reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witaj Ewelino! Jak ci mija niedzielne popołudnie?
Mnie ogarnęło poobiednie lenistwo! Dobry czas na drzemkę! Jestem jak ten kotek na obrazku obok!

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze Małgos twoim hobby jest chyba gotowanie, co?
Smakowite wynalazki robisz! Ja mam jeszcze lenia, czekam az dostane przypływu energii i zaczne szaleć w kuchni, tez lubie, ale bardziej mięcha. ;)

moje hobby to ukladanie obrazow z puzzli..gotowanie tez bo uwielbiam jesc:)

Dorotka jestem za aktualizacja listy:)

witaj Ewizo:)

My wrocilismy ze spacerku bo zaczelo padac:( Kupiłam sobie słodziutkie winogronka i właśnie je pochłaniam:)
nowaolka ja takze Cie pamiętam:) Co do czytania w necie też dałam sobie spokój, bo tylko wyszukuje sobie choroby i byłam już chora chyba na wszystko, także aż dziw że jeszcze żyje:)

Musze sie Wam pochwalic , ja chyba poczulam pierwsze prawdziwe ruchy dzidzi, lezalam na kanapie czulam takie przesuwanie i nagle dwa razy moj brzuszek z lewej strony tak sie smiesznie poruszyl, jak by ktos w srodku sie wystraszyl. W koncu zaczal sie sie 16 tydzien wiec chyba to juz to. W pierwszej ciazy pierwsze ruchy zaobserwowalam w 21 tyg.

Macie dziewczyny rację z tym czytaniem informacji na necie. Czy to jest dobre czy złe? Czasem pomaga. Pierwszą ciążę przeżywałam 16 lat do tyłu i było chyba łatwiej ze względu na nie zwracanie uwagi na pewne sprawy. Jedno usg w 6 mies. i to wszystko. Nie zastanawiałam się nad tym co mogę a czego nie. Czy balsam do ciała szkodzi , czy lakier do paznokci szkodzi, czy tak jak wy farbowanie włosów. A teraz generalnie wszystko co do końca jest nie zbadane to dla przezorności szkodzi. Nawet jak byłam u dentysty na początku sam stwierdził żeby to odłożyć na później jeśli nic nie boli. Bo co prawda w tej chwili są tak dobre znieczulenia że nie szkodliwe ale lepiej to odłożyć.
I tak jest z wieloma rzeczami. Zresztą jak czytam tutaj nawet o tych pieluszkach co piszecie to dostaję zawrotu głowy że jest taki wybór.
Miłego popołudnia.

magi87 jestem kosmetyczką :tak: i służę radą jak macie jakieś pytania dotyczące pielęgnacji skóry w trakcie i po ciąży na innym wątku pisałam też dziewczynom ze po konsultacji mogę załatwić kosmetyki profesjonalne po ciąży i po karmieniu jak coś piszcie :tak:

witam sie popołudniowo:)
ja dziewczyny jestem kompletnie dzisiaj do niczego,wstałam o godzinie 11 wciagnęłam 2 bułeczki standardowo z dżemem i zaczęła mnie tak głowa boleć ze muślałam ze nie wytrzymam tak wiec położyłam sie po raz drugi i wstałam 15 minut temu:szok:
serdecznie was pozdrawiam i zycze wam miłego popołudnia:)
witam nowa mamusie:tak:

reklama
No to super clio! a tak z innej beczki to Clio z racji tego ze posiadasz autko o takim modelu?
No a odnośnie twojego zawodu, to chciałam sie zapytac jakie zabiegi na twarz polecach w czasie ciazy? Chodzi mi głownie o odswierzenie cery i jakis masazyk relaksacyjny :)Taka szarobura jestem na twarzy, musze troche oszukiwac widzów mojego oblicza, lekka warstwa fluidu.

Do góry