reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

ononek no mam jest baardzo duzo, ale głównie to są mamy co wysyłały mi PW z prośbą. Na początku pytałam Was czy wpisywać na listę, wszystkie i wyszło na to że tak, bo kiedys te mamy mogą zacząć z nami pisać. No nie wiem jak rozwiazać tą naszą listę, bo sporo mam napisała tylko kilka postó na forum, a na wrześniókach ani jednego:sorry2::sorry2:
nowaolka a ja na pewno w pierwszym trym. bym nie farbowałą, bo po co mam potem mieć wyrzuty sumienia żeszkodzę małemu. Wszędzie sie słyszy ze są szkodliwe...

reklama
hej dziewczyny!
U nas pochmurno i w miare ciepło. Mój znowu w pracy. Wczoraj wrócił po 20tej od 6 rano.Mam nadzieje ze szef to doceni.
Co do farbowania to juz nie moge sie doczekac, juz tak dawno nie farbowalam akolor juz taki spłowiały. Niestety przyzwyczailam skóre głowy do codziennego mycia i dlatego kolor szybko schodzi.I koniecznie musze sciąć, drastycznie. Juz takie długasne mam, prawie do pasa .

Clio jestes kosmetyczką?

ononek no mam jest baardzo duzo, ale głównie to są mamy co wysyłały mi PW z prośbą. Na początku pytałam Was czy wpisywać na listę, wszystkie i wyszło na to że tak, bo kiedys te mamy mogą zacząć z nami pisać. No nie wiem jak rozwiazać tą naszą listę, bo sporo mam napisała tylko kilka postó na forum, a na wrześniókach ani jednego:sorry2::sorry2:
nowaolka a ja na pewno w pierwszym trym. bym nie farbowałą, bo po co mam potem mieć wyrzuty sumienia żeszkodzę małemu. Wszędzie sie słyszy ze są szkodliwe...

Mozna poczekac jeszcze z ta lista, może dziewczyny zaczna pisac hehe :-)

cześć Dziewczyny :-) u nas tak jak napisała Kerna słoneczko świeci, ale ten wiatr... :-( głowa mi pęka.. do tego jeszcze te emocje... martwię się tym wczorajszym bólem i chyba zaczynam świrować.. walczę ze sobą żeby nie czytać nic na necie... bo wiecie, człowiek się wtedy jeszcze bardziej nakręca... kiedyś jak musiałam brać jakieś tam tabletki przeczytałam o skutkach ubocznych... i miałam wszystkie + kolejne wymyślone... u mnie co do obiadu... ja gotuje w sobotę dla wszystkich a w niedzielę teściowa... już po... nie czułam smaku w ogóle... takie to było bezpłciowe.. albo mnie się wydaje... dobrego dnia życzę :-)

Jestem:))) hehe..i witam sie :))

tak jak pisalam byla wczoraj w szczecinie:)) spotkalam sie z dziewczynami i bylo fajnie..stwierdzily ze ladnie wygladam:) moj E pojechal ze mna ale po drodze zostawilam go u mojej cioci i pojechalam na spotkanie sama..zrobilam wczoraj ponad 200km w obie strony za kierownica..wow ale jak wysiadlam z auta to myslalam ze plecy mi odpadna;/ moj wypil co nieco z wujkiem i chcac nie chcac ja musialam kierowac..a w domku bylismy po polnocy..i dzisiaj wstalam ok 12 bo od jutra juz do pracy wiec koniec wolnego:(

poczytalam Wasze posty i az mnie oczy zabolaly..tyle naskrobalyscie:)

witam kolejne mamusie:))

tosia no prosze cie......luuuuuuuuzzzzz;-);-) ale ja mam tak samo..albo i gorzej:confused: Jak zrobiłam sobie test ciążowy, to potem na necie szukałam co moze spowodować fałszywie dodatni i okazało się ze jakaś tam choroba nerek..niewydolność czy coś. No jak mnie zaczęły boleć nerki to nie mogłam ani usiąć ani wstać:-D:-D:-D oczywiście dla mnie test był nieważny bo przecież jestem ciężko i prawie obłożnie chora:-D:-D:-D

reklama
Do góry