reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam popołudniowo:-)
Dorotka ja też jestem tego samego zdania. Naprawde masa dziewczyn wysłała prośbe o wpis do listy a nie doczekałam się ani jednego postu u nas:sorry2: Wiadomo, że nie bedziemy kategorycznie kasować tych co napisały tyle albo tyle postó, bo wiadomo, nie każdy pisze nałogowo:-) Ale to jest nasza lista! to jest nasze forum, nasz kacik i chyba warto mieć na liście swoje dziewczyny a nie pół Polski co rodzi we wrześniu:dry::dry: Wiadomo, że nawet jak wykasujemy kogoś kto pisał daaawno na samym początku a teraz w ogóle się nie udziela to zawsze jak tej osobie się zachce z nami pisać to wciągniemy ja w listę i po kłopocie:tak: A będzie przejrzyście. Są dziewczyny które zaginęły...np. JojoB, JulkaS moderatorka:sorry2: i wieeele innych....

reklama
WITAM DZIEWCZYNY
Nadrobiłąm weekendowe zaległośći......było tego
Ja po weekendzie u mamy...nie ma jak u mamy...powiedziałam jej o ciąży...dopiero bo po poronieniu, nawet najbliższych informujemy dopiero po pierwszym trymestrze.
Najadłam się gołłąbków i dostałam żarcia na rok czasu.
Dziewczyny jak mam zrobić suwaczek?Jestem beztalenciem kompuerowym(mąż programista) tak więc pomóżcie.

Witam się niedzielnie.
U nas dzis wiało i padało z kościoła to biegłam z małą do domu bo parasol wywijało na lewą strone a nie chciałyśmy zmoknąć, ale mała miała frajdę uwielbia deszcz i kałuże.
Ja dziś nie wyspana.Małą absorbująca na maxa.Na nic nie mam czasu teraz lecimy jeść kolacje, zrobić łóżka, kąpać się poczytać bajki a potem lulu.
Oby jutro jutro świeciło słonko...

widzę aktywnie spędzasz czas :-) no ale przy takim małym szkrabie nie można się nudzić :-D widzę że bardzo kochasz siostrzenicę a ona ciebie...to tak jak u mnie moje dziewczyny nie moga sie nigdy doczekać kiedy do nich przyjadę....a kocham je chociaż są taaaakieeee niegrzeczne hehehehe no ale norma to tylko dzieci :tak: może jutro jak będzie ładna pogoda to zrobię im niespodziankę i odbiore ze szkoły wcześniej bo zawsze to biedne siedzą na świetlicy aż siostra je po pracy odbierze :-) no to sie ucieszą jak ciociusiuńcia wparuje do szkoły :-)

Witam popołudniowo:-)
Dorotka ja też jestem tego samego zdania. Naprawde masa dziewczyn wysłała prośbe o wpis do listy a nie doczekałam się ani jednego postu u nas:sorry2: Wiadomo, że nie bedziemy kategorycznie kasować tych co napisały tyle albo tyle postó, bo wiadomo, nie każdy pisze nałogowo:-) Ale to jest nasza lista! to jest nasze forum, nasz kacik i chyba warto mieć na liście swoje dziewczyny a nie pół Polski co rodzi we wrześniu:dry::dry: Wiadomo, że nawet jak wykasujemy kogoś kto pisał daaawno na samym początku a teraz w ogóle się nie udziela to zawsze jak tej osobie się zachce z nami pisać to wciągniemy ja w listę i po kłopocie:tak: A będzie przejrzyście. Są dziewczyny które zaginęły...np. JojoB, JulkaS moderatorka:sorry2: i wieeele innych....

a czy ja na taka liste zasługuję czy nie za bardzo????? :confused: jak nie to trudno :-)

no a ja zrobiłam jednak włosy mam małe jakieś wyrzuty ze cos sie teraz stanie z moim skarbem ale nie chcę się zadręczać :no: już za póżno.........no i wyrwałam brwi...potem o 20 zmywam farbę i kompanko dziś zrobię se piling....mam dove więc chyba mogę trochę złuszczyć ten brzydki naskórek.....no i zrobię szał wyoliwkuję całe ciałko nie tylko brzuch :happy2:
a potem kolacja dziś spagetti :-) ja robię z sosem słodko kwaśnym też lubię ten z biedronki i mięskiem mielonym :tak: wpadnę do was jak się oporządzę ;-) a tym czasem się żegnam ;-)

jak już będziecie sprzątać, to wciągnijcie tosię na listę ;-) ja dziś tak jak sobie obiecałam nic praktycznie nie robię.. sama się zastanawiam jak to się stało, że tak szybko mi minął dzień... na deserek zrobiłam tiramisu z torebki :-D trzeba sobie posłodzić a zarazem ułatwiać życie :-D

Ja dzis sie tylko melduje :) i po krotce powiem ze mialam dzis dzien rodzinny i wspomnieniowy , wygmeralam gry z dziecinstwa, stare zdjecia i ogolnie bylo jakos tak zjazdowo i wpomnieniowo :) A teraz uciekam na tv i salatke z pomidorkami :)

Witam się, jak zwykle wieczorową porą :)
U nas dziś cały dzień na przemian padał deszcz i świeciło słonko. Przez taką pogodę miałam totalnego leniwca :)
Przed obiadkiem wpadliśmy do teściów na kawusię i ciacho. Na obiadek zrobiłam pieczeń, ziemniaczki i buraczki. Następnie wyciągnęłam moją familię na zakupy do M1 - musiałam kupić sobie jakieś wygodne buty na wiosenne spacery. Teraz przeglądam net i ziewam, jak najęta!!! Ach ta pogoda. Na szczęście jutro ma już być słonecznie!!!
Miłego wieczoru :)

dobra to ja zmykam na taniec z gwiazdami:sorry2::sorry2: odmóżdżacz jakis mi się przyda na wieczór.
A co mi się przypomniało co do mazaży w ciąży. Kiedyś w tv mówili o masażach, że lepiej nie robić przez niedoswiadczone osoby takich intensywnych masaży. Jedna laska u frzyjera zemdlała podczas masażu głowy:baffled::baffled: tosia powoli z Dorotką jak zaakceptujecie nasz pomysł będziemy robić porządki w liście wiec jakby co to nam przypominajcie co jeszcze;-);-)

reklama
Do góry