reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Hejo na poczatku serdecznie witam wszystkie nowe wrzesnioweczki -gratulacje.
Magi - nie przejmuj sie swoim wiekiem bo ja urodzilam 1 dziecko w wieku 30 a teraz mam 36 haha.
Pysia - a ten promieniujacy bol w strone uda to napewno od kregoslupa ja tez tak mam ,on jest ciezki do zlokalizowania,pojawia sie wieczorem jak siedze lub leze .
Sylwi plamienia sie zdarzajaja ,ja mam prawie zawsze, te ktore maja sie prawo zdarzyc pojawiaja sie zawsze w tygodniach przypadajacej miesiaczki czyli 4-5,
8-9 ale lepiej skonsultowac je z lekarzem

reklama
Anja z tym porodem masz rację:tak: Mi przyjmowały jakieś babeczki, których nigdy nie widziałam i nie zrobiło to na mnie większego wrażenia....ważne że były sympatyczne i kontaktowe. A ja i tak musiałam urodzić ktokolwiek nie stałby koło mnie;-)
witam się porannie, wczoraj popisałyście sporo a ja spałam.....dużo leże i jest lepiej dziś plamien nie zlokalizowałm:-D

o kurcze ile mam zaległości:szok::szok::szok::szok:

nie nadrobie wszystkiego bo mi cała niedziele zleci:-p:happy2:
widze, ze juz pojawiaja sie pierwsze problemy ciążowe ale ja jestem dobrej myśli... bierzecie dziewczynki leki, zapewne uważacie na siebie wiec bedzie dobrze:tak::tak::tak:
P jutro idzie do pracy wiec bede miala wiecej czasu zeby tu z Wami posiedziec

ZYCZE MILEJ NIEDZIELI

WITAM KOBIETKI!
NO RZECZYWIŚCIE JEST CO NADRABIAĆ WCZORAJ MNIE NIE BYŁO NA FORUM I TAKIE ZALEGŁOŚCI:szok:
JAKIE WAM DOPISUJE DZISIAJ SAMOPOCZUCIE?
BO U MNIE BEZ ZADNYCH MDŁOŚCI I OBJAWÓW CIĄŻY OCZYWIŚCIE POZA BÓLEM PIERSI TAK JAK JUŻ KIEDYŚ WSPOMINAŁAM,OBY TAK BYŁO PRZEZ CAŁY CZAS:-):-):-)

Dzień Dobry!

kerna dbaj o siebie. Życzę Ci aby Fasolka dobrze się miała i żeby szybko wszystko było w porzadku.

beti14011984 wow, gratuluję serduszka!

Ja dzisiaj czuję się fatalnie. Mam mega-mdłości
a015.gif
ale już sama nie wiem czy to nie po prostu z głodu. Bo jak się coś zjem to przez jakiś czas jest lepiej a potem znów. I tak w kółko cały czas... w nocy obudziłam się z takim uczuciem, że zaraz musze lecieć się z kibelkiem całować ale zjadłam ciastko - specjalnie przygotowane na napady głodu na nocnym stoliku - i minęło.

No i mam fazę totalnego nieróbstwa. Odkąd dowiedzieliśmy się o Fasolce to nie mam absolutnie żadnej motywacji np. do sprzątania. Najchętniej to krążyłabym jedynie między łóżkiem, kompem :cool2: i kuchnią. Mam nadzieję, że niedługo mi przejdzie i dostanę jakiejś energii bo niedługo będzie u mnie w domu wygladało jak w chlewiku.

Wczoraj po południu pojechaliśmy sobie do sklepu meblowego oglądać ewentualne mebelki dla Fasoliny. Wiem, że to dość wczesnie ale chcieliśmy po prostu zobaczyc co w ogóle jest i na co się za kilka miesięcy nastawiać. Meble cudeńka ...

Życzę miłej niedzieli!

Dziendobry:-) dzisiaj znowu mocno plamie,do tego bule brzuszka...biore leki,odpoczywam z nadzieja ze bedzie dobrze...jestem tak zdeterminowana, ze bede walczyc o moja fasolke... :tak::tak::tak:

kurcze ja dzisiaj też plamię..ale mniej niż wczoraj.....
A plamienia czystą krwią??? Musi być dobrze z naszymi fasolnkami:tak:

justysia85, witamy wśród wrześniowych mam i gratuluję ogromnie fasolinki. :-):-)
A ja nie mogę spać, chyba fasolka domaga się drugiej kolacji! :-D
gratki duze:-):-)

SYLWI myśl pozytywnie i sie nie denerwuj!!!
Trzymam kciukasy i się modle za CIEBIE!!!:tak::tak::tak::tak:
kciuki zacisniete:tak::tak:

kurcze ja dzisiaj też plamię..ale mniej niż wczoraj.....
A plamienia czystą krwią??? Musi być dobrze z naszymi fasolnkami:tak:

Kerna lez duzo i nie dzwigaj,masz na sibie uwazac i jak cos to pisz :tak::tak:

dzien dobry:-)
generalnie to dla mnie malo dobry
bo nie dosc ze mnie mdli od rana,cycki bolą jak diabli ze sie dotknąc nie moge to jeszczez malze sie pozarlam:-(

cudna niedziela sie zapowiada

Witajcie kochane:-)

kerna,sylwii uwazajcie na siebie,leżcie i odpoczywajcie,leki na pewno zadziałają i wszystko będzie dobrze z fasolkami, nie ma innej opcji:tak::tak::tak:

Wczoraj narzekałam, że piersi jakby odpuściły, ale wieczorem dały już znać o sobie i straszne mdłości, więc nic sobie już nie wkręcam, wszystko będzie dobrze z naszymi fasolkami i inaczej nie będę już mysleć. Dziś mdłości nadal nie odpuszczają, nie cierpię takiego stanu, bo wtedy nic tylko leżę, nie mam sił na funkcjonowanie.

reklama
justysia84- gratuluję fasolki
Grono mam spodziewających się 3 dziecka się powiększa.
Też mam obawy czy dam radę itd. ale moje skarby są już duże więc nie powinno być tak źle.
Gdy urodziłam 2 synka, starszy miał 2 latka, a mąż pracował i mieszkał w Irlandii więc sama walczyła z 2 dzieci.
Z początku było ciężko.
Teraz będę miała 3 dzieci ale partnera nowego, który pracuje 2 na 2 więc dwa dni w pracy od 5-24 dwa dni wolne.
W razie co może się zamienić więc będzie na pewno ok.
Między twoim 2 dzieckiem i fasolką jest taka różnica wieku jak między mną a moją starszą siostrą :-)
To nawet dobra różnica wieku ale początki na pewno będą trudne.

sylwii201-trzymaj się kochana i myśl pozytywnie
Kerna-ty także uważaj na siebie i fasolkę myśl pozytywnie i dużo odpoczywaj

Do góry