reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

witajcie dziewczynki.............. już troszke sie uspokoiłam po prostu odpedzam te mysli i staram sie nie czutac za duzo bo osiwieje.......uciekam w prace przynajmniej tam nie mysle....... ale jest mi strasznie ciężko jak patrze na fotki moich maluszkow :-:)-(........... zauważyłam u siebie brak lez po prostu nie moge plakac i jakieś inne odczucia w stosunku maluszkow jakbym sie bala je pokochac w 100% bo w glowie swiadomosc ze je strace... niech ten koszmanry sen sie skonczy!!!!!!!!!!!:-(

reklama
witajcie dziewczynki.............. już troszke sie uspokoiłam po prostu odpedzam te mysli i staram sie nie czutac za duzo bo osiwieje.......uciekam w prace przynajmniej tam nie mysle....... ale jest mi strasznie ciężko jak patrze na fotki moich maluszkow :-:)-(........... zauważyłam u siebie brak lez po prostu nie moge plakac i jakieś inne odczucia w stosunku maluszkow jakbym sie bala je pokochac w 100% bo w glowie swiadomosc ze je strace... niech ten koszmanry sen sie skonczy!!!!!!!!!!!:-(

Karolinkare nie stracisz maluszkow,nie mysl nawet przez chwile tak
ja tez staram sie odpedzac wszystkie zle mysli dalego zeby nie zwariowac i uciekam w prace i obowiazki
bedzie dobrze,trzymaj sie

Dorotka 1 a Ty kiedy masz amnio?
wiesz co nie wiem jeszcze dokladnie bo jade dopiero 29 marca do tego zakaznika na wizyte,tam mają mi zrobic badania po pierwszej dawce rovamycyny i ma mi dac skierowanie na amnio do IMiD, a tam kiedy mnie umowia to nie wiem,ale podejrzewam ze juz po swietach
dma znac 29 co mi ten zakaznik powiedzial

Witam
Mnie z rana tak zmuliło, że objęłam kibelek tak konkretnie, aż mi nosem szło.Fuj...
Ostatnio mało jem bo brak apetytu jem jogurty,ciastka,owoce,kisiel truskawkowy a zero pieczywa czy konkretnego obiadu, jakos mi konkrety nie wchodzą nie wiem co się dzieje.
Dziś na obiad mama szykuje ogórkowa bo Martynka lubi a ja mam nadmiar kwasu w żołądku i ogórkową ominę szerokim łukiem więc muszę wykombinować coś innego zupkę chińską lub zapiekankę na szybko ehhhh

Hej

Tak tu rozprawiacie o badaniach prenatalnych.. Ja dostalam skierowanie od mojej ginekolog na test potrójny - mimo, ze badanie przeziernosci itp. jest ok. Dzis wlasnie wrocilam z pobrania krwi. U mnie to badanie jest w pelni za free, bo robi sie to na fundusz norweski. Mysle, ze dlatego moze dostalam to skierowanie - skoro mozna to sprawdzic za darmo.. Jeden wynik ma byc juz jutro, na pozostale bede czekac dwa tygodnie - probki wysylane sa do Warszawy.

Tymczasem zjadlam miche krupniku.. po poludniu jade do tesciowej na barszcz i ziemniaczki ze skwarkami, dlatego juz sie nie objadam i trzymam miejsce :-)
Pozdrowionka.

Ostatnia edycja:
U nas wreszcie zaświeciła słońce, aż się lepiej czuję. Zrobiłam pranko i wywiesiłam na tarasie (jak ja lubię zapach świeżo wypranej i wysuszonej na słoneczku pościeli...). Na obiad szykuję rosołek - tak jakoś mnie naszło, a miał być barszczyk (to się rodzinka zdziwi po powrocie do domu).
Pozdrawiam i do wieczorka :)

Pati gratulacje udanej wizyty.
Od tej pory wszystkie nasze wizyty maja byc udane:wściekła/y:
Zauwazylam , ze wraz z nadejsciem wiosny minely mi bole glowy. U nas dzisiaj sloneczko i 16stopni . Jak ja kocham wiosne.

u nas też już ładnie wiosennie w końcu ile można na ten śnieg patrzeć dziś idziemy na 17.30 do lekarza ciekawe co nam powie ciekawego mam nadzieję że dostanę kolejną fotkę do kolekcji i wam się pochwalę no to tzrymajcie za nas kciuki żeby było wszystko w porządku

reklama
Pati gratulacje udanej wizyty.
Od tej pory wszystkie nasze wizyty maja byc udane:wściekła/y:
Zauwazylam , ze wraz z nadejsciem wiosny minely mi bole glowy. U nas dzisiaj sloneczko i 16stopni . Jak ja kocham wiosne.

u mnie w sloneczku ponad 20' :) bylam juz na spacerze z psem..a i tez zauwazylam ze dzisiaj nie odczuwam bolu glowy:)

wlasnie gotuje gulasz..ziemniaczki i mizeria:) i ciasto na rogaliki juz rosnie:)

Do góry