dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dlatego wypadalo by zaktualizowac te listeFaktem jest, ze 70% z tej listy - kompletnie nie kojarze :-)
czekam na Waszą opinie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dlatego wypadalo by zaktualizowac te listeFaktem jest, ze 70% z tej listy - kompletnie nie kojarze :-)
ups..zapomnialam dodac ze robilam dzisiaj przesadnie slodki deser..czekolade..przepis jest juz na watku polecam
Dlatego Beniamink"o ja nie zagłębiam się w mądrości netowe (na pewno mądre) na zapas sie zamartwiać nie zamierzam).Poza tym wszystko co złe,i dobre pochodzi z naszej głowy... .A może to ja taka "optymistyczna" baba jestem?!....hmm ).Nie słucham opowieści o porodach bo i po co ma juz mnie dzisiaj boleć??hahahah.Nie neguję wiedzy jaką daje internet,ale też nie szukam....hipochondria-nie !!!!.A swoją drogą....bardzo mądra z Ciebie kobieta...lubię czytać Twoje posty!!!!.To nie miał być "słodziak"-już ci to chyba kiedyś napisałam.POzdrawiam was fajne,zgrabne,usmiechnięte,zdrowe laseczki wrześnióweczki!!!Witaj Ewelino na forum :-)
NowaOlka , no nie przesadzaj, ja Ciebie i pamietam i zauważam :-)
Z nadmiarem info z netu i zamartwianiem na zapas- masz świętą rację! Zarówno mój lekarz jak i lekarka robiąca badanie prenatalne zabronili szperania w necie i czytania nowinek o wadach, chorobach, wynikach....od tego jest lekarz. Wyobraźcie sobie, że jednym z czynników powstawania nieprawidłowości płodu jest- nadmierny lęk spowodowany szumem informacyjnym matki( strona badan prenatalnych którą kiedyś podawałam). Czyli nastawienie , optymizm , zdrowe podejście- to dla zdrowia maluszka najlepsza sprawa.