Anja78
matka superstar
Witam kochane!
Gratuluje sunków i córek!
mnie cos w nocy bolal dziwnie brzuch jak na @ dzis tez troche boli.I jakbym czuła ruchy, ale moze mi sie zdaje...Byłam u mojej kochanej pani stomatolog, prawie godzine siedziałam na fotelu, ale u niej to sama przyjemność.
Co do wyników moczu, ja miałam taki sam problem i do tego sladowe ilosci białka w moczu 0,05. Mój gin spytal czy chorowałam na nerki i uklad moczowy i czy teraz czuje jakies pieczenie czy klucie, jak nie to nie ma czym sie martwic(tym bardziej ze gdy pobieralam próbke moczu nie zdazyłam podmyc sie bo strasznie po nocy siusiu mi sie chcialo). Teraz nie wiem jak na to patrzec, skoro mówicie ze tak nie powinno byc.Jakos jestem spokojna bo mój gin jest raczej bardzo doswiadczonym ginekologiem i mnóstwo osób ma do niego ogromne zaufanie...
Ale uwazam ze takie wyniki i tak powinno sie konsultowac ze swoim ginem zanim zaczniemy same sie "leczyc".
A Co do latania samolotem, to dla mnie ten srodek transportu to najmniej stresujacy. Ja jeszcze teraz bym z checia bym gdzies poleciala.
Latem nie wiem czy gdzies wyjedziemy ze wzgledu na prace mojego, ale jak juz to niedaleko, bo chyba bede sie troche bała byc zdala od domu i wogóle.
jezeli to sa sladowe ilosci bialka, to ingerencja farmakologiczna jest zdedna, ale trzeba miec reke na pulsie i robic czesciej mocz, te "sprawy" lubia powracac i trzeba pilnowac by nie doszlo do stanu gdzie, bakerii jets duzo bo moze dojsc do zapalenia ukl moczowego a to moze sie odbic zle na dziecku. Wiec kontrolowac czesciej po prostu, bez paniki, majac na uwadze,ze zadne zmiany bakeryjne nie sa naturalne i bezpieczne , zwlaszcza w ciazy.