reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

witajcie dziewczynki.............. już troszke sie uspokoiłam po prostu odpedzam te mysli i staram sie nie czutac za duzo bo osiwieje.......uciekam w prace przynajmniej tam nie mysle....... ale jest mi strasznie ciężko jak patrze na fotki moich maluszkow :-:)-(........... zauważyłam u siebie brak lez po prostu nie moge plakac i jakieś inne odczucia w stosunku maluszkow jakbym sie bala je pokochac w 100% bo w glowie swiadomosc ze je strace... niech ten koszmanry sen sie skonczy!!!!!!!!!!!:-(

reklama
witajcie dziewczynki.............. już troszke sie uspokoiłam po prostu odpedzam te mysli i staram sie nie czutac za duzo bo osiwieje.......uciekam w prace przynajmniej tam nie mysle....... ale jest mi strasznie ciężko jak patrze na fotki moich maluszkow :-:)-(........... zauważyłam u siebie brak lez po prostu nie moge plakac i jakieś inne odczucia w stosunku maluszkow jakbym sie bala je pokochac w 100% bo w glowie swiadomosc ze je strace... niech ten koszmanry sen sie skonczy!!!!!!!!!!!:-(

Karolinkare nie stracisz maluszkow,nie mysl nawet przez chwile tak
ja tez staram sie odpedzac wszystkie zle mysli dalego zeby nie zwariowac i uciekam w prace i obowiazki
bedzie dobrze,trzymaj sie

Dorotka 1 a Ty kiedy masz amnio?
wiesz co nie wiem jeszcze dokladnie bo jade dopiero 29 marca do tego zakaznika na wizyte,tam mają mi zrobic badania po pierwszej dawce rovamycyny i ma mi dac skierowanie na amnio do IMiD, a tam kiedy mnie umowia to nie wiem,ale podejrzewam ze juz po swietach
dma znac 29 co mi ten zakaznik powiedzial

Witam
Mnie z rana tak zmuliło, że objęłam kibelek tak konkretnie, aż mi nosem szło.Fuj...
Ostatnio mało jem bo brak apetytu jem jogurty,ciastka,owoce,kisiel truskawkowy a zero pieczywa czy konkretnego obiadu, jakos mi konkrety nie wchodzą nie wiem co się dzieje.
Dziś na obiad mama szykuje ogórkowa bo Martynka lubi a ja mam nadmiar kwasu w żołądku i ogórkową ominę szerokim łukiem więc muszę wykombinować coś innego zupkę chińską lub zapiekankę na szybko ehhhh

Hej

Tak tu rozprawiacie o badaniach prenatalnych.. Ja dostalam skierowanie od mojej ginekolog na test potrójny - mimo, ze badanie przeziernosci itp. jest ok. Dzis wlasnie wrocilam z pobrania krwi. U mnie to badanie jest w pelni za free, bo robi sie to na fundusz norweski. Mysle, ze dlatego moze dostalam to skierowanie - skoro mozna to sprawdzic za darmo.. Jeden wynik ma byc juz jutro, na pozostale bede czekac dwa tygodnie - probki wysylane sa do Warszawy.

Tymczasem zjadlam miche krupniku.. po poludniu jade do tesciowej na barszcz i ziemniaczki ze skwarkami, dlatego juz sie nie objadam i trzymam miejsce :-)
Pozdrowionka.

Ostatnia edycja:
U nas wreszcie zaświeciła słońce, aż się lepiej czuję. Zrobiłam pranko i wywiesiłam na tarasie (jak ja lubię zapach świeżo wypranej i wysuszonej na słoneczku pościeli...). Na obiad szykuję rosołek - tak jakoś mnie naszło, a miał być barszczyk (to się rodzinka zdziwi po powrocie do domu).
Pozdrawiam i do wieczorka :)

Pati gratulacje udanej wizyty.
Od tej pory wszystkie nasze wizyty maja byc udane:wściekła/y:
Zauwazylam , ze wraz z nadejsciem wiosny minely mi bole glowy. U nas dzisiaj sloneczko i 16stopni . Jak ja kocham wiosne.

u nas też już ładnie wiosennie w końcu ile można na ten śnieg patrzeć dziś idziemy na 17.30 do lekarza ciekawe co nam powie ciekawego mam nadzieję że dostanę kolejną fotkę do kolekcji i wam się pochwalę no to tzrymajcie za nas kciuki żeby było wszystko w porządku

reklama
Pati gratulacje udanej wizyty.
Od tej pory wszystkie nasze wizyty maja byc udane:wściekła/y:
Zauwazylam , ze wraz z nadejsciem wiosny minely mi bole glowy. U nas dzisiaj sloneczko i 16stopni . Jak ja kocham wiosne.

u mnie w sloneczku ponad 20' :) bylam juz na spacerze z psem..a i tez zauwazylam ze dzisiaj nie odczuwam bolu glowy:)

wlasnie gotuje gulasz..ziemniaczki i mizeria:) i ciasto na rogaliki juz rosnie:)

Do góry