reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

:-) u mnie tez słonko świeci
byłam na spacerku na targu, kupiłam pieczareczki i zupka już się gotuje.
Męzusiowi robie kotlecik z karczku:-) do tego ziemniaczki pieczone, mysle ze będzie zadowolony:-)
Malgos83, tak czytalam o tych Twoich rogaliczkach, że mi samej zachcialo się kruchego ciasta i wczoraj sobie zrobiłam, ale ciasto kruche z powidłami śliwkowymi:) mniam tez pyszne, choć roszke je przesłodziłam i jest mega słodkie:)))

Poczytuje Was od dłuższego czasu, ale jakoś nie mam o czym pisac:-)
dzidzia moja rośnie, nast usg mam 7kwietnia:) bedzie to 18t ciekawa jestem czy bedzie juz wiadomo czy moja dzidzia ma pędzelka między nóżkami czy nie.. ;-) czy to Miłosz czy Milenka:-)

reklama
Hej dziewczyny!
Ja dzis lepiej sie czuje, juz wiecej moge przełknąć..ha ha Wczoraj przelezałam cały dzien w łózku i o zgrozo nic przełknąć nie moglam nawet wody, nie mówiac o jedzeniu. A taka głodna byłam, tzn fasolka pewnie była, bo ja przy takich stanach raczej nie mam apetytu:zawstydzona/y:I chyba fasolka"krzyczała" z głodu bo brzuszek pobolewał. Dzis juz zjadlam sniadanko malusie i obiadek w połowie;-)Ale jeszcze słaba jestem i literki przy czytaniu mi skacza:-D
Witam nowe mamusie! Ale nas duzo juz..:-)

Hej dziewczyny!
Ja dzis lepiej sie czuje, juz wiecej moge przełknąć..ha ha Wczoraj przelezałam cały dzien w łózku i o zgrozo nic przełknąć nie moglam nawet wody, nie mówiac o jedzeniu. A taka głodna byłam, tzn fasolka pewnie była, bo ja przy takich stanach raczej nie mam apetytu:zawstydzona/y:I chyba fasolka"krzyczała" z głodu bo brzuszek pobolewał. Dzis juz zjadlam sniadanko malusie i obiadek w połowie;-)Ale jeszcze słaba jestem i literki przy czytaniu mi skacza:-D
Witam nowe mamusie! Ale nas duzo juz..:-)
magi zycze szybciutkiego powrotu do zdrowia

U mnie tez cieplusienko, mialam pol godziny przerwy na obiad, to wzielam swoja kanapke i poszlam na spacer :-) Echh jak przyjemnie.

u nas też już ładnie wiosennie w końcu ile można na ten śnieg patrzeć dziś idziemy na 17.30 do lekarza ciekawe co nam powie ciekawego mam nadzieję że dostanę kolejną fotkę do kolekcji i wam się pochwalę no to tzrymajcie za nas kciuki żeby było wszystko w porządku

lilula8891 Powodzenia na wizycie!!! ;-) :-) i daj znac jak poszlo :happy2::tak:

Chyba wyż demograficzny się szykuje:D

No na pierwszej wizycie u mojego gina tez poruszylismy ten temat i smialismy sie ze wraca wyz z lat 80tych ..hiii
Mpik nie strasz, ja nie mam za duzego wyboru jezeli chidzi o szpital w którym mogłabym rodzić, taka mam tylko (w razie czego)cicha nadzieje ze
dzieki temu ze mój gin jest ordynatorem to chociaz na korytarzu pozwola mi rodzić...hiiii

u nas też już ładnie wiosennie w końcu ile można na ten śnieg patrzeć dziś idziemy na 17.30 do lekarza ciekawe co nam powie ciekawego mam nadzieję że dostanę kolejną fotkę do kolekcji i wam się pochwalę no to tzrymajcie za nas kciuki żeby było wszystko w porządku

kciki trzymane :-)

witam popołudniowo :-)
ja rano pojechałam do mamy i właśnie przed chwilką wróciłam....u nas pogoda ładna ale momentami zchodzi słońce ale fajnie juz wiosennie ....
nie mam koncepcji na obiadek więc zrobie naleśniki z twarogiem :tak:

Dziewczynki nie ma co ukrywac moje pokolenie - ja rocznik 82:-) zaczęło brać się do dzieła i płodzą dzieciaczki:) ehhe
Kolezanka jakiś czas temu mowie"jestem w ciąży" a ona" o jesteś już 7 moją koleżanką, która ma termin na WRZESIEŃ hehe" niby śmiesznie, ale się zobaczy:)

reklama
To duży plus mieć lekarza prowadzącego w szpitalu, w którym bedzie się rodzić..mój ginekolog pracuje w szpitalu oddalonym od mojej miejscowości jakies 30 km - mam więc nadzieję, ze w razie co, zdążę pokonac tę odległość :-)

kochana ja bede miala wiecej km do pokonania bo prawie 40...tez sie troche obawiam, czy zdaze dojechac, tym bardziej ze mój róznie pracuje i czasami nie ma mowy o nieplanowym wyjsciu z pracy (za duza ma odpowiedzialność)no ale damy rade jakos he he

Do góry