teraz sobie leżymy plackiem i tak spalamy obiadek.Mały lula ,że aż chrapie,mieliśmy ruszyć d..ki ,ale nie wiem czy to sie uda.
PYSIA wiem ,że bedzie cięzko już sie boje.
Jeszcze musimy przyspieszyć budowe,tzn. ruszyć narazie plan sie rysuje i narysowac sie nie może.
Mąż pogonil goscia i ma działać szybciej.
Mieszkamy u tesciów no i jeden pokoik 12mkwadrtowych ,wiec trzeba działać.Na poczatku sie przepeka.
Jakoś będzie!!!
GAJA aktiva jest wskazana,więc codzień możesz jesć,pić czy jak tam chcesz!!
No , a jak sie ruszysz to i na kibelek tez Cię ruszy!!!
Ja nie umie leżeć,to dla mnie kara .Musze cos robić ,może mam ADHD?????
Widzę Kobiałeczki ,że WAS męczą dolegliwości ciążowe.
Przegryzajcie jakieś wafle ryżowe i różne takie.
Ja gdyby nie brak @ to nie wiedziałabym ,że jestem w ciąży!!!
Tylko wieczorkiem kregosłup mi daje znaki ,ale z nim to już od dawna mam przeboje,no a teraz nosze to tym bardziej.
Mnie też czesto brzuch boli ,zaóważyłamm to jak coś szybko robie.
Teraz sobie leżymy plackiem i tak spalamy obiadek.Mały lula ,że aż chrapie,mieliśmy ruszyć d..ki ,ale nie wiem czy to sie uda.
PYSIA wiem ,że bedzie cięzko już sie boje.
Jeszcze musimy przyspieszyć budowe,tzn. ruszyć narazie plan sie rysuje i narysowac sie nie może.
Mąż pogonil goscia i ma działać szybciej.
Mieszkamy u tesciów no i jeden pokoik 12mkwadrtowych ,wiec trzeba działać.Na poczatku sie przepeka.
Jakoś będzie!!!
GAJA aktiva jest wskazana,więc codzień możesz jesć,pić czy jak tam chcesz!!
No , a jak sie ruszysz to i na kibelek tez Cię ruszy!!!
Ja nie umie leżeć,to dla mnie kara .Musze cos robić ,może mam ADHD?????
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
nie plamie czysta krwia... Ale wyraznie brudze,raz rozowo,po chweli brunatno... wczoraj wzielam sie za porzadki i chyba nie potrzebnie,od poczatku ciazy biore acard,po ostatnim pustym jaju mam takie wskazania,a w nocy zaczelam duphaston... jestem dobrej mysli ale mimo to bardzo sie boje
Sylwii,Kerna uwazajcie na siebie
mnie tak mdli ze na nic oprocz jogutu i biszkoptow spojrzec nie moge
Witam Was:-)
Ja dziś sobie dłużej pospałam, prawie do południa:-) M. się zajął małym a ja w końcu mogłam odpocząć. Cały dzień czuję się świetnie, żadnych mdłości, żadnego bólu:-) No i wilczy apetyt:-)
Nie mogę się doczekać wizyty u ginki (a dopiero 5 lutego). Zobaczę fasolke.Wtedy też dostane przeciwciała bo z M. mamy konflikt serologiczny.
Trzymajcie się kobitki i wypoczywajcie dużo.
Ja dziś sobie dłużej pospałam, prawie do południa:-) M. się zajął małym a ja w końcu mogłam odpocząć. Cały dzień czuję się świetnie, żadnych mdłości, żadnego bólu:-) No i wilczy apetyt:-)
Nie mogę się doczekać wizyty u ginki (a dopiero 5 lutego). Zobaczę fasolke.Wtedy też dostane przeciwciała bo z M. mamy konflikt serologiczny.
Trzymajcie się kobitki i wypoczywajcie dużo.
No zaliczyłam godzinny spacer
Aktivię też kupiłam i jedną porcję zjadłam. Co do ruchu wiem, że jest jak najbardziej wskazany dlatego zrobiłam godzinną drzemkę a potem wyszłam. U mnie złe jest to że w pracy 8 godzin siedzę, potem wrócę do domu to już się nigdzie nie chce wychodzić bo ciemno i zimno, no i dzieci zazwyczaj nie chcą. Oby do wiosenki
Aktivię też kupiłam i jedną porcję zjadłam. Co do ruchu wiem, że jest jak najbardziej wskazany dlatego zrobiłam godzinną drzemkę a potem wyszłam. U mnie złe jest to że w pracy 8 godzin siedzę, potem wrócę do domu to już się nigdzie nie chce wychodzić bo ciemno i zimno, no i dzieci zazwyczaj nie chcą. Oby do wiosenki
Olgadom
gosia, ja też mam konflikt. na szczęście dotarlam w piątek dopiero do moich papierów ze szpitala, bo mąż odbierając wypis nie wiedział ze oprócz oddziału noworodków musi również odwiedzić położniczy i odebrać mój wypis (ja tez o tym nie wiedziałam i dopier w piątek dowiedziałam się że mój pierwszy synek jest "ujemny")Uspokoiłam się więc trochę, bo i przeciwciał po porodzie nie miałam. Więc mam nadzieję, że obecna ciąża też bedzie ok z ujemnym dzidziusiem :-)
Marcelkowa mama
Aktywna w BB
Czesc dziewczynki! Jestem mama dwoch chlopcow i wlasnie oczekuje swojego trzeciego dzidziusia. Termin wg ostatniej miesiaczki mam na 27 sierpnia wiec niby powinnam byc sierpniowka, ale jakos bardziej widze dla siebie miejsce u was przede wszystkim, poniewaz tutaj jest wiecej mam w takiej sytuacji jak ja to znaczy w trzeciej ciazy a na sierpniowkach wiekszosc z pierwszym. Mam nadzieje , ze przyjmiecie mnie do swojego grona
calineczka27
Witam
Czy ktoras miala mdlosci od wypicia wody ?
dziwne bo ciagle trabi sie aby duzo pic a mnie od zwyklej mdli
kombinuje soki i z cytryną
Czy ktoras miala mdlosci od wypicia wody ?
dziwne bo ciagle trabi sie aby duzo pic a mnie od zwyklej mdli
kombinuje soki i z cytryną
reklama
Saraa
Halo Sprobuj podjadac sliwki suszone te z puszki , i wszystkie napoje musisz slodzic laktoza ( cukier z mleka pytaj w aptece) To naprawde mi pomoglo.- Tak mi poradzila ginka.No zaliczyłam godzinny spacer