reklama
skrzat910
żyje dla nowego życia
KAROLINA84 proponuje ci lekarza prywatnego do którego ja chodze od 2 lat nie jest najtańszy ale baaaardzo dobry. Wysłucha, zażartuje i bardzo ludzki. Dr Hadaś to ktoś kto podnosi mnie na duchu i czuje sie niesamowicie bezpieczna. Niżej podaje linka do strony. Zapisz sie bo warto.
Ginekolog Gabinety ginekologiczne Poznań - Nereida - Biegańska Ewa Hadaś Krzysztof
Ginekolog Gabinety ginekologiczne Poznań - Nereida - Biegańska Ewa Hadaś Krzysztof
KAROLINA84
Fanka BB :)
moja ginka ma usg w swoim gabinecie,ale wykonuje je inny lekarz 2 razy w miesiacuKarolina, nie wiem na jakiej zasadzie u ciebie odbywa się usg, ale u mnie w pierwszej ciąży to też czekałam ażlekarka łaskawie da mi skierowanie na usg, a teraz to idę do usg i zapisuję się, a potem idę do ginki i mówię, że się zapisałam na usg i potrzebuję skierowanie :-)
nie dosc ze u niej to jest błyskawiczne badanie to jeszcze nie jest chetna aby na usg zapisywac
witam nową mamuskę,:-) zapraszam do pisaniawitam wszystkie wrześniowe mamy jestem tu nowa i mam nadzieję, że mnie do siebie przyjmiecie...
sylwia781122
Karolina84 dziwny ten twoj lekarz, ja tez chodze panstwowo ale mam usg na kazdej wizycie, moze to lekarz "starej daty"?
sylwia781122
Witamy nowa mamusiewitam wszystkie wrześniowe mamy jestem tu nowa i mam nadzieję, że mnie do siebie przyjmiecie...
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Dorotko, oby u ciebie wszystkie wizyty już były takie jak dzisiejsza..:-)
dzieki Olga,ale ta 29 marca napewno taka nie bedzie
Tosia witaj
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Oj bedzie, bedzie Zobaczysz !!
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Oj bedzie, bedzie Zobaczysz !!
wiesz Trixi bylabym najszczesliwszą osobą na swiecie
spadam do lozia
do jutra slodkich snow
tosia1
zakochana mama
czytam Was już od jakiegoś czasu, ale miałam problem z pełną aktywacją profilu.. dzis admin pomógł fajnie, że jesteście.. jest to moja pierwsza ciąża i od razu do Was trafiłam... cieszę się.. od wczoraj stety albo niestety jestem na L4 i w związku z tym będę miała więcej czasu żeby do Was zaglądać...z tym wolnym to na razie dwa tygodnie i mam nadzieję wrócić do pracy. Coś mi ciśnienie skoczyło i lekarka mi kazała odpoczywać, pić herbatki itp i ponoć co mnie bardzo zdziwiło mam gęstą krew co jest skutkiem odwodnienia... nie wiem o co chodzi, bo piję bardzo dużo a wymiotów jak nie miałam tak nie mam... pozdrawiam Was cieplutko
reklama
beti14011984
witam wszystkie wrześniowe mamy jestem tu nowa i mam nadzieję, że mnie do siebie przyjmiecie...
witamy nową mamcię :-)
ja muszę skoczyc do sklepu...dobrze z mam w bloku obok bo w taką pogodę to nie chce się ruszac z domu ...trzeba cosik na kulację wymysleć ale niestety pomysłu brak co znowu kanapki????????/ hm...już mi pomału brzydną
może zupkę odgrzeję i będzie spokój....teraz czekamy na znajomych bo właśnie zadzwonili że wpadną i mam nadzieję że nie będą długo siedzieć bo ja nie mam ochoty na żadnych gości