reklama
Kurcze Małgos twoim hobby jest chyba gotowanie, co?
Smakowite wynalazki robisz! Ja mam jeszcze lenia, czekam az dostane przypływu energii i zaczne szaleć w kuchni, tez lubie, ale bardziej mięcha.
moje hobby to ukladanie obrazow z puzzli..gotowanie tez bo uwielbiam jesc
Dorotka jestem za aktualizacja listy
witaj Ewizo
onionek
happy mama
NowaOlka - ja Ciebie tez pamietam ;-)
Kasias88
Fanka BB :)
My wrocilismy ze spacerku bo zaczelo padac Kupiłam sobie słodziutkie winogronka i właśnie je pochłaniam
nowaolka ja takze Cie pamiętam Co do czytania w necie też dałam sobie spokój, bo tylko wyszukuje sobie choroby i byłam już chora chyba na wszystko, także aż dziw że jeszcze żyje
nowaolka ja takze Cie pamiętam Co do czytania w necie też dałam sobie spokój, bo tylko wyszukuje sobie choroby i byłam już chora chyba na wszystko, także aż dziw że jeszcze żyje
Saraa
Musze sie Wam pochwalic , ja chyba poczulam pierwsze prawdziwe ruchy dzidzi, lezalam na kanapie czulam takie przesuwanie i nagle dwa razy moj brzuszek z lewej strony tak sie smiesznie poruszyl, jak by ktos w srodku sie wystraszyl. W koncu zaczal sie sie 16 tydzien wiec chyba to juz to. W pierwszej ciazy pierwsze ruchy zaobserwowalam w 21 tyg.
Macie dziewczyny rację z tym czytaniem informacji na necie. Czy to jest dobre czy złe? Czasem pomaga. Pierwszą ciążę przeżywałam 16 lat do tyłu i było chyba łatwiej ze względu na nie zwracanie uwagi na pewne sprawy. Jedno usg w 6 mies. i to wszystko. Nie zastanawiałam się nad tym co mogę a czego nie. Czy balsam do ciała szkodzi , czy lakier do paznokci szkodzi, czy tak jak wy farbowanie włosów. A teraz generalnie wszystko co do końca jest nie zbadane to dla przezorności szkodzi. Nawet jak byłam u dentysty na początku sam stwierdził żeby to odłożyć na później jeśli nic nie boli. Bo co prawda w tej chwili są tak dobre znieczulenia że nie szkodliwe ale lepiej to odłożyć.
I tak jest z wieloma rzeczami. Zresztą jak czytam tutaj nawet o tych pieluszkach co piszecie to dostaję zawrotu głowy że jest taki wybór.
Miłego popołudnia.
I tak jest z wieloma rzeczami. Zresztą jak czytam tutaj nawet o tych pieluszkach co piszecie to dostaję zawrotu głowy że jest taki wybór.
Miłego popołudnia.
C
clio87
Gość
magi87 jestem kosmetyczką i służę radą jak macie jakieś pytania dotyczące pielęgnacji skóry w trakcie i po ciąży na innym wątku pisałam też dziewczynom ze po konsultacji mogę załatwić kosmetyki profesjonalne po ciąży i po karmieniu jak coś piszcie
KAROLINA84
witam sie popołudniowo
ja dziewczyny jestem kompletnie dzisiaj do niczego,wstałam o godzinie 11 wciagnęłam 2 bułeczki standardowo z dżemem i zaczęła mnie tak głowa boleć ze muślałam ze nie wytrzymam tak wiec położyłam sie po raz drugi i wstałam 15 minut temu
serdecznie was pozdrawiam i zycze wam miłego popołudnia
witam nowa mamusie
ja dziewczyny jestem kompletnie dzisiaj do niczego,wstałam o godzinie 11 wciagnęłam 2 bułeczki standardowo z dżemem i zaczęła mnie tak głowa boleć ze muślałam ze nie wytrzymam tak wiec położyłam sie po raz drugi i wstałam 15 minut temu
serdecznie was pozdrawiam i zycze wam miłego popołudnia
witam nowa mamusie
reklama
No to super clio! a tak z innej beczki to Clio z racji tego ze posiadasz autko o takim modelu?
No a odnośnie twojego zawodu, to chciałam sie zapytac jakie zabiegi na twarz polecach w czasie ciazy? Chodzi mi głownie o odswierzenie cery i jakis masazyk relaksacyjny Taka szarobura jestem na twarzy, musze troche oszukiwac widzów mojego oblicza, lekka warstwa fluidu.
No a odnośnie twojego zawodu, to chciałam sie zapytac jakie zabiegi na twarz polecach w czasie ciazy? Chodzi mi głownie o odswierzenie cery i jakis masazyk relaksacyjny Taka szarobura jestem na twarzy, musze troche oszukiwac widzów mojego oblicza, lekka warstwa fluidu.