reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Hejo na poczatku serdecznie witam wszystkie nowe wrzesnioweczki -gratulacje.
Magi - nie przejmuj sie swoim wiekiem bo ja urodzilam 1 dziecko w wieku 30 a teraz mam 36 haha.
Pysia - a ten promieniujacy bol w strone uda to napewno od kregoslupa ja tez tak mam ,on jest ciezki do zlokalizowania,pojawia sie wieczorem jak siedze lub leze .
Sylwi plamienia sie zdarzajaja ,ja mam prawie zawsze, te ktore maja sie prawo zdarzyc pojawiaja sie zawsze w tygodniach przypadajacej miesiaczki czyli 4-5,
8-9 ale lepiej skonsultowac je z lekarzem

reklama
Anja z tym porodem masz rację:tak: Mi przyjmowały jakieś babeczki, których nigdy nie widziałam i nie zrobiło to na mnie większego wrażenia....ważne że były sympatyczne i kontaktowe. A ja i tak musiałam urodzić ktokolwiek nie stałby koło mnie;-)
witam się porannie, wczoraj popisałyście sporo a ja spałam.....dużo leże i jest lepiej dziś plamien nie zlokalizowałm:-D

o kurcze ile mam zaległości:szok::szok::szok::szok:

nie nadrobie wszystkiego bo mi cała niedziele zleci:-p:happy2:
widze, ze juz pojawiaja sie pierwsze problemy ciążowe ale ja jestem dobrej myśli... bierzecie dziewczynki leki, zapewne uważacie na siebie wiec bedzie dobrze:tak::tak::tak:
P jutro idzie do pracy wiec bede miala wiecej czasu zeby tu z Wami posiedziec

ZYCZE MILEJ NIEDZIELI

WITAM KOBIETKI!
NO RZECZYWIŚCIE JEST CO NADRABIAĆ WCZORAJ MNIE NIE BYŁO NA FORUM I TAKIE ZALEGŁOŚCI:szok:
JAKIE WAM DOPISUJE DZISIAJ SAMOPOCZUCIE?
BO U MNIE BEZ ZADNYCH MDŁOŚCI I OBJAWÓW CIĄŻY OCZYWIŚCIE POZA BÓLEM PIERSI TAK JAK JUŻ KIEDYŚ WSPOMINAŁAM,OBY TAK BYŁO PRZEZ CAŁY CZAS:-):-):-)

Dzień Dobry!

kerna dbaj o siebie. Życzę Ci aby Fasolka dobrze się miała i żeby szybko wszystko było w porzadku.

beti14011984 wow, gratuluję serduszka!

Ja dzisiaj czuję się fatalnie. Mam mega-mdłości
a015.gif
ale już sama nie wiem czy to nie po prostu z głodu. Bo jak się coś zjem to przez jakiś czas jest lepiej a potem znów. I tak w kółko cały czas... w nocy obudziłam się z takim uczuciem, że zaraz musze lecieć się z kibelkiem całować ale zjadłam ciastko - specjalnie przygotowane na napady głodu na nocnym stoliku - i minęło.

No i mam fazę totalnego nieróbstwa. Odkąd dowiedzieliśmy się o Fasolce to nie mam absolutnie żadnej motywacji np. do sprzątania. Najchętniej to krążyłabym jedynie między łóżkiem, kompem :cool2: i kuchnią. Mam nadzieję, że niedługo mi przejdzie i dostanę jakiejś energii bo niedługo będzie u mnie w domu wygladało jak w chlewiku.

Wczoraj po południu pojechaliśmy sobie do sklepu meblowego oglądać ewentualne mebelki dla Fasoliny. Wiem, że to dość wczesnie ale chcieliśmy po prostu zobaczyc co w ogóle jest i na co się za kilka miesięcy nastawiać. Meble cudeńka ...

Życzę miłej niedzieli!

Dziendobry:-) dzisiaj znowu mocno plamie,do tego bule brzuszka...biore leki,odpoczywam z nadzieja ze bedzie dobrze...jestem tak zdeterminowana, ze bede walczyc o moja fasolke... :tak::tak::tak:

kurcze ja dzisiaj też plamię..ale mniej niż wczoraj.....
A plamienia czystą krwią??? Musi być dobrze z naszymi fasolnkami:tak:

justysia85, witamy wśród wrześniowych mam i gratuluję ogromnie fasolinki. :-):-)
A ja nie mogę spać, chyba fasolka domaga się drugiej kolacji! :-D
gratki duze:-):-)

SYLWI myśl pozytywnie i sie nie denerwuj!!!
Trzymam kciukasy i się modle za CIEBIE!!!:tak::tak::tak::tak:
kciuki zacisniete:tak::tak:

kurcze ja dzisiaj też plamię..ale mniej niż wczoraj.....
A plamienia czystą krwią??? Musi być dobrze z naszymi fasolnkami:tak:

Kerna lez duzo i nie dzwigaj,masz na sibie uwazac i jak cos to pisz :tak::tak:

dzien dobry:-)
generalnie to dla mnie malo dobry
bo nie dosc ze mnie mdli od rana,cycki bolą jak diabli ze sie dotknąc nie moge to jeszczez malze sie pozarlam:-(

cudna niedziela sie zapowiada

Witajcie kochane:-)

kerna,sylwii uwazajcie na siebie,leżcie i odpoczywajcie,leki na pewno zadziałają i wszystko będzie dobrze z fasolkami, nie ma innej opcji:tak::tak::tak:

Wczoraj narzekałam, że piersi jakby odpuściły, ale wieczorem dały już znać o sobie i straszne mdłości, więc nic sobie już nie wkręcam, wszystko będzie dobrze z naszymi fasolkami i inaczej nie będę już mysleć. Dziś mdłości nadal nie odpuszczają, nie cierpię takiego stanu, bo wtedy nic tylko leżę, nie mam sił na funkcjonowanie.

reklama
justysia84- gratuluję fasolki
Grono mam spodziewających się 3 dziecka się powiększa.
Też mam obawy czy dam radę itd. ale moje skarby są już duże więc nie powinno być tak źle.
Gdy urodziłam 2 synka, starszy miał 2 latka, a mąż pracował i mieszkał w Irlandii więc sama walczyła z 2 dzieci.
Z początku było ciężko.
Teraz będę miała 3 dzieci ale partnera nowego, który pracuje 2 na 2 więc dwa dni w pracy od 5-24 dwa dni wolne.
W razie co może się zamienić więc będzie na pewno ok.
Między twoim 2 dzieckiem i fasolką jest taka różnica wieku jak między mną a moją starszą siostrą :-)
To nawet dobra różnica wieku ale początki na pewno będą trudne.

sylwii201-trzymaj się kochana i myśl pozytywnie
Kerna-ty także uważaj na siebie i fasolkę myśl pozytywnie i dużo odpoczywaj

Do góry